Bloother
Rektör
Reis Kocaeli yazıyor da yanlış heralde yoksa bende Kocaeli'deyim maalesef üniversite için![]()
Yok ben de şuan kocaeli'deyim. Gezintiye çıktım.

Reis Kocaeli yazıyor da yanlış heralde yoksa bende Kocaeli'deyim maalesef üniversite için![]()
Yok ben de şuan kocaeli'deyim. Gezintiye çıktım.![]()
Yok ben de şuan kocaeli'deyim. Gezintiye çıktım.![]()
Ben gün sayıyorum Kocaeli den gitmek için sende buraya gezmeye gelmişsin gerçi gezmek için iyi olabilir ama yaşanmaz sırf bu yüzden yatay geçiş yapacam ilk senem de
Öğrenciyi her şehirde sömürüyorlar kardeşim nere gitsen aynı. Bazı şehirlerin sosyal ortamı fazla oluyor sadece. E o da paraya bakıyor yine.![]()
Reis o kadar muhabbet ediyoruz k.bakma sormayı unuttum isim ve yaş alabilirmiyim? Ona göre abi diyim saygısızlık olmasın.![]()
Bilir kişilere bir sorum olacak,
http://www.ebay.co.uk/itm/271393548025
Bunu aldım geminin gelmesini bekliyorum tek şüphem ileride telefondan çıkarttığımda telefon yüzeyi soyulur mu yada iz kalır mı?
Cihazimda ekrana hafifce basinca genellikle gri tonlarda, dalgalanma oluyor. Bu ileride bana sorun cikarirmi sizce?
Bilir kişilere bir sorum olacak,
http://www.ebay.co.uk/itm/271393548025
Bunu aldım geminin gelmesini bekliyorum tek şüphem ileride telefondan çıkarttığımda telefon yüzeyi soyulur mu yada iz kalır mı?
İz derken yapışkanlar kalır. Onları da silersin, çıkar.
Profilde yazan yaşım doğrudur bu arada.![]()
![]()
Widget'ı geliştiriyorum sürekli.nasıl olmuş [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]
Zooper widget pro ile yapıyorum bu arada. Sen sormadan söyleyeyim.![]()
İz derken yapışkanlar kalır. Onları da silersin, çıkar.
Profilde yazan yaşım doğrudur bu arada.![]()
Bende denedim ve herkeste olan normal bişi bu. Telefon zaten dokunmatik elini hiç bastırmadan üstünde tutsan bile algılıyor. Elektronik ekrana abanmak niyeki? Televizyonada aynısını yapın aynısını görüceksiniz.
Marketin yarı fiyatına![]()
Ahahahasen düzenlediğin için bana beleş
![]()
ayrıca ben paralı olanları blackmart ile indiriyorum
öğrenciyiz sonuçta
![]()
Blackmart'a root izni verme. Sonra senin uygulamaları dışarı servis ediyor.![]()
Ahahabenim uygulamalarım zaten blackmart dan indirilmişti
Edit : Brak sindi blackmart i da apk at sen![]()
Blackmart'ta yokmuymuş.![]()
Pm'e gelir şimdi.![]()
Zooper widget proyu indireyim dedim pcmin anasını belledi resmen. İnternette apksı yok sadece bi tane exe. dosyası buldum indirdim ve pcme 10 tane program yükledi en son olarak pro apkyı yükledi. Ne programları silebiliyorum nede chromedeki ana sayfamı değiştirebiliyorum. Ayarlara geldiğimde başlangıçta açılan ana sayfam gugıl olarak gözüküyor ama farklı bir sayfa açılıyor. İndirilen programları silmeye çalışıyorum ama arka planda çalışyıor gözüküyor. Gorev yöneticisine giriyorum bakıyorum ama hiç bişi açık gözükmüyor.... kafayı sıyırdım ya.
Benden isteseydin verirdim. Pc'yi virüse bulamışsın.![]()
Ya sandımki program üzerinden indiricek apkyı sonra içeri geçtim geldiğimde 50 tane program yüklemiş. Şu chromeyi açınca ana sayfam olarak cıkan sayfayı bi değiştirebilsem programlar yüklü kalsada olur.
Hayatında kaç tane apk'yı exe üzerinden indirdin de öyle sanıyorsun. Az uyanık ol, indirdiğin şeyin ismine, uzantısına bak.![]()
Beyler 2 adet sorum var.
1- 4.2.2'ye legal olarak dönme şansımız var mı?
2- Bir başka ülkenin rom'unu yüklemek (örn: Almanya 20D) için root gerekiyor mu?
1. hayır (ama illegal olarak dönseniz de anlaşılmaz)Beyler 2 adet sorum var.
1- 4.2.2'ye legal olarak dönme şansımız var mı?
2- Bir başka ülkenin rom'unu yüklemek (örn: Almanya 20D) için root gerekiyor mu?
Ayık ol diyosun yaniHangi birine bakıyımki 46 tane program rahat kurmuştur
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Dönebilirsiniz.
Stock rom yüklemek için neden root gereksin? mantıken saçma. Stock yüklerken root siliniyor![]()
1. hayır
2. hayır
Format at.![]()