LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
5ujese7y.jpg

2.lik bende,şarja koşuyorum ben.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sol üst köşeye bakın. 2.6 mb/sn'yi gördüm ama caps alırken 2.3'e düştü bir an :D
6u8aqa5a.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhabalar telefonu bende bugün aldım :) 3-5 saat arası kurcalama işlemim sürdü genel deneyimim gayet iyi fakat kamera performansı konusunda birazcık şüpheliyim telefonu aldıktan sonra açık havada fotoğraf çektim gayet güzeldi fakat şuan evde netleme yapmaya çalışıyorum fakat fotoğraf kalitesinde biraz sıkıntı var fotoğraf çekmeden önce netlemeyi odağı tam olarak nasıl yapıyoruz şimdiden teşekkürler :)

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bi sorum olacak .
dün 3.30 saat wifi açıktı 4 bölüm dizi izledim şarz %30 gitti siz bu normal mi ???

ersindagdeviren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar telefonu bu sabah aldım şuan için gayet memnunum fakat kamerada ufak bi sıkıntım var tam olarak netleme konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum sabah açık havada çekim yaptım gayet iyi performans verdi fakat şimdi ev içinde netlikte aynı zamanda odaklamada azıcık sıkıntı yaşıyorum odağı tam olarak nasıl yapıyoruz ekrana 1 kere tıklamamız mı gerek yoksa bekleyince netliyor mu şimdiden teşekkürler birde ilk 2 tane fotoğraf çektim ondan sonra telefona pc den wifi depolamadan fotoğraflar attım daha sonra yeniden çektiğim fotoğraflar yeni bir kamera klasörüne geçti eski çekilenlerde eski fotoğraflar şeklinde klasörde duruyor sizlerin kamera deneyimleri nedir teşekkürler

ersindagdeviren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar birde quick window kılıfını nasıl aktif edeceğiz kılıfı aktif etme yerini bulamadım teşekkürler

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ben de turkcellden geçtim dün,henüz açılmadı bakalım nasıl çıkacak.

ersindagdeviren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar telefonu bu sabah aldım şuan için gayet memnunum fakat kamerada ufak bi sıkıntım var tam olarak netleme konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum sabah açık havada çekim yaptım gayet iyi performans verdi fakat şimdi ev içinde netlikte aynı zamanda odaklamada azıcık sıkıntı yaşıyorum odağı tam olarak nasıl yapıyoruz ekrana 1 kere tıklamamız mı gerek yoksa bekleyince netliyor mu şimdiden teşekkürler birde ilk 2 tane fotoğraf çektim ondan sonra telefona pc den wifi depolamadan fotoğraflar attım daha sonra yeniden çektiğim fotoğraflar yeni bir kamera klasörüne geçti eski çekilenlerde eski fotoğraflar şeklinde klasörde duruyor sizlerin kamera deneyimleri nedir teşekkürler
Gözden kaçmasın lütfen :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Gençler bu ne boyle ya cm11den tr10c ye geçtim şarj dayanmiyo ya :D bir telefonun şarjı sürekli mi biter ya :D 2 kere şarj ettim bu gün :D

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gynugehe.jpg
Bu nedir ya bluetootu hic acmadigim halde boyle.Turkiye ye ne zaman 20 d yayinlancak acaba

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Evet avea. Hayret Turkcell mi diye sormadın :P

Internet speed meter pro.

Neden avea demiyeyim ki bende avea kullaniyorum hızından gayet memnunum ve fiyatlarda cok iyi turkcell hizli olabilir ama fiyatina göre yavaş kalır: )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bugün telefonumda oynarken ana sayfa tuşuna fazla bastım ve telefon tanıtım bölümünü açtı ve herşeyi tanımaya başladı. Dokunduğum her simgenin ne işe yaradıgını söylüyor ve işlem yapmamı engelliyor. Bunu nasıl kapatıcagımı gerçekten bilmiyorum

dekapolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar,

20D Almanya romu kurdum, genel olarak iyi ancak bir bug var, sessiz mod düzgün çalışmıyor, kısa yollardan seçttiğim zaman mavi olmuyor mesela, 20 D kullanıp da bu sorunu yaşayan var mı?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
selamlar,

20D Almanya romu kurdum, genel olarak iyi ancak bir bug var, sessiz mod düzgün çalışmıyor, kısa yollardan seçttiğim zaman mavi olmuyor mesela, 20 D kullanıp da bu sorunu yaşayan var mı?

Simdi denedim evet bendede mavi olmuyordu sonra kisa yola uzun tiklayarak sessiz mod ayarlarina girdim. Ordan acip kapadim 1~2 kez sonra duzeldi. Suan mavi oluyor

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bence acil g2 ye güncelleme gelmeli 4.4.2 kitkat hatalı düzeltilmeli ve bu güç tasarruf moduna yeni işlem sınırlaması ve işlemci hız sınırlaması getirilmeli bu güç tasarrufu zaten acık olsada kapalı olsada aynı bence değişen bişey yok bizim elle kapattığımız seyler

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Almanya 20D Romunu Beğenmedim Açıkçası 1 hafta Kullandım Ram Konusunda Çok Tutarsız Anlamsız İşlemler Çalıştırıyor Ve Sürekli Ramim Dolu 400-500 Arası Boş Yer Kalıyor En iyi Durumda bile . Orjinal TR 20C 'ye Döndüm Şimdi Ram 750 - 850 Arası
TR 20C Romu Şu An için Benim İçin En İdeali Bir Bug vb Bir durumlada hiç Karşılaşmadım .

Knock Code ise Beni Kanser Etti Yada Ben Alışamadım 3 Gün Zor Dayandım :)

Bu Arada Kulüp "Zombiewood" Oyununu Kesinlikle Tavsiye Ederim

rkhmi9VhQ-ilUo5neRtJVb_0uCpFmvZuO8C8ZcfPY7N9v3FmVoNO_y3YDdJ95nZ9WOWU=w300

Yalnız Aşırı Isınıyor Telefon Ve Çok Şarj Gidiyor Ama Oyun Çok iyi Kulüp