LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar ana ekranda duvar kagidi oynuyor ya gecislerde ben sabit durmasini istiyorum nerededir bunun ayari

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
atevatan.jpg

3yjerysy.jpg

e7eba7uz.jpg

yhazunyg.jpg

aguzedun.jpg

uryqy6ad.jpg

7emazu9e.jpg

asyhe4yh.jpg

Valla ben bu resimleri gördükten sonra tema imiş widget imiş hiç uğraşmadım. Bıraktım bu işleri aviate yi yükledim basit bi arayüzle takılıyorum :D
Dostum bu nedit ya cok supermis bunlar ha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar g2 kullanıyorum kiktkat güncellemesi yüklü telefonun güç tuşuna bastığımda telefon ben kilidi açamadan tekrar kararıyo telefon kilidini açamıyorum yardım eder misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar kitkat g2 kullanıcısıyım. telefonun güç tuşuna basıp açmaya çalıştğımda ekran hemen kararıyo yani telefonu açmam izin vermiyo tekrar tekrar açmak için güç tuşuna basıyorum benim istemim dışında ekran hemen kapanıyo. Yardım lütfen!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
6 saat ekran acik costuruyorsun be g2 iste bunu seviyorum
ydy6amy6.jpg

Bu arada yukardaki sorumu cevaplayabilecek var mi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler merhaba yeni katıldım kulübe G2 mi 6 mayısta almıştım gerçekten muhteşem cihaz ki ben bu cihazı 9 ay boyunca hep araştırmışımdır tasarımı muhteşem :D neyse bundan sonra hep beraber olcaz aslında hergün bu siteye girip yorumlarınıza bakardım artık yakından bakacaz

brk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar ekranı kilitlediğimde açmak için tekrar güç tuşuna basıyorum ama ekran hemen kararıyo yani ben kilidi açmak için kaydırırken telefon kararıyo kaydırmama izin vermiyo ne yapmalıyım ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Meraba arkadaşlar ekranı kilitlediğimde açmak için tekrar güç tuşuna basıyorum ama ekran hemen kararıyo yani ben kilidi açmak için kaydırırken telefon kararıyo kaydırmama izin vermiyo ne yapmalıyım ?
normalde ekranı ters çevirince oluyo bu yani ekran bi yere dönükken cebindeyken açılmaması için sensör var tuhaf

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Elini sol üst köşeden çek.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
bencede ön kameranın yanındaki sensörleri kapamış olmalısın

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kaç kere bunu söyledin, daha bilmeyen mi var? Megafonla gezmediğin kaldı, o da olur yakında. :D

Konu çok kalabalık olunca oluyor öyle napalım. Sıkça sorulan sorular sabitlense oraya eklerim de. Bakan yok, eden yok. Taa arka sayfalarda.

brk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok artık abi ya 2 haftalık telefon servise göndermeyi düşündüm bunun yüzünden 2 kere hard reset attım meğerse elim sensörün önündeymiş aS:DAS:XA

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler knock code hala gelmedimi yaw çok sıkıldım bekliyorum ne zamandır rom atmayı bile düşünüyom ama bidaki ay gelcek ondan atmıyom

brk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekrana çift tıklama da sorun yaşayan var mı arkadaşlar ben ekranı kapatırken çalışıyo ama açarken çalışmıyo. bide elimi sensörün önüne koymadan da olmuyo altta fiilan da sensör yok dime .s

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ekrana çift tıklama da sorun yaşayan var mı arkadaşlar ben ekranı kapatırken çalışıyo ama açarken çalışmıyo. bide elimi sensörün önüne koymadan da olmuyo altta fiilan da sensör yok dime .s
açılmıyorsa sensörün önüne koymuşssundur elini koymadıysan bilmiyorum :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar ascend p7deki yeni emotion arayuzunun temasi var mi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler knock code hala gelmedimi yaw çok sıkıldım bekliyorum ne zamandır rom atmayı bile düşünüyom ama bidaki ay gelcek ondan atmıyom
Madem ne zaman geleceğini biliyorsun tekrar niye soruyorsun :P

Çift tıklama işlemini ekranın ortasına uygula. Ve seri yap. Bazen ben çok hassas olmasından şikayet ediyorum, sen çalışmıyor diyosun. :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
bilmem öyle sorayım dedim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İnşallah LG söz verdiği gibi getirir knock code u haziran ayında