• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

6yha5azu.jpg

Şu hale bak [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] :D

Telefonu yeniden başlatın sorun çözülür çözülmezse hava temasını silin ardından uygulama güncelleyiciden tekrar yükleyin düzelir

veju3uhy.jpg

Benim tel bu dünyadan deil heralde millet tur emr filan yazarken bende 466 yazior :D

Kit kat ile şarj süper bitirmeye başladı 😃 [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] nazar değdi lo oku ufle eski 135 saati görmek istiyorum 😥

Kit kat ile şarj süper bitirmeye başladı 😃 [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] nazar değdi lo oku ufle eski 135 saati görmek istiyorum 😥

Valla benim de [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Reis gibi çok iyi gidiyor parlaklık 100% Otomatik, wi-fi sürekli açık, bazen bitse de şarja taksam diyorum çünkü yoğun bir gün geçireceğim için. :)

Arkadaslar 20d romunda sık değil ama arada Wifi bağlantısının kapandığı yada Sessiz Moda geçmede sorun yaşayanlarınız oldumu?

Türkiye romu kullanıyorum 20B alırsak 20C olucak Türkiye çalışanları Lg Yazılım departmanı uyuma Almanya cihaza nasıl güncelleme veriyorsa benim ülkem geri kalmasın abisinin.

Türkiye romu kullanıyorum 20B alırsak 20C olucak Türkiye çalışanları Lg Yazılım departmanı uyuma Almanya cihaza nasıl güncelleme veriyorsa benim ülkem geri kalmasın abisinin.

öyle deme bak şimdi fanboylar seni yaylım ateşine tutarlar güncelleme ile ilgili sakın bi şey söyleme 20bde yapamadığın bi şeymi olduda :) güncelleme istiyosun çok ayıp sana