Onu uzatmadan hallet o zaman. Babalar affetmez![]()
Aynen,pazartesi uçuyorum servise

Onu uzatmadan hallet o zaman. Babalar affetmez![]()
Kurusa icindeki su duzelir mi peki
Sabaha kadar beklim de duzelmesse denerim saolun
Telefon hata geri yükleme yaptım Kırmızı Rooted yazıyor bu nedir sıkıntı yaratırmı ?
Telefonu Recovery moduna aldığında aşağıda Kırmızı ile ROOTED yazıyorsa telefonun rootlu demektir. Rootlu telefonlarda performans kaybı olabilir ve Yeni gelen güncellemeleri OTA üzerinden indiremessin. Telefonuna orjinal romunu tekrardan yükle düzelmiş olacaktır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Veya bu siteye girip CTRL + F yap TURKEY yaz karşına Türkiyenin 3 tane romunu gösterecek ordan 1.6 GB lik olanı indir 20B'yi indir. 1.6 GB olan. 3tane var zaten alt alta en alltaki
Telefonu Recovery moduna aldığında aşağıda Kırmızı ile ROOTED yazıyorsa telefonun rootlu demektir. Rootlu telefonlarda performans kaybı olabilir ve Yeni gelen güncellemeleri OTA üzerinden indiremessin. Telefonuna orjinal romunu tekrardan yükle düzelmiş olacaktır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Veya bu siteye girip CTRL + F yap TURKEY yaz karşına Türkiyenin 3 tane romunu gösterecek ordan 1.6 GB lik olanı indir 20B'yi indir. 1.6 GB olan. 3tane var zaten alt alta en alltaki
Olmaz değişmem.
Elle guncelleriz hic sorun degilkitkatin uzerine baska rom kurulmuyor zaten %2 de hata veriyor bu sefer
ama herseyin bir cozumu var ve LG bunu bilmiyor
![]()
Olmaz değişmem.![]()
Çok biliyon sen![]()
Ben şimdi yarın takıcam telefonu basıcam 20D'ye. tamam abi hemen yüklüyorum diyecek. Sonra hop yükleyecek. kıh kıh kıh yok offlinefix'miş bilmem neymiş. host dosyasıymış banane canım.![]()
yusuf yusuf not: otomatik güncellemese bari. :mrgreen:
![]()
Buz gibi soguk ve tuzlu![]()
Sana şimdi bi şey derdim de banlarlar falan. -_-
sms yazarken gülücük vb ifade koyunca mms oluyor, bu sorunu nasıl çözerim
Mutlaka 20D yi kurunben memnunum. Sarzda duzelme var.