LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Caps var mı 9 saatin?
Evet forumda da paylaşmıştım diye hatırlıyorum. 9 saat değil 10 saat hem de. Tabi capsleri telefondan temizledim geçen gün, paylaştığım için. İnanıp inanmamak sana kalmış :)

Telefon cidden acayip şarj harcıyor yaf bakınız ekran sadece 45 dk açık kalmış hiç oyun oynamadım ve sadece 5 dk internet kullanılmış 8 saat sonra kalan şarzım %36 telefon hep kendi halindeydi bugün zaten en çok ekranla telefon boşta harcamış öyle yazıyor pil durumunda sizcede fazla hızlı gitmiyor mu yoksa bana mı öyle geldi?

Senin telefonda ciddi bi sıkıntı var. Full şarj edip hard reset at ve yüklediğin uygulamalara dikkat et.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende ilk yüklediğimde çok aşırı şarz gidiyordu sonra yavaş yavaş toparlamaya başladı telefonum. Şu anda 4.2 ye benzer oranda gidiyor şarzım. Bluetooth açık olmasına rağmen arka planda.
bu bluetooth sorunu cözülmedi halen ya arka planda neden açık kalıyor çok sinirmi bozdu iyice bir an önce düzeltilmesi lazım

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Home tusu geri tusu secenek tuslarina basili tutrak yukari cekince acilan uygulama menusune baska uygulama eklenebiliyor mu 20b de voice mate de vardi 20d de gitti onun için bir menü varmi başka uygulama ekleme yapilabilir mi?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
http://www.lg.com/tr/destek/software-manuals

OSP(On-Screen Phone) Lg G2 bu özelliği kullanabilmeniz için pc indirin ve kurun tadını çıkarın Teamwire olmadan uzaktan bağlantı sağlıyormu denemedim ama Pc kontrol ediyor :)
1.Usb bağlantısı ile
2.Bluetooth bağlantısı ile
3.Wifi bağlantısı ile

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet forumda da paylaşmıştım diye hatırlıyorum. 9 saat değil 10 saat hem de. Tabi capsleri telefondan temizledim geçen gün, paylaştığım için. İnanıp inanmamak sana kalmış :)

Senin telefonda ciddi bi sıkıntı var. Full şarj edip hard reset at ve yüklediğin uygulamalara dikkat et.
Hard reset dediğin olay nasıl oluyor şimdiye kadar sadece discoverye root yaptım rom yükledim cwm falan orda full wipe vardı sanırım hard reset olayı o fakat bu telefon rootlu değil ve bunda nasıl yapıyoruz hiç bilgim yok açıkçası.

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon cidden acayip şarj harcıyor yaf bakınız ekran sadece 45 dk açık kalmış hiç oyun oynamadım ve sadece 5 dk internet kullanılmış 8 saat sonra kalan şarzım %36 telefon hep kendi halindeydi bugün zaten en çok ekranla telefon boşta harcamış öyle yazıyor pil durumunda sizcede fazla hızlı gitmiyor mu yoksa bana mı öyle geldi?

Hard reset at tele sonra pc suitten yukseltme hatalarini duzelt de normale donuyor

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Aha kendimin rekorumu guncelliyorum 😁
usajeqyt.jpg

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beyler selam herkese,en iyisi kulube sorayım dedim,10 gün önce babama lg tr garantili nexus 5 aldık ama ahizesinde net bir boğuk ses ve cızırtı sorunu var(farklı hatlar+orjinal micro sim denedim,hard reset attım)sorun cihazda yani,telefonu teknosadan aldık servise gidip cihazın sorunlu olduğuna dair bir rapor alırsam değiştiririz dediler benim bildiğim doa değişimi beklemek zorundayım bu doğrumu? Daha önce G2 mi bu şekilde değiştirdim ama teknosa müdürünün tanıdık olması sayesinde olmuştu bu,böyle bir şey mümkün mü,teknosa müdürü bu sefer tanıdık değil:)))

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler selam herkese,en iyisi kulube sorayım dedim,10 gün önce babama lg tr garantili nexus 5 aldık ama ahizesinde net bir boğuk ses ve cızırtı sorunu var(farklı hatlar+orjinal micro sim denedim,hard reset attım)sorun cihazda yani,telefonu teknosadan aldık servise gidip cihazın sorunlu olduğuna dair bir rapor alırsam değiştiririz dediler benim bildiğim doa değişimi beklemek zorundayım bu doğrumu? Daha önce G2 mi bu şekilde değiştirdim ama teknosa müdürünün tanıdık olması sayesinde olmuştu bu,böyle bir şey mümkün mü,teknosa müdürü bu sefer tanıdık değil:)))

O raporu nerden alacakmissin?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Lg den ayarlatabilirsin onu belki

Lg servisi yazacak ayıplı ürün raporu ,ben onla beraber gidip alıcam teknosadan yeni cihazı benim anladığım bu öbür türlü bir ay doa değişimi beklicez,var mı böyle bir şey gereçekten?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Lg servisi yazacak ayıplı ürün raporu ,ben onla beraber gidip alıcam teknosadan yeni cihazı benim anladığım bu öbür türlü bir ay doa değişimi beklicez.

Doa ne ya ona taktim bende? Lg ile konus anlat sonucta teknosanin ayibi bu

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Doa ne ya ona taktim bende? Lg ile konus anlat sonucta teknosanin ayibi bu

Delight of arrivery yani koreden 0 kutu yeni telefon geliyo onu veriyolar,teknosanın ayıbı yok bence bu konuda arızayı yetkili servis belirler yazıyo zaten değişim koşuşlarında.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG g2 nin ekraniyla s4 ekranini yanyana koydunmuki agzi olan konusuyor ya:tongue:

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bir sorum olcak benim g2 nin hoparlorune biraz su kacti ve ses azaldi.Garantiye versem mi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence nemlenmistir o. Zamaninda renksiz telefonlari islandiginda princli kavanoza koyardik :) nemi alirdi princ dene istersen :P

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Harbimi diyosun. Iste bu ya? Su sacma telefonun Farkina variyorlar artik :)

Valla anneme verdi iphone5i,nexus için tam benlik diyodu ahize sesi berbat olunca bana saydırdı biraz haliyle:) genel bir sorun değilmiş kimsede yok nexus forumuna sordum netten,benim de hoşuma gitti ama bir G2 değil.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Valla anneme verdi iphone5i,nexus için tam benlik diyodu ahize sesi berbat olunca bana saydırdı biraz haliyle:) genel bir sorun değilmiş kimsede yok nexus forumuna sordum netten,benim de hoşuma gitti ama bir G2 değil.

Onu uzatmadan hallet o zaman. Babalar affetmez :P