LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben gün sayıyorum Kocaeli den gitmek için sende buraya gezmeye gelmişsin gerçi gezmek için iyi olabilir ama yaşanmaz sırf bu yüzden yatay geçiş yapacam ilk senem de

Biliyorum güzel bi yer değil de burdan kız alınca geliyoruz işte. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öğrenciyi her şehirde sömürüyorlar kardeşim nere gitsen aynı. Bazı şehirlerin sosyal ortamı fazla oluyor sadece. E o da paraya bakıyor yine. :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öğrenciyi her şehirde sömürüyorlar kardeşim nere gitsen aynı. Bazı şehirlerin sosyal ortamı fazla oluyor sadece. E o da paraya bakıyor yine. :)

Reis o kadar muhabbet ediyoruz k.bakma sormayı unuttum isim ve yaş alabilirmiyim? Ona göre abi diyim saygısızlık olmasın. :)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazimda ekrana hafifce basinca genellikle gri tonlarda, dalgalanma oluyor. Bu ileride bana sorun cikarirmi sizce?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Cihazimda ekrana hafifce basinca genellikle gri tonlarda, dalgalanma oluyor. Bu ileride bana sorun cikarirmi sizce?

Bende denedim ve herkeste olan normal bişi bu. Telefon zaten dokunmatik elini hiç bastırmadan üstünde tutsan bile algılıyor. Elektronik ekrana abanmak niyeki? Televizyonada aynısını yapın aynısını görüceksiniz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
u8e4ybyd.jpg

Widget'ı geliştiriyorum sürekli. :P nasıl olmuş [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]

Zooper widget pro ile yapıyorum bu arada. Sen sormadan söyleyeyim. :P

Waaa :D apk istiyorum :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bende denedim ve herkeste olan normal bişi bu. Telefon zaten dokunmatik elini hiç bastırmadan üstünde tutsan bile algılıyor. Elektronik ekrana abanmak niyeki? Televizyonada aynısını yapın aynısını görüceksiniz.

LCD ekranların hepsinde olur bu :D ama amoled ekranda olmaz çünkü LCD ekranlar yumuşaktır ve hemen bükülür ancak amolad ekranlar serttir ve kirilmadigi surece üstüne ne kadar bastirirsan bastir dalgalanma göremezsiniz :D ama LCD ekranın en iyi tarafı şudur, bizim telefonlar gibi cok kaliteli ekranlar genelde hep LCD olanlardan çıkar ama dokunmatigi amoleddeki kadar hassas değildir ;)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Blackmart'ta yokmuymuş. :P

Pm'e gelir şimdi. :D

Zooper widget proyu indireyim dedim pcmin anasını belledi resmen. İnternette apksı yok sadece bi tane exe. dosyası buldum indirdim ve pcme 10 tane program yükledi en son olarak pro apkyı yükledi. Ne programları silebiliyorum nede chromedeki ana sayfamı değiştirebiliyorum. Ayarlara geldiğimde başlangıçta açılan ana sayfam gugıl olarak gözüküyor ama farklı bir sayfa açılıyor. İndirilen programları silmeye çalışıyorum ama arka planda çalışyıor gözüküyor. Gorev yöneticisine giriyorum bakıyorum ama hiç bişi açık gözükmüyor.... kafayı sıyırdım ya.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Zooper widget proyu indireyim dedim pcmin anasını belledi resmen. İnternette apksı yok sadece bi tane exe. dosyası buldum indirdim ve pcme 10 tane program yükledi en son olarak pro apkyı yükledi. Ne programları silebiliyorum nede chromedeki ana sayfamı değiştirebiliyorum. Ayarlara geldiğimde başlangıçta açılan ana sayfam gugıl olarak gözüküyor ama farklı bir sayfa açılıyor. İndirilen programları silmeye çalışıyorum ama arka planda çalışyıor gözüküyor. Gorev yöneticisine giriyorum bakıyorum ama hiç bişi açık gözükmüyor.... kafayı sıyırdım ya.

Benden isteseydin verirdim. Pc'yi virüse bulamışsın. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ayrıca o inen apk'yı da kurma, belki o da sahtedir.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Benden isteseydin verirdim. Pc'yi virüse bulamışsın. :D

Ya sandımki program üzerinden indiricek apkyı sonra içeri geçtim geldiğimde 50 tane program yüklemiş. Şu chromeyi açınca ana sayfam olarak cıkan sayfayı bi değiştirebilsem programlar yüklü kalsada olur.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ya sandımki program üzerinden indiricek apkyı sonra içeri geçtim geldiğimde 50 tane program yüklemiş. Şu chromeyi açınca ana sayfam olarak cıkan sayfayı bi değiştirebilsem programlar yüklü kalsada olur.

Hayatında kaç tane apk'yı exe üzerinden indirdin de öyle sanıyorsun. Az uyanık ol, indirdiğin şeyin ismine, uzantısına bak. :D

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler 2 adet sorum var.

1- 4.2.2'ye legal olarak dönme şansımız var mı?
2- Bir başka ülkenin rom'unu yüklemek (örn: Almanya 20D) için root gerekiyor mu?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hayatında kaç tane apk'yı exe üzerinden indirdin de öyle sanıyorsun. Az uyanık ol, indirdiğin şeyin ismine, uzantısına bak. :D

Ayık ol diyosun yani :D Hangi birine bakıyımki 46 tane program rahat kurmuştur :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler 2 adet sorum var.

2- Bir başka ülkenin rom'unu yüklemek (örn: Almanya 20D) için root gerekiyor mu?

Dönebilirsiniz.
Stock rom yüklemek için neden root gereksin? mantıken saçma. Stock yüklerken root siliniyor :D:D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler 2 adet sorum var.

1. hayır (ama illegal olarak dönseniz de anlaşılmaz)
2. hayır
Ayık ol diyosun yani :D Hangi birine bakıyımki 46 tane program rahat kurmuştur :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dönebilirsiniz.
Stock rom yüklemek için neden root gereksin? mantıken saçma. Stock yüklerken root siliniyor :D:D

Format at. :D