LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=387997]Orduluozan[/MENTION] öncelikle geçmiş olsun,pirince koy bir gün beklet bunu yaparsan büyük oranda iyileşme olır eskisi gibi olmasa bile,olmazsa da servise ver ama servis sıvı temasını karşılamaz parayı senden alırlar haberin olsun.
Benimkinin üstüne yarım bardak kaynar çay döküldü 2-3 saat pirinçte beklettim sıkılıp aldım bir problem yok şu ana kadar.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] değişelim mi:)
yhepagug.jpg

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Telefon hata geri yükleme yaptım Kırmızı Rooted yazıyor bu nedir sıkıntı yaratırmı ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefon hata geri yükleme yaptım Kırmızı Rooted yazıyor bu nedir sıkıntı yaratırmı ?

Telefonu Recovery moduna aldığında aşağıda Kırmızı ile ROOTED yazıyorsa telefonun rootlu demektir. Rootlu telefonlarda performans kaybı olabilir ve Yeni gelen güncellemeleri OTA üzerinden indiremessin. Telefonuna orjinal romunu tekrardan yükle düzelmiş olacaktır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Veya bu siteye girip CTRL + F yap TURKEY yaz karşına Türkiyenin 3 tane romunu gösterecek ordan 1.6 GB lik olanı indir 20B'yi indir. 1.6 GB olan. 3tane var zaten alt alta en alltaki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa arkadaşlar benim lgm paralel ve kameradan odaklanma esnasinda ses geliyor lenslerden ve pil guncellemeden sonra az gitmeye başla di arka plandaki programlar sürekli temiz tuttuğum halde 4.2.2 te tekrar gecebilirmiyim çünkü guncellemeden önce telefonundan çok memnundum lütfen yardim edin...

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Telefonu Recovery moduna aldığında aşağıda Kırmızı ile ROOTED yazıyorsa telefonun rootlu demektir. Rootlu telefonlarda performans kaybı olabilir ve Yeni gelen güncellemeleri OTA üzerinden indiremessin. Telefonuna orjinal romunu tekrardan yükle düzelmiş olacaktır.

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Veya bu siteye girip CTRL + F yap TURKEY yaz karşına Türkiyenin 3 tane romunu gösterecek ordan 1.6 GB lik olanı indir 20B'yi indir. 1.6 GB olan. 3tane var zaten alt alta en alltaki

Yazdıkların doğru ama turkey 20B nasıl kurarsan kur,ister root olsun olmasın rooted yazacak orada

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12

Bunu telefona nasıl atıcam ?

Güncelleme gelirmi telefona şimdi of

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bendede rooted yaziyor ama rootlu degil. Almanya romu flashladigim icin rooted yaziyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İşte LGnin yaptığı bişi bu. Kendi telefonunun romundan başka farklı ülkelerin romlarını yüklediğin zaman rooted yazıyor bu yüzden güncelleme alınmıyor diye biliyorum.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Elle guncelleriz hic sorun degil :D kitkatin uzerine baska rom kurulmuyor zaten %2 de hata veriyor bu sefer :) ama herseyin bir cozumu var ve LG bunu bilmiyor :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ahauaha gozum kapali yapiyorum artik. Tesekkur ederim :P @OxyGEN @Bloother

Ben şimdi yarın takıcam telefonu basıcam 20D'ye. tamam abi hemen yüklüyorum diyecek. Sonra hop yükleyecek. kıh kıh kıh yok offlinefix'miş bilmem neymiş. host dosyasıymış banane canım. :P

yusuf yusuf not: otomatik güncellemese bari. :mrgreen:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben şimdi yarın takıcam telefonu basıcam 20D'ye. tamam abi hemen yüklüyorum diyecek. Sonra hop yükleyecek. kıh kıh kıh yok offlinefix'miş bilmem neymiş. host dosyasıymış banane canım. :P

yusuf yusuf not: otomatik güncellemese bari. :mrgreen:

Auahaha :D buna sukur en azindan flashlayabiliyorum :D

taste-im

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sms yazarken gülücük vb ifade koyunca mms oluyor, bu sorunu nasıl çözerim

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
germany 20d kullanan varmı arkadaşlar ? varsa görüşlerini yorumlarınızı yazarsanız fikir sahibi olabilirz

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mutlaka 20D yi kurun :) ben memnunum. Sarzda duzelme var.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bilgi:
Hangi uygulamalari kullanıp kullanmadığınızı siz bilmiyorsanız G2 biliyor.
Bunun için ayarlar, genel sekmesinde uygulamaları seçin ve seçenekler tusundan boş uygulamalari seçin ve üstteki butondan aktif edin.
Sonra boş uygulama listesinden uzun zamandır kullanmadığını uygulamalari gorebilir ve kaldirabilirsiniz.

İpucu: (Alarm)
Sabah Alarm çaldı ve uyandınız G2'nizin bundan sonra ne yapmasını isterdiniz? Yada gün içinde bir alarm kurdunuz size birşey hatırlatması için örneğin bir arkadaşınıza yada iş için birine mail atmanız gerek alarm'a isimde vermediniz çalıyor alarm ama neden çalıyor unuttunuz.
İşte bunun için G2 size yardımcı oluyor sabah kalktığınızda alarm'ı susturduğunuz anda örneğin size kendisi hava durumunu gösterebilir.
Yada gün içindeki alarmınızı susturduğunuz anda size mail sayfanızı açabilir.
Bunun için yapmanız gereken otomatik uygulama başlatıcıdan işinize yarayacak uygulamayı seçmek.Uygulamalar kısıtlı ama işe yarayacak ana uygulamalar diyebiliriz.

Öneri: (Pie Control)
Bu seferki öneri programımız pie control aşağıdaki resimdede gördüğünüz üzere sizin önceden belirlediğiniz uygulamaları veya sistem araçlarını bir pasta dilimi içerisinde topluyor.
İsteğinize göre ekranın solundan,sağından veya aşağıdan yani ekranın ilk başlangıç yerinden parmağınızı ekrana doğru sürüklüyor ve istediğiniz kısayolun üzerine gelip bırakıyorsunuz ve uygulama açılıyor.
Çok kullanışlı bir program yanlız kılıf kullananlar biraz zorluk çekebilir kenarlardan açma konusunda sizde buttom'u seçip alttan ekrana döğru sürüklersiniz parmağınızı.
Siz sormadan ben söyleyeyim rot gerekmez.zaten öyle birşey olsa paylaşmıyoruz sayın G2 severler biliyorsunuz artık.

Daha detaylı bilgi edinmeniz için:

Video :
https://www.youtube.com/watch?v=80KhR94n_Ss

İndirme Linki (Google Play) :
https://play.google.com/store/apps/details?id=jun.ace.piecontrol

Bilgi: ( Ancak anlamıyorsanız Kurcalamayın )
*#*#4636#*#* tuşlarsanız bir servis menüsü açılır.
Bu servis menüsünde telefon bilgilerine girdiğinizde aşağıdakki resimde bulunan sayfa çıkar.
Tercih edilen şebeke türü seçeneğini resimdeki gibi ayarlarsanız 4G (LTE) açılmış olur. Ancak bizde 4G olmadığı için çalışıp çalışmadığını test edemedim.
Bu sayfada Radyo'yu aç seçeneğide var.Onu denemeyin frekans ile alakalı birşey bildiğimiz radyo değil büyük ihtimalle.

Bilgi: ( Klavye )
Biliyoruz ki çoğumuz qwerty klavyeden memnunuz ancak bazı arkadaşlar eski usul klavyeden hoşlanıyor olabilir.
Bunun için yapmanız gereken.
Ayarlar / Genel sekmesi / Dil ve Giriş 'e tıklayıp sonrasında
LG Klavye'nin yanındaki çarka tıklayıp, En üstteki Giriş Dillerine tıklıyorsunuz ve seçili giriş dilinin yanındaki çark'a tıklayıp telefon klavyesini seçiyorsunuz.

Anlatması biraz zor ama uygulaması basit

G2 uyku modundaki özellikleri kullananlar telefonu daha çok sevenlermi :)

/ALINTIDIR/

NirvaNRL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sms yazarken gülücük vb ifade koyunca mms oluyor, bu sorunu nasıl çözerim

Aynı sorun bende de var SwiftKey yükledikten sonra oldu ama şimdi kendi klavyesini kullandığımda da aynı şey oluyor. O yüzden her yerde eski usul gülücük yapıyorum :-)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8