LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bosversene abi. Nerden ogrenmisler bu bilgiyi? Lansmanda bahsedilmedi hicbiri. Belki yarinki lansmanda soylenir. Belkide 2 farkli model olacak. Ama g3 tat verdi. Ama nexus6 da beklenebilir

G3'te değinilmeyen çok ince detay özellikler var donanım olarak. LG de aslında eksiklerini tamamlamış. Niye Sony'e gelince görüyoruz da LG'ye gelince görmüyoruz ki.
G2'nin tüm eksi yönleri kapatılmış bence G3'te. Şarj konusunu kullanmadan eleştiremeyiz.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G3'te değinilmeyen çok ince detay özellikler var donanım olarak. LG de aslında eksiklerini tamamlamış. Niye Sony'e gelince görüyoruz da LG'ye gelince görmüyoruz ki.
G2'nin tüm eksi yönleri kapatılmış bence G3'te. Şarj konusunu kullanmadan eleştiremeyiz.

Evet. Kamera ve ekran birde seste.duzenlemeler olmus ki bunlarda cok cok iyi eger bahsedildigi gibiyse. Sarj sikinti yaratabilir gibime geliyor ekranin yuksek kalitesi altinda. Ama donanim olarak hicbirseyden bahsetmediler. Ram ve hafiza konusunda surpriz yapilabilir hala ama islemci 805 gelmez sanmiyorum.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
yav arkadaşım paralel ithalat kullanıyor. knock code 1 ay önce geldi ona.bugün ekstradan bir güncelleme daha aldı telefonu.ama gel gör ki bizim daha çok para verip aldığım distribitör garantili ürüne desteği göremiyoruz.knock code ne zaman gelir Allah bilir.
Hem daha fazla para veriyoruz hemde hizmeti en geç biz alıyoruz.Verdiğim para son kuruşuna kadar haram olsun ordaki kişilere.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yav arkadaşım paralel ithalat kullanıyor. knock code 1 ay önce geldi ona.bugün ekstradan bir güncelleme daha aldı telefonu.ama gel gör ki bizim daha çok para verip aldığım distribitör garantili ürüne desteği göremiyoruz.knock code ne zaman gelir Allah bilir.
Hem daha fazla para veriyoruz hemde hizmeti en geç biz alıyoruz.Verdiğim para son kuruşuna kadar haram olsun ordaki kişilere.
bendeki ithalatçı grantili bendede knock code yok :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet. Kamera ve ekran birde seste.duzenlemeler olmus ki bunlarda cok cok iyi eger bahsedildigi gibiyse. Sarj sikinti yaratabilir gibime geliyor ekranin yuksek kalitesi altinda. Ama donanim olarak hicbirseyden bahsetmediler. Ram ve hafiza konusunda surpriz yapilabilir hala ama islemci 805 gelmez sanmiyorum.

Telefon zaten göz alıyor. G2 gibi %45 parlaklıkta kullanırız. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca G2'de eksik görülen SD kart girişi ve çıkarılabilir batarya da geldi. Adamlar daha ne koysunlar ki? Eleştirirken biraz haksızlık yaptığımızı farkettim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefon zaten göz alıyor. G2 gibi %45 parlaklıkta kullanırız. :D

Ayrıca G2'de eksik görülen SD kart girişi ve çıkarılabilir batarya da geldi. Adamlar daha ne koysunlar ki? Eleştirirken biraz haksızlık yaptığımızı farkettim.

abi su var g2de 2gb ram var ve bu zaten yetiyor. tamam ram bi şekilde kabul edilir de beni tek düşündüren batarya performansı. ama lansmana göre bataryası cok daha iyi performans gösteriyormuş. kullanarak anlayabiliriz sanırım bunu.

başka forumlarda 2 farklı model var. 2gb ram 16gb rom ve 3gb ram 32gb rom. düşündüğümüz gibi olacak sanırım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
abi su var g2de 2gb ram var ve bu zaten yetiyor. tamam ram bi şekilde kabul edilir de beni tek düşündüren batarya performansı. ama lansmana göre bataryası cok daha iyi performans gösteriyormuş. kullanarak anlayabiliriz sanırım bunu.

başka forumlarda 2 farklı model var. 2gb ram 16gb rom ve 3gb ram 32gb rom. düşündüğümüz gibi olacak sanırım

Ben G3'te kusur bulamadım. Tek hoşuma gitmeyen arka tuş tasarımı. Batarya 1 günü çıkarmasın ne olur? iPhone'ları günde 3 kez şarj ediyorlar..

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siyah G2'me ebay üzerinden bu sticker'i almayı düşünüyorum. Köşelerden kalkma gibi bir sorun çıkarıyormu , kullanan varmı ?

lgg2bucket_zps468e0b3d.jpg

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hazır g3 de tanıtılmışken, g3'ün duvar kağıdı düşmüş müdür ortamlara?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben G3'te kusur bulamadım. Tek hoşuma gitmeyen arka tuş tasarımı. Batarya 1 günü çıkarmasın ne olur? iPhone'ları günde 3 kez şarj ediyorlar..

ya ne bileyim eger ki 3gb ram olarak cıkarsa kesinlikle alacağım :) beni tatmin etti.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Siyah G2'me ebay üzerinden bu sticker'i almayı düşünüyorum. Köşelerden kalkma gibi bir sorun çıkarıyormu , kullanan varmı ?

lgg2bucket_zps468e0b3d.jpg
15 Mayıs ta sipariş verdim bugün yarın elime ulaşır kullandıktan sonra sana fikir veririm kalite farkı falan ben Aliminium olanı aldım daha güzel geldi bana bakalım hele bi gelsinde :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@SahabMert Hocam ben güvenmediğim sitelere kredi kartı bilgilerimi vermek istemiyorum. Ebay'de Bu ürünü Kapıda ödeme gibi bir şansımız varmı ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G2 can hayat heyecandır yaşa ve hisset yolunu bekliyorum knock code 4.4.3 güncelleme bekliyorum 7 ay sonra :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@SahabMert Hocam ben güvenmediğim sitelere kredi kartı bilgilerimi vermek istemiyorum. Ebay'de Bu ürünü Kapıda ödeme gibi bir şansımız varmı ?

Reis maalesef yok ama Ebay da günde 2 milyon alışveriş yapılıyor ve istersen güvenlik sertifikasını görüntüleyebilirsin ayrıca 3D Secure ile ödersen yada PayPal aracılığı ile kart bilgilerin de paylaşılmamış olur. :)

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar rom atarken pc windows 8 yada 8.1 olduğunda sıkıntı oluyor diyorlar..deneyen tecrübe eden varmı..ne tür sıkıntı oluyor acaba..

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
oh bee en sonunda slimport adaptörüm geldi ne yalan söylim 117 ekranda asphalt8 oynamak inanılmaz keyifli bi işeymiş :) [video=youtube;rEa211zrFNE]http://www.youtube.com/watch?v=rEa211zrFNE&feature=youtu.be[/video]

görüntüde en ufak takılma yada laglaa karşılaşmadım hakikaten gerçek fullhd ve ayarlar sonuna kadar açık videoyu 720p olarak düzenledim 1080p yok maalesef fotoğraf makinasıyla çektim 720p izleyin videoyu

Sephirot1403

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Yeni lg g2 aldım çok memnunum gerçekten. arkadaşlar bana uygulama tavsiye edebilir misiniz eğlence&öğretici&oyun felan tşkler

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
oyun: aspahlat8 most wanted batman arkham cıty hayday fruıt nınja dead triger2 realracing 2 gtracing 2 hill climb racing

uygulama: google camera dizitv hd clean master battery doctor battery guru eas eyes free transparent weather mx player du speed booster mobil care spotfiy

tarayıcı: dolphn yeterli

sanırım yeterli inşallah 32 gb almışındır :) [MENTION=402862]Sephirot1403[/MENTION]

oyun: aspahlat8 most wanted batman arkham cıty hayday fruıt nınja dead triger2 realracing 2 gtracing 2 hill climb racing

uygulama: google camera dizitv hd clean master battery doctor battery guru eas eyes free transparent weather mx player du speed booster mobil care spotfiy

tarayıcı: dolphn yeterli

sanırım yeterli inşallah 32 gb almışındır :) [MENTION=402862]Sephirot1403[/MENTION]