Sol üst köşeye bakın. 2.6 mb/sn'yi gördüm ama caps alırken 2.3'e düştü bir an![]()
![]()
Bende olmuyor mesela ama niye ben de bilmiyorum.![]()
Sol üst köşeye bakın. 2.6 mb/sn'yi gördüm ama caps alırken 2.3'e düştü bir an![]()
![]()
Arkadaşlar birde quick window kılıfını nasıl aktif edeceğiz kılıfı aktif etme yerini bulamadım teşekkürler
Arkadaşlar birde quick window kılıfını nasıl aktif edeceğiz kılıfı aktif etme yerini bulamadım teşekkürler
Evet avea. Hayret Turkcell mi diye sormadınAvea mi sizin
O hız göstergesi nasıl aktif ediliyor
Gözden kaçmasın lütfenArkadaşlar merhabalar telefonu bu sabah aldım şuan için gayet memnunum fakat kamerada ufak bi sıkıntım var tam olarak netleme konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum sabah açık havada çekim yaptım gayet iyi performans verdi fakat şimdi ev içinde netlikte aynı zamanda odaklamada azıcık sıkıntı yaşıyorum odağı tam olarak nasıl yapıyoruz ekrana 1 kere tıklamamız mı gerek yoksa bekleyince netliyor mu şimdiden teşekkürler birde ilk 2 tane fotoğraf çektim ondan sonra telefona pc den wifi depolamadan fotoğraflar attım daha sonra yeniden çektiğim fotoğraflar yeni bir kamera klasörüne geçti eski çekilenlerde eski fotoğraflar şeklinde klasörde duruyor sizlerin kamera deneyimleri nedir teşekkürler
Antalyada muhteşem de başka yerde bilemem[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ben de turkcellden geçtim dün,henüz açılmadı bakalım nasıl çıkacak.
Gözden kaçmasın lütfen![]()
Gençler bu ne boyle ya cm11den tr10c ye geçtim şarj dayanmiyo yabir telefonun şarjı sürekli mi biter ya
2 kere şarj ettim bu gün
![]()
Bu nedir ya bluetootu hic acmadigim halde boyle.Turkiye ye ne zaman 20 d yayinlancak acaba![]()
Evet avea. Hayret Turkcell mi diye sormadın
Internet speed meter pro.
Gözden kaçmasın lütfen![]()
selamlar,
20D Almanya romu kurdum, genel olarak iyi ancak bir bug var, sessiz mod düzgün çalışmıyor, kısa yollardan seçttiğim zaman mavi olmuyor mesela, 20 D kullanıp da bu sorunu yaşayan var mı?
arkadaşlar cevap yok mu ???arkadaşlar bi sorum olacak .
dün 3.30 saat wifi açıktı 4 bölüm dizi izledim şarz %30 gitti siz bu normal mi ???
arkadaşlar cevap yok mu ???