Başlıkta 32 GB yazıyor, ürün açıklamasında dahili hafıza 16 GB diyor. Hangisi doğru? http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...2-32-gb-cep-tel-beyaz-gold-kirmiizi-115936698
32 kaptan urun
Başlıkta 32 GB yazıyor, ürün açıklamasında dahili hafıza 16 GB diyor. Hangisi doğru? http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...2-32-gb-cep-tel-beyaz-gold-kirmiizi-115936698
32 kaptan urun
Bişi merak ediyorum kırmızı g2? benim bildiğim kırmızı g2 üretilmedi yoksa yanlışmı hatırlıyorum? Şimdi baktımda altın rengide var. Arka tarafı g3 'e benzeyen tamamen shop bir telefon resmi daha var. Bune yahu insanlarımı kandırıyorlar? böyle g2mi üretilmiş yoksa benmi görmedim. Enteresan.
Tamam teşekkürlerDostum o G2 logosunu nasıl yapabildin? paylaşırmısın acaba? bu arada klavye için teşekkürler bi ara flashlayıp denerim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Her telefona uygundur diye düşünüyorum sonuçta klavye yani.
yalan niye söylüyorsun kardeşim .!
https://www.facebook.com/photo.php?...3253533013&type=1&theater¬if_t=photo_reply
Lg g2 red goldla beraber satisa cikmisti ancak turkiyede fazla bulunmuyor
Okuyunca dedim yanlış bişey mi yaptım sonra Vikings reis in mesajı okudum problem kalmamış.![]()
Bişi merak ediyorum kırmızı g2? benim bildiğim kırmızı g2 üretilmedi yoksa yanlışmı hatırlıyorum? Şimdi baktımda altın rengide var. Arka tarafı g3 'e benzeyen tamamen shop bir telefon resmi daha var. Bune yahu insanlarımı kandırıyorlar? böyle g2mi üretilmiş yoksa benmi görmedim. Enteresan.
yok yok kalmadı yanlış anlamışım kusura bakmaOkuyunca dedim yanlış bişey mi yaptım sonra Vikings reis in mesajı okudum problem kalmamış.![]()
yok yok kalmadı yanlış anlamışım kusura bakma![]()
bitsin bendede doldurup denicemYok problem değil zaten şarj ve ekran sürem sıfırlandı pc ye usb ile bağlayınca bende tekrar şarj ettim bidaha deniyecem![]()
Oha oha sen nerde yaşıyon viko. (güzel lakap buldum sana viko ehehe neyse) kırmızı ve gold rengi vatanda kaç ay önce satışa çıktı unuttum bile.![]()
Telefonu aldim da yapacak bisey bulamiyorum yav
Rootla TWRP yükle Custom rom at. CM11 kur SlimKat kur ses aç takıl işte![]()
Yükledim ama bu klavye tam türkçe klavye değil bunu nasıl türkçe klavye yapabilirimDostum o G2 logosunu nasıl yapabildin? paylaşırmısın acaba? bu arada klavye için teşekkürler bi ara flashlayıp denerim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Her telefona uygundur diye düşünüyorum sonuçta klavye yani.
Ben de bir soru sorayim arkadaslar bildirim isigi sadece sms ve cevapsiz aramada mi yaniyor ornegin whatsappdan msj geldiginde bu isik yanmiyor ?
Milleti illegale yonlendirmeyin -.-
Tuna 1 sen 2 sin Ahmet abeyy![]()
Yaniyor. Her bildirimde yaniyor. Uygulamalarin kendi ayarlarindan renkleride ayarlaniyor. whatsapp'in bildirim ayarlarina bakabilirsin.
Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama tatmin edici bir cevapların alamamıştım,blackmarttan indirdiğim neredeyse tüm uygulamalar ya açılmıyor ya da orjinal lisans istiyor bunun bir yöntemi var mı?
Resimdeki indirilen uygulamalar ayarindaymis pardon![]()
Blackmart'ı kullanmayın onun devri bitti artık. Orada eskisi gibi sağlam apk bulunmuyor. Sanırım ceza falan aldılar. Ya da uyarıldılar.
Ya skype'den yaz yada hangoutsdan! Bu arada bi site daha var simdi reklam yapmak istemiyorum da orda bulunan apk'Larda virus olma ihtimali yuksekmidir?
Skype'tan yazmıyosun ki !!!1111!11!!11