LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ooo ilk 3deyim :D (sınav psikolojisi) :D neyse ben gidiyim trigonometri çalışıyım :D daha ters dönüşüm formülleri var :D

o ters dönüşümleri çıkaranın ellerinden öpücem. ne zorlanmıştım ya. integrali yapıyodum hatta kendi formülümü yapmıştım ya.

ha bu arada tubitak'ın bilim adamı yetiştirme kursu için yapılan sınavı kazanıpta gitmeyen birisiyim ben :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
o ters dönüşümleri çıkaranın ellerinden öpücem. ne zorlanmıştım ya. integrali yapıyodum hatta kendi formülümü yapmıştım ya.

ha bu arada tubitak'ın bilim adamı yetiştirme kursu için yapılan sınavı kazanıpta gitmeyen birisiyim ben :P

Way way way :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
buralardayım :) klübe girmemeye karar verdim eskisi kadar. sadece okumakla yetiniyorum. biraz küskünlük var sadece :) [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ayrıca hangoutsdan cevap verirsen kulak çekmeye gerek kalmayacak :/

G3'ün sıkı takibindeyim ama 801 işlemci hayal kırıklığı yarattı bende. çarşamba günü belli olacak hepsi bakalım sürpriz olacakmı.

:D Ahmet abi bende artik sadece okucam :D hatta okumucam bile :D sorun olursa bana ulaşmak kolay :D insanlara iyilik neden yaramıyor anlamıyorum bu yüzden hicbir şeye karışmayacağım ;)

Noooldu bir olay oldu da benim mi haberim yok? -_-

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok yok duygulanmak yok. Basimi omzuna yaslayacagim biri yok. Yalnizim evde :(

Sirkette biri htc one aldi ya. Engel olamadim. Gitti o metal yiginina para verdi ya.

Yanlızlık zor allah kolaylık versin ne diyim :)
Yuh be yazık o kadar paraya demirinden başka hiç birşeyi yok bide varya sağlam derler arkasına bi darbe aldımı yamuk yumuk oluyo :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yanlızlık zor allah kolaylık versin ne diyim :)
Yuh be yazık o kadar paraya demirinden başka hiç birşeyi yok bide varya sağlam derler arkasına bi darbe aldımı yamuk yumuk oluyo :)

Anlamazlar ki. Neymis htc mis. Yerler htcyi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Biri cam yapar düşer çatlar, biri metal yapar düşer yamulur, çizilir. Neymiş? Premium kasa. Babababababa

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adamlar bosuna plastik yapmiyolar arkadas :) yere dusunce metal sinek gibi yapisiyo plastik direkt arka kapagi ve bataryayi firlatiyo, daha az zedelenme oluyo :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biri cam yapar düşer çatlar, biri metal yapar düşer yamulur, çizilir. Neymiş? Premium kasa. Babababababa

Ben daha böyle bi premium kasa görmedim siyah htc one siyah iphone 5 bildiğin boyası atıyo ya nedir bu abi ben milyarlar vereyim telefon birden siyahtan griye dönsün olacak iş değil

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beni neden kimse iplemiyor ya bende g2 kullaniyorum benimde sorunlarim var beni neden disliyorunuz :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beni neden kimse iplemiyor ya bende g2 kullaniyorum benimde sorunlarim var beni neden disliyorunuz :(h

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beni neden kimse iplemiyor ya bende g2 kullaniyorum benimde sorunlarim var beni neden disliyorunuz :(

Beni neden kimse iplemiyor ya bende g2 kullaniyorum benimde sorunlarim var beni neden disliyorunuz :(h
Benim g2de full sorunlu maalesef sende ne türlü sorunlar oldu mesela ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben daha böyle bi premium kasa görmedim siyah htc one siyah iphone 5 bildiğin boyası atıyo ya nedir bu abi ben milyarlar vereyim telefon birden siyahtan griye dönsün olacak iş değil

Aslında iyi birşey :D düşünsene siyah aliyosun bi sure sonra diyorlar sana la senin telefonun gri miydi yoksa yeni mi aldın diye :D hem daha fazla renk kullanmış oluyosun :D iyi yani :D :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Kardeşim normalde ben her mesaja atlardim ama ben orijinal kullanmiuorum anasayfayi oyuzden hicbir fikrim yok :/