- Reaksiyon puanı
- 344
Kusra bakmayin her merak ettigimi soruyorum iste 

Kusra bakmayin her merak ettigimi soruyorum iste![]()
Herkese günaydın beyler. 2 gün önce karşılaştığım bir hatanın çözümünü arıyorum. Telefonu açtığımda sürekli böyle bir hata çıkıyor ne yapmalıyım? Çözümü olan var mı?
![]()
Herkese günaydın beyler. 2 gün önce karşılaştığım bir hatanın çözümünü arıyorum. Telefonu açtığımda sürekli böyle bir hata çıkıyor ne yapmalıyım? Çözümü olan var mı?
![]()
Evet [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] de çaycımız.Biz zaten Tuna ve Ahmet abi ile ofis açıyoruz yakında![]()
![]()
![]()
Yükseltme hatalarını geri yükle yapıp romunu onar. Tabi orjinal stock rom kullanıyorsan. Değilse kullandığın romu yeniden flaşla.
Evet @Vikings de çaycımız.![]()
Ama sen yine de yedek al.
Arkadaşlar her ay, hatta mümkünse her hafta cihazınızı yedekleyin. Hangi telefonu kullanırsanız kullanın, yedeğiniz hep olsun.
Bu arada artık Antalya'dayım. Widget'a da ufak bi değişiklik yaptım.
![]()
Bloother kardeşim tek parmakla zoom demişsinde ben arada farkında olmadan yapıyorum ama nasıl yapıyorum bilmiyorum sonrasında deniyotum olmuyor nasıl yapılıyor söylersen sevinirim
Kız telefonu mu o.
Ekrana hızlıca çift tıklıyorsun ama ikinci tıkladığında parmağını ekrandan çekmiyorsun, aşağı yukarı oynatıyorsun.Bloother kardeşim tek parmakla zoom demişsinde ben arada farkında olmadan yapıyorum ama nasıl yapıyorum bilmiyorum sonrasında deniyotum olmuyor nasıl yapılıyor söylersen sevinirim
Beyler samsungda mobil veride h+ vardi 3.5g bunda daha hic yazmadi h yaziyor hep sizde de boyle mi
Kız telefonu mu o.![]()
Duvar kağıdını nerden buldun yaf dün baktım göremedim
Yav ne kızıG3 wallpaper diyorum kız diyon ya
Sen anca YUVARLAK saat yap
anladınmı inceyi cnm .s.s
![]()
![]()
Selam arkadaslar.. Dün bu tv yi aldık http://goo.gl/4BzB96 tabi hemen LG2'imle tanıstırayım dedim bütün yollaı denedim gerek miracast gerekse usb kablosu ile ama basarılı olamadım hc bi sekilde tv telefonumu görmedi uzaktan kumanda olarak sorunsuz calısıyor telefon ama telefon ekranını tv den acmak olsun teldeki medya dosyalarını bir türlü acamadım aranızda vestel smart tv kullanan ve bu bağlantı ayarlarını bilen varmıdır muhteremler ?![]()
o slimport nasıl bir sey ve heryerde bulunabilirmi dostum varmı görseli?O tv'de sanırım miracast yok. Ancak telefonuna Slimport adaptör alıp hdmi kablo ile bağlayabilirsin.
o slimport nasıl bir sey ve heryerde bulunabilirmi dostum varmı görseli?
Selam arkadaslar.. Dün bu tv yi aldık http://goo.gl/4BzB96 tabi hemen LG2'imle tanıstırayım dedim bütün yollaı denedim gerek miracast gerekse usb kablosu ile ama basarılı olamadım hc bi sekilde tv telefonumu görmedi uzaktan kumanda olarak sorunsuz calısıyor telefon ama telefon ekranını tv den acmak olsun teldeki medya dosyalarını bir türlü acamadım aranızda vestel smart tv kullanan ve bu bağlantı ayarlarını bilen varmıdır muhteremler ?![]()
Bekleyebilirim dostum ben ankaradayım sıkıntı olmaz demi?Bunda miracast yoktur tvde ondan olmaz eger beklersen slimport getirtiyorum 30 liradan isteyenlre göndereceğim.
Peki TV de 2 adet USB 2.0 girisi var ordan bağladım hic bir sekilde tepki vermedi bu neden oldu acaba :S
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bekleyebilirim dostum ben ankaradayım sıkıntı olmaz demi?![]()
Peki TV de 2 adet USB 2.0 girisi var ordan bağladım hic bir sekilde tepki vermedi bu neden oldu acaba :S
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bekleyebilirim dostum ben ankaradayım sıkıntı olmaz demi?![]()
Veririz artk napalım dostum sen getirtirsen ayır benimkiniKargo ile yollayacagim ptt kargo 7 tl alıyor tek sıkıntı o![]()
Sen bana ozelden yaz slimport istiyorum diye gelince irtibata geceyim seninle..