A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Bizi burda takip etseler birer tane hediye ederler.ben profile açık adresimi yazayım belki süpriz yaparlar
eheh
Cook iyimsersin

Bizi burda takip etseler birer tane hediye ederler.ben profile açık adresimi yazayım belki süpriz yaparlar
eheh
Cook iyimsersinzaten Dr. Woo'ya kanim isindi. Bizden biri gibi
![]()
Yaa o değil de. Şu test için alanlar nasıl alıyorlar?
Ayarlarından flash'ı açMerhaba arkadaslar bu dolbhin i indirdim ama crome de ki gibi video falan izleyemiyorum
Onu bende bugun cok dusundum. Bide hediye ediyorlardir ha. Boyle bir forumdami calismaya baslasak. Yurtdisinada cikariz![]()
Yaa o değil de. Şu test için alanlar nasıl alıyorlar?
Ofisin falan olucak youtube kanalların falan olucak sayfana falan belirli tıklamaların olucak. Daha fazla falan dersem kendimi asıcam. Her neyse bunlara sahip olmak gerekiyor galibalgde diyorki aa bak bunların takipcileri var verelim telefonu tanıtsınlar
![]()
Daha demin flash tv de altyazı gecti lg o iki muhendisin peşinde![]()
Beni sen takip ediyorsun ya yetmez mi? Bi de Ahmet takip ediyor işte.![]()
Daha demin flash tv de altyazı gecti lg o iki muhendisin peşinde![]()
Flash Tv yazısını görünce halay çekesim geliyor![]()
Ayarlarından flash'ı aç
Aynen ya biz de isterük.
Yok aga acmiyor anlamadim bisey
Arkadas kurcaliyorum aksamdan beri hala yuzde 20 sarji var bitmiyor mubarek 2 kere antutu 3 kere guncelleme yaptim bir de
Söyleyip de nazar değdirme. tü tü tü maşaallah.![]()
Valla acaba snapdragon battery guru kullansam sarji 2 gun gider mi diye dusunmuyorum degil su an
Bende bekliyorum lg birleşik arap emirlikleri sitesine girdim livechat ten sordum mükemmel ingilizcem ile ve 1 hafta sonra verileceğini söylediD80220a-AME-xx romuna ne zamannn güncellemee gelirrr yaa knock code yok yoksunummm![]()
![]()
Guncel lg tema paketi konusu vardi link atabilecek var mi
Bir de arkadaslar bu wifi acikken durmadan yukari assagi iki ok yanip sonuyor ustunde sizde de boyle mi ne demek bu
Bir de arkadaslar bu wifi acikken durmadan yukari assagi iki ok yanip sonuyor ustunde sizde de boyle mi ne demek bu