LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ahaha trigonometri zor ya :D simdi bi soru üzerinde çalışıyorum ama canım sıkıldı diye bozuk bi vidalayici vardı onu tamir ettim simdi yapcak bişi de yok :D

Sen iyi değilsin :D biraz ara ver derse beyin ucmasın yakında sıkıntıdan g2nin içini falan açarsın :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aynen :D o değilde bizim ön kamerayada seyfi modu gelse iyi olurdu ha :D

Retrica çıktı ya yeter o :D bi ara da power cam pics art fln vardı ya :D Ha bu arada root yapanlara müjde artik download modda rooted yazmicak :D bir kaç küçük işlemden sonra :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Retrica çıktı ya yeter o :D bi ara da power cam pics art fln vardı ya :D Ha bu arada root yapanlara müjde artik download modda rooted yazmicak :D bir kaç küçük işlemden sonra :D

Yav sen adama telefonu rootlatırsın :D ben yatıcam hadi iyi geceler sana ve herkeze :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Vala resme geliyiyorum galeriden ana ekran duvar kagidi yap diyorum baska nasil olur ki hem kilit ekrani icinde ayni sey resmi cok kucuk bi boyutunu aliyo

Kardeşim buldum buldum. Simdi galeriye giriceksin snra fotoğrafı bulucaksin snra seçeneklerden ayarla diyip ana ekran duvar kağıdı diyip tamam diceksin :))

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vala resme geliyiyorum galeriden ana ekran duvar kagidi yap diyorum baska nasil olur ki hem kilit ekrani icinde ayni sey resmi cok kucuk bi boyutunu aliyo
Hocam ben anladım sizin sorunu resim geniş olduğu için kirpmasi fazla oluyor kirpma olmaması için resim çözünürlüğü 1080x1920 olması lazım o zaman resmin hepsi duvar kağıdı olur bu arada karıştırmamak lazim 1920x1080 ile 1080x1920 aynı şeyler değil 1080 başta olmalı buna dikkat etmen lazım.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hocam ben anladım sizin sorunu resim geniş olduğu için kirpmasi fazla oluyor kirpma olmaması için resim çözünürlüğü 1080x1920 olması lazım o zaman resmin hepsi duvar kağıdı olur bu arada karıştırmamak lazim 1920x1080 ile 1080x1920 aynı şeyler değil 1080 başta olmalı buna dikkat etmen lazım.

Hayır sorun surda. Galeriye girince sorun olmuyor ama ayarlardan duvar kağıdı diyip galeri diyince otomatik olarak kare kirpmaya zorluyo buyzden de hem resim hareket ediyor hemde bulanık oluyo

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır sorun surda. Galeriye girince sorun olmuyor ama ayarlardan duvar kağıdı diyip galeri diyince otomatik olarak kare kirpmaya zorluyo buyzden de hem resim hareket ediyor hemde bulanık oluyo
Hocam bakınız ufak bir çalışma anlatmaya çalıştığım olay bu çünkü bir ara takıntı olmustu bende bu olay baya arastirdim :D

Buda ekrana sığmayan resim mesela :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hocam bakınız ufak bir çalışma anlatmaya çalıştığım olay bu çünkü bir ara takıntı olmustu bende bu olay baya arastirdim :D

Buda ekrana sığmayan resim mesela :D

Bayaa ugraşmışsın kardeşim :) benim anlatmak istediğim su :) arkadaş ekran goruntusunun hareket etmesini ve yakin olmamasını istiyordu ya hani oyuzden dedim :) yoksa sizi yanlışladığımdan değil :) ama güzel olmuş ;)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
u8e4ybyd.jpg

Widget'ı geliştiriyorum sürekli. :P nasıl olmuş [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]

Zooper widget pro ile yapıyorum bu arada. Sen sormadan söyleyeyim. :P