Aslında iyi birşeydüşünsene siyah aliyosun bi sure sonra diyorlar sana la senin telefonun gri miydi yoksa yeni mi aldın diye
hem daha fazla renk kullanmış oluyosun
iyi yani
![]()
![]()

Aslında iyi birşeydüşünsene siyah aliyosun bi sure sonra diyorlar sana la senin telefonun gri miydi yoksa yeni mi aldın diye
hem daha fazla renk kullanmış oluyosun
iyi yani
![]()
![]()
Buna güldüm oxy![]()
trigonometri yaramış sana
![]()
Ahahahaota alabiliylrum ama ben
yani çok ROM attım ama yine de ota alıyorum
![]()
Ahaha trigonometri zor yasimdi bi soru üzerinde çalışıyorum ama canım sıkıldı diye bozuk bi vidalayici vardı onu tamir ettim simdi yapcak bişi de yok
![]()
Sen iyi değilsinbiraz ara ver derse beyin ucmasın yakında sıkıntıdan g2nin içini falan açarsın
![]()
Çok kolay zateneline bi pena al iki plastiğin arasına sok bastan basa sürükle kapak çıkıyo
![]()
Yav oxy yat uyu insanların aklına iş sokma durduk yere şimdi millet açıp foto koyacak![]()
Seyfi çekerler telefonun içini açarken ben![]()
Ayneno değilde bizim ön kamerayada seyfi modu gelse iyi olurdu ha
![]()
Hocam sizin romda bi sıkıntı var sanırım siz pc suiteden yükseltme hatalarını geri yükle yaptnız mı ?
Yok haci bwn oto guncelledim tamam baska bsy yapmasim
Retrica çıktı ya yeter obi ara da power cam pics art fln vardı ya
Ha bu arada root yapanlara müjde artik download modda rooted yazmicak
bir kaç küçük işlemden sonra
![]()
Yav sen adama telefonu rootlatırsınben yatıcam hadi iyi geceler sana ve herkeze
![]()
Kardeşim normalde ben her mesaja atlardim ama ben orijinal kullanmiuorum anasayfayi oyuzden hicbir fikrim yok :/
Yok haci bwn oto guncelledim tamam baska bsy yapmasim
Benim g2de full sorunlu maalesef sende ne türlü sorunlar oldu mesela ?
Eyvallah kardesim arkadasn s4 var mesela kendi cwktigi resmi koyuyo ekrana guzel ben koyuyorum resimi kirpiyo ve bulanik bi hale getiriyo
Retrica çıktı ya yeter obi ara da power cam pics art fln vardı ya
Ha bu arada root yapanlara müjde artik download modda rooted yazmicak
bir kaç küçük işlemden sonra
![]()
Nasıl olcakmış o![]()
Sanırım siz sadece ana ekran yapmiyosunuz
Vala resme geliyiyorum galeriden ana ekran duvar kagidi yap diyorum baska nasil olur ki hem kilit ekrani icinde ayni sey resmi cok kucuk bi boyutunu aliyo
Vala resme geliyiyorum galeriden ana ekran duvar kagidi yap diyorum baska nasil olur ki hem kilit ekrani icinde ayni sey resmi cok kucuk bi boyutunu aliyo
Hocam ben anladım sizin sorunu resim geniş olduğu için kirpmasi fazla oluyor kirpma olmaması için resim çözünürlüğü 1080x1920 olması lazım o zaman resmin hepsi duvar kağıdı olur bu arada karıştırmamak lazim 1920x1080 ile 1080x1920 aynı şeyler değil 1080 başta olmalı buna dikkat etmen lazım.Vala resme geliyiyorum galeriden ana ekran duvar kagidi yap diyorum baska nasil olur ki hem kilit ekrani icinde ayni sey resmi cok kucuk bi boyutunu aliyo
Hocam ben anladım sizin sorunu resim geniş olduğu için kirpmasi fazla oluyor kirpma olmaması için resim çözünürlüğü 1080x1920 olması lazım o zaman resmin hepsi duvar kağıdı olur bu arada karıştırmamak lazim 1920x1080 ile 1080x1920 aynı şeyler değil 1080 başta olmalı buna dikkat etmen lazım.
Hocam bakınız ufak bir çalışma anlatmaya çalıştığım olay bu çünkü bir ara takıntı olmustu bende bu olay baya arastirdimHayır sorun surda. Galeriye girince sorun olmuyor ama ayarlardan duvar kağıdı diyip galeri diyince otomatik olarak kare kirpmaya zorluyo buyzden de hem resim hareket ediyor hemde bulanık oluyo