RedDevil
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Denedim bir sorun cıkmadı bende![]()
Tamam o zaman 😀 denemek isteyen yapsın. Kalibre işi ne oluyor yolla san ozel den
Denedim bir sorun cıkmadı bende![]()
Batarya kalibrasyonu diye bir şey yok arkadaşlar. O da eskidendi. Marketteki battery calibration uygulamalarına aldanmayın, bir işe yaramıyor. Zaten o uygulamalar da root istiyor. Telefonu adam gibi şarj edin yeter.![]()
Ben inanmıyorum 😀 snapdragon uygulamasi var deneyen varmı 😊
aynen . bedne denemiştimBen denedim. Bir halta yaramıyor. Daha da çabuk şarj bitiriyor.
Ben denedim. Bir halta yaramıyor. Daha da çabuk şarj bitiriyor.
3. Parti uygulama yuklemeyin abi su telefona ya. Kufur eder gibi![]()
Neden 😄 bazı uygulamalar var da ben mi bilmiyorum 😊 akşam akşam güldürdün 😄
Ahauahauahaha![]()
![]()
Bilmem 😄 yoksa lg tr adina mi çalışıyorsun 😱
Keskesuan yaptigim isten cok sıkıldım. Teknoloji sirketinde calisabilcek bir zekaya sahip oldugumu dusundugumu soyleyerek yine ukalalik yapiyorum
![]()
Cok ayip![]()
Yok ya darilma şaka dedim 😒
Ahaha keyfim yerine geldi ya. Olurmu öyle sey hic [emoji9]
Ben pc geceyim biraz savaş oyunu
oynayayim 😈
Sonunda butun kurulumu tamamladim olu pixel yok 20.c yuklu buzlukta ucak modunda yaptigim antutunun sonucu bu da![]()
aynen hiç sorma.s36k nerelere indi telefon kitkattan sonra
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] gel seninle biz lg ofisi açalım. İkimiz de inşaatçıyız. Ne alaka ama.bu arada g3'leri test etmek için istesek yollamazlar mı?
![]()
Ahaha olur olur. Bu sitede topa tutacaklar zaten biziinsaatta para var ama cooook sicak.
test etmek icin bizden iyisini bulamazlar. Pazarlamaci gibi calisiyoruz resmen. Temmuz gibi satisa cikacakmis
![]()
@A.canal gel seninle biz lg ofisi açalım. İkimiz de inşaatçıyız. Ne alaka ama.bu arada g3'leri test etmek için istesek yollamazlar mı?
![]()
Bizi burda takip etseler birer tane hediye ederler.ben profile açık adresimi yazayım belki süpriz yaparlar
eheh