LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Batarya kalibrasyonu diye bir şey yok arkadaşlar. O da eskidendi. Marketteki battery calibration uygulamalarına aldanmayın, bir işe yaramıyor. Zaten o uygulamalar da root istiyor. Telefonu adam gibi şarj edin yeter. :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Batarya kalibrasyonu diye bir şey yok arkadaşlar. O da eskidendi. Marketteki battery calibration uygulamalarına aldanmayın, bir işe yaramıyor. Zaten o uygulamalar da root istiyor. Telefonu adam gibi şarj edin yeter. :)

Ben inanmıyorum 😀 snapdragon uygulamasi var deneyen varmı 😊

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben denedim. Bir halta yaramıyor. Daha da çabuk şarj bitiriyor.

Bende denedim telefon kendi kendine wifi açmaya çaldı belirli uygulamalar açmaya başlamıştı sonra sildim. Ve kullanan birine sorduğumda ayarlar kısmında bir yer varmış ordan ayarlıyormuşsun.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
3. Parti uygulama yuklemeyin abi su telefona ya. Kufur eder gibi :(

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
D80220a-AME-xx romuna ne zamannn güncellemee gelirrr yaa knock code yok yoksunummm :( :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sonunda butun kurulumu tamamladim olu pixel yok 20.c yuklu buzlukta ucak modunda yaptigim antutunun sonucu bu da
muzy6ugu.jpg

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
adam bugün aldı telefonu, alır almaz güncellemesi geldi. vay anasını :D

smetcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2'den önce HTC One X kullanıyordum. One X'im bozuldu. Bende iki hafta önce G2 aldım. Sanırım telefon namına vermiş olduğum en iyi karar buydu. Müthiş bir telefon :) Gayet hızlı, akıcı çalışıyor. Ses konusunda da hoparlör çıkışı beni tatmin etti. Kamerasıda fena değil, tatmin edici seviyede. Ama benim için en güzel yanı bataryası. One X'te neredeyse yarım günde biten şarj G2'de aynı kullanım yoğunluğunda gün sonuna kadar rahatlıkla yetiyor ve beni yarı yolda bırakmıyor. Almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Antutu testlerine falan bakılmaması lazım. Firmalarla anlaşmalı olanlar var Kit kat ile uyuşmayanı var. 39 Bin falan alan var G2'de JB kullanırken adam kit kata geçiyor telefonda sıfır uygulama varken test ediyor 21 bin falan aldığı oluyor. Yani bu tarz programlara bakıp telefon alınmaz veya karşılaştırılması yapılmaz diye düşünüyorum. En sağlıklısı elimize alıp kendimiz oyunlarda orda burda test edip karşılaştırmak. Her şeyi teknolojiye bırakırsak işimiz yaş :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] gel seninle biz lg ofisi açalım. İkimiz de inşaatçıyız. Ne alaka ama. :D bu arada g3'leri test etmek için istesek yollamazlar mı? :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] gel seninle biz lg ofisi açalım. İkimiz de inşaatçıyız. Ne alaka ama. :D bu arada g3'leri test etmek için istesek yollamazlar mı? :P

Ahaha olur olur. Bu sitede topa tutacaklar zaten bizi :D insaatta para var ama cooook sicak. :( test etmek icin bizden iyisini bulamazlar. Pazarlamaci gibi calisiyoruz resmen. Temmuz gibi satisa cikacakmis :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ahaha olur olur. Bu sitede topa tutacaklar zaten bizi :D insaatta para var ama cooook sicak. :( test etmek icin bizden iyisini bulamazlar. Pazarlamaci gibi calisiyoruz resmen. Temmuz gibi satisa cikacakmis :(

Bizi burda takip etseler birer tane hediye ederler. :P ben profile açık adresimi yazayım belki süpriz yaparlar :P eheh

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@A.canal gel seninle biz lg ofisi açalım. İkimiz de inşaatçıyız. Ne alaka ama. :D bu arada g3'leri test etmek için istesek yollamazlar mı? :P

+Mesleğiniz nedir?
-İnşaaçıyız.
+Nerde çalışıyorsunuz?
-LG Ofisimiz var bizim bi kre tm mı .s.s çok komiğim lanet gelsin bana :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bizi burda takip etseler birer tane hediye ederler. :P ben profile açık adresimi yazayım belki süpriz yaparlar :P eheh

Lgde SDN den hangi üyeye g3 yollasam diye düşünüyordu :D