Telefonu yeniden başlat düzelecektir![]()
Sağol dostum ya şimdi iyi oldu

Telefonu yeniden başlat düzelecektir![]()
![]()
Şu hale bak [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]![]()
Teşekkür ederim düzeldi şuanTelefonu yeniden başlatın sorun çözülür çözülmezse hava temasını silin ardından uygulama güncelleyiciden tekrar yükleyin düzelir
![]()
Şu hale bak [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]![]()
Ben de nasıl yaptın diye soracaktım
Ben widget'a bir de tarih ile hava durumu ekledim, biraz da büyüttüm, 10 numara oldu. G3'ün QW uygulaması gibi durdu.
![]()
Kit kat ile şarj süper bitirmeye başladı 😃 [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] nazar değdi lo oku ufle eski 135 saati görmek istiyorum 😥
Marketteki Zooper widget ile yapılıyor.Bunu nasil yaptin dostum biyede yolla![]()
Kit kat ile şarj süper bitirmeye başladı 😃 [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] nazar değdi lo oku ufle eski 135 saati görmek istiyorum 😥
Marketteki Zooper widget ile yapılıyor.
Benimki hala sağlam lo![]()
Cidden kafayı yedi 😀 arada dokunmatik de sapitiyor fabrika mi atsam geri düzelir mi 😀
Farklı adaptör mü kullanıyorsun şarj için?
Yok kendi şarj aletini kullanıyorum. Ne olduysa koruması bitti herhalde 😢
Farklı adaptör mü kullanıyorsun şarj için?
Yok ya normal kendisi ile dolduruyorum
Marketteki Zooper widget ile yapılıyor.
Benimki hala sağlam lo![]()
Hoparlör diyorum.ben bi kez ttec hoparlör bağladım dokunmatik kafayı yedi. Hemen çektim.
Ben de nasıl yaptın diye soracaktım
Ben widget'a bir de tarih ile hava durumu ekledim, biraz da büyüttüm, 10 numara oldu. G3'ün QW uygulaması gibi durdu.
![]()
Karışık biraz ben de zor çözdüm.Ee nasil calisiyor bu uygulamaa anlamadim ki
Bir kaç kere kulaklık taktım ekstra birşey takmadim 😄
Karışık biraz ben de zor çözdüm.
Valla ne desem bilemedim bi formatla bakalım. Yazılımsal olabilir o zaman.
Arkadaslar 20d romunda sık değil ama arada Wifi bağlantısının kapandığı yada Sessiz Moda geçmede sorun yaşayanlarınız oldumu?
Hım! Rom yeni cıktığı zaman(Almanya) yüklemiştim.Bundan kaynaklı olabilir mi? Suan bu sorunlar yok! arada denk geldım.Umarım tekrarlamaz.Ben orjinal 20d kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım
Umarım tekrarlamaz ama yüklediğiniz uygulamalardanda kaynaklanıyor olabilirHım! Rom yeni cıktığı zaman(Almanya) yüklemiştim.Bundan kaynaklı olabilir mi? Suan bu sorunlar yok! arada denk geldım.Umarım tekrarlamaz.
O da olabilir, ya da verilerin kaybolmasın sen yükseltme hatalarını geri yükle de.Fabrika ayarları geri desem demi!
http://www.444android.com/ankebut/LG_G2/Temalar/Retro_v.1.1b.apk
bu temayı denediniz mi ? [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] denemeni tavsiye ederim![]()
O da olabilir, ya da verilerin kaybolmasın sen yükseltme hatalarını geri yükle de.
Evet bundan(G3) önce o vardı.![]()
Türkiye romu kullanıyorum 20B alırsak 20C olucak Türkiye çalışanları Lg Yazılım departmanı uyuma Almanya cihaza nasıl güncelleme veriyorsa benim ülkem geri kalmasın abisinin.