ya aslında G2'yi dedem buldu da patentini LG aldıdedem ne bilsin bu kadar tutacağını
![]()
Ooo ilk 3deyim(sınav psikolojisi)
neyse ben gidiyim trigonometri çalışıyım
daha ters dönüşüm formülleri var
![]()
Sair olmayı planladin mi hic 😋
o ters dönüşümleri çıkaranın ellerinden öpücem. ne zorlanmıştım ya. integrali yapıyodum hatta kendi formülümü yapmıştım ya.
ha bu arada tubitak'ın bilim adamı yetiştirme kursu için yapılan sınavı kazanıpta gitmeyen birisiyim ben![]()
ya aslında G2'yi dedem buldu da patentini LG aldıdedem ne bilsin bu kadar tutacağını
![]()
Way way way![]()
Deden çok mübarek adammış![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] bana kızıcak ama güncelleme geldimi beyler![]()
Kalk git artik. Ders calis ders.
Cok hemde. Miras birakti simdi bizeeli öpülesi dedelerimiz. Duygulandim bak simdi
![]()
Ama benide duygulandırıyosun![]()
buralardayımklübe girmemeye karar verdim eskisi kadar. sadece okumakla yetiniyorum. biraz küskünlük var sadece
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ayrıca hangoutsdan cevap verirsen kulak çekmeye gerek kalmayacak :/
G3'ün sıkı takibindeyim ama 801 işlemci hayal kırıklığı yarattı bende. çarşamba günü belli olacak hepsi bakalım sürpriz olacakmı.
Ahmet abi bende artik sadece okucam
hatta okumucam bile
sorun olursa bana ulaşmak kolay
insanlara iyilik neden yaramıyor anlamıyorum bu yüzden hicbir şeye karışmayacağım
![]()
Noooldu bir olay oldu da benim mi haberim yok? -_-
Yok yok duygulanmak yok. Basimi omzuna yaslayacagim biri yok. Yalnizim evde![]()
Sirkette biri htc one aldi ya. Engel olamadim. Gitti o metal yiginina para verdi ya.
Yanlızlık zor allah kolaylık versin ne diyim
Yuh be yazık o kadar paraya demirinden başka hiç birşeyi yok bide varya sağlam derler arkasına bi darbe aldımı yamuk yumuk oluyo![]()
Anlamazlar ki. Neymis htc mis. Yerler htcyi
Noooldu bir olay oldu da benim mi haberim yok? -_-
Adamlar bosuna plastik yapmiyolar arkadasyere dusunce metal sinek gibi yapisiyo plastik direkt arka kapagi ve bataryayi firlatiyo, daha az zedelenme oluyo
![]()
Biri cam yapar düşer çatlar, biri metal yapar düşer yamulur, çizilir. Neymiş? Premium kasa. Babababababa
Benim g2de full sorunlu maalesef sende ne türlü sorunlar oldu mesela ?Beni neden kimse iplemiyor ya bende g2 kullaniyorum benimde sorunlarim var beni neden disliyorunuz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Beni neden kimse iplemiyor ya bende g2 kullaniyorum benimde sorunlarim var beni neden disliyorunuzh
Yaa arkadaslar su ana ekran resmini nasil sabit yapacaz bi cozum bulabilen yokmu
Resmi ayarlarken onu da ayarlıyorsunuz aynı ekranda. Dikkatli bakarsanız görürsünüz.![]()
Rom attigim icin ota guncelleme alamiyorumrom atmayan biri varmi klupte
![]()
Yok iste sadece tamamlandi var baska birsey yok
Ben daha böyle bi premium kasa görmedim siyah htc one siyah iphone 5 bildiğin boyası atıyo ya nedir bu abi ben milyarlar vereyim telefon birden siyahtan griye dönsün olacak iş değil
Beni neden kimse iplemiyor ya bende g2 kullaniyorum benimde sorunlarim var beni neden disliyorunuz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Beni neden kimse iplemiyor ya bende g2 kullaniyorum benimde sorunlarim var beni neden disliyorunuzh