LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kusra bakmayin her merak ettigimi soruyorum iste :)

Sor abi sor bu konu ne için yapıldı? biz ne güne takılıyoruz burda :) lütfen çekinme ne istiyorsan sor öm falanda atabilirsin sıkıntı yok yani. Günde en az 50 tane mesaj'a cevap veriyorum Facebooktaki sayfamda burdaki sorular vız gelir :)

Biz zaten Tuna ve Ahmet abi ile ofis açıyoruz yakında :P :P

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese günaydın beyler. 2 gün önce karşılaştığım bir hatanın çözümünü arıyorum. Telefonu açtığımda sürekli böyle bir hata çıkıyor ne yapmalıyım? Çözümü olan var mı?

7mW6QY.png

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Herkese günaydın beyler. 2 gün önce karşılaştığım bir hatanın çözümünü arıyorum. Telefonu açtığımda sürekli böyle bir hata çıkıyor ne yapmalıyım? Çözümü olan var mı?

7mW6QY.png

Yedek alip sifirlasan garanti cozum olur diger turlu neyin ona neden oldugunu bulmak cok zor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Biz zaten Tuna ve Ahmet abi ile ofis açıyoruz yakında :P :P
Evet [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] de çaycımız. :D

7mW6QY.png

Yükseltme hatalarını geri yükle yapıp romunu onar. Tabi orjinal stock rom kullanıyorsan. Değilse kullandığın romu yeniden flaşla.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yükseltme hatalarını geri yükle yapıp romunu onar. Tabi orjinal stock rom kullanıyorsan. Değilse kullandığın romu yeniden flaşla.

Yok stock rom kullanıyorum orjinal türkiye. Bi onarma işlemi yapayım bakalım sorun devam edicek mi. Saolun şimdiden.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Google apps hatası veriyor. Muhtemelen gömülü gelen uygulamalardan birinde sıkıntı var. Bunun çözümü yukarıda söylediğim gibi. Hem cihazın kaldığı yerden devam eder. Sıfırlanmaz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ama sen yine de yedek al.
Arkadaşlar her ay, hatta mümkünse her hafta cihazınızı yedekleyin. Hangi telefonu kullanırsanız kullanın, yedeğiniz hep olsun.

Bu arada artık Antalya'dayım. Widget'a da ufak bi değişiklik yaptım.

asevy3ej.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
S

SDN Okuru

SDN Okuru

kullandığın tema paketi, icon paketi ya da launcher'dan kaynaklanıyordur o sorun.. aynısını ben de yaşadım. tüm ekstra launcher ve icon paketlerini silip stock launcher ile retro teması kurdum, sorun ortadan kalktı...

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bloother kardeşim tek parmakla zoom demişsinde ben arada farkında olmadan yapıyorum ama nasıl yapıyorum bilmiyorum sonrasında deniyotum olmuyor nasıl yapılıyor söylersen sevinirim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Beyler samsungda mobil veride h+ vardi 3.5g bunda daha hic yazmadi h yaziyor hep sizde de boyle mi

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bloother kardeşim tek parmakla zoom demişsinde ben arada farkında olmadan yapıyorum ama nasıl yapıyorum bilmiyorum sonrasında deniyotum olmuyor nasıl yapılıyor söylersen sevinirim

Ekrana 3 kere hızlıca tıklayın olur. Bu özelliği kapatabiliyosunuz ve bana kalırsa kapatın. Mu özellik açıkken dokunmalar geç algılanıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yaa :) demesene oyle .s.s

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benimki nasıl :)

Kız telefonu mu o. :P
Ekrana hızlıca çift tıklıyorsun ama ikinci tıkladığında parmağını ekrandan çekmiyorsun, aşağı yukarı oynatıyorsun.
Beyler samsungda mobil veride h+ vardi 3.5g bunda daha hic yazmadi h yaziyor hep sizde de boyle mi

Evet hepimizde aynı. O bir şey değiştirmiyor. Bende de H yazıyor ama 21mbit hızla bağlanıyorum.

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaslar.. Dün bu tv yi aldık http://goo.gl/4BzB96 tabi hemen LG2'imle tanıstırayım dedim bütün yollaı denedim gerek miracast gerekse usb kablosu ile ama basarılı olamadım hc bi sekilde tv telefonumu görmedi uzaktan kumanda olarak sorunsuz calısıyor telefon ama telefon ekranını tv den acmak olsun teldeki medya dosyalarını bir türlü acamadım aranızda vestel smart tv kullanan ve bu bağlantı ayarlarını bilen varmıdır muhteremler ? :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Selam arkadaslar.. Dün bu tv yi aldık http://goo.gl/4BzB96 tabi hemen LG2'imle tanıstırayım dedim bütün yollaı denedim gerek miracast gerekse usb kablosu ile ama basarılı olamadım hc bi sekilde tv telefonumu görmedi uzaktan kumanda olarak sorunsuz calısıyor telefon ama telefon ekranını tv den acmak olsun teldeki medya dosyalarını bir türlü acamadım aranızda vestel smart tv kullanan ve bu bağlantı ayarlarını bilen varmıdır muhteremler ? :D

O tv'de sanırım miracast yok. Ancak telefonuna Slimport adaptör alıp hdmi kablo ile bağlayabilirsin.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

Bunda miracast yoktur tvde ondan olmaz eger beklersen slimport getirtiyorum 30 liradan isteyenlre göndereceğim.

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki TV de 2 adet USB 2.0 girisi var ordan bağladım hic bir sekilde tepki vermedi bu neden oldu acaba :S

Bunda miracast yoktur tvde ondan olmaz eger beklersen slimport getirtiyorum 30 liradan isteyenlre göndereceğim.
Bekleyebilirim dostum ben ankaradayım sıkıntı olmaz demi? :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Peki TV de 2 adet USB 2.0 girisi var ordan bağladım hic bir sekilde tepki vermedi bu neden oldu acaba :S

Bekleyebilirim dostum ben ankaradayım sıkıntı olmaz demi? :)

Kargo ile yollayacagim ptt kargo 7 tl alıyor tek sıkıntı o :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Sen bana ozelden yaz slimport istiyorum diye gelince irtibata geceyim seninle..

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sen bana ozelden yaz slimport istiyorum diye gelince irtibata geceyim seninle..

usta getiritirsen benden sana tavsiye benim kullandığımı al derim bazı slimportlar özellikle üstünde kırmızyla yazmayan slimport alma çok pişman olursun benim başıma geldi çünkü tvde görüntü çamur gibi ve çok lag takılma oldu bundan buldum gerçek 1080p deneyimi yaşadım ne takılma ne lag sorunu bana kargosuyla 70 liraya mal oldu ama memnumum sonuçta bi kere alıcaksın

test ettiğim videosu sanki ps4te oyun oynuyorum
[video=youtube;rEa211zrFNE]https://www.youtube.com/watch?v=rEa211zrFNE[/video]

1Pa7Lp.jpg