A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Aviate fazla sarz harcamiyor. Stock launcherden cok daha guzel ve derli toplu oldu. Ben bundan vazgecemicem sanirim
Dostum 4.2 de mesaj yazarken gülücük ifadeleri falan mmsye giriyordu. 4.4 kit kat ile bu düzeltildi artık ifadeleri sms olarak yollayabiliyorsun.
Benim 4.2.2de de mms olmuyordu![]()
Bu 20d gunvellemesi nedir? Ne zaman aliriz kendimiz indirip kurmadigimiz surece aiz nerden buluyorsunuz?
Bu 20d gunvellemesi nedir? Ne zaman aliriz kendimiz indirip kurmadigimiz surece aiz nerden buluyorsunuz?
Mesaj uygulamasi go sms derim ram bosaltmada clean master sicklik degerlerini ben android system info ile ogreniyorum
Sanal tus gizleme yok. Bazi oyunlarda sanal tuslar kendiliginden gizleniyor. Oyun yapimcilarinin yaptigi birsey bu
Benim paylaştığım bir konu vardı sanırım ordaki videoda gösteriliyordu. Uyulum olan uygulamalarda sanal tuş gizleme seçeneğin falan vardı.
O secenegi gormedim. 20D var bende. Sadece bazi oyunlarda sanal tuslar kayboluyor.
Home tusu geri tusu secenek tuslarina basili tutrak yukari cekince acilan uygulama menusune baska uygulama eklenebiliyor mu 20b de voice mate de vardi 20d de gitti onun için bir menü varmi başka uygulama ekleme yapilabilir mi?
Bu konuda bilgisi olan var mı
Bu 20de camera iyileştirilmiş mi odaklanma sorunu falan özellikle video cekerken?
Hayir eklenmiyor bildigim kadariyla
Sen 20d mi kullaniyorsun
Quick memo ve google disinda uygulama varmi o menude senin benim tr romunda iken voice mate de vardi simdi yok
4.2.2 de voice mate vardi. Kitkatla birlikte artik yok![]()
Ben de var20B kitlat romu,hep [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] a mınkıyak geçicekler😋![]()
Haha aman olsa ne olur olmasa ne olur. Orayi hic kullanmadim bile![]()
Ben deolsun sizde yok😝
![]()
Koreden cheng seung minden özel sipariş olarak getirttiğim,4000 mahlık G2,voice mate bile var😊