LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Almanya 20D romu batarya performansi. Iyilestirme oldugu acik. Wifi surekli acikti. Yeni rom attigim.icin 30-40 arasi app yukleyip guncelledim. Bataryaya bununda etkisi var. Biraz daha zorlanirsa ekran suresi 5 saati gecer :)

ynumy2yv.jpg

y7ubenyr.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Almanya 20D romu batarya performansi. Iyilestirme oldugu acik. Wifi surekli acikti. Yeni rom attigim.icin 30-40 arasi app yukleyip guncelledim. Bataryaya bununda etkisi var. Biraz daha zorlanirsa ekran suresi 5 saati gecer :)

ynumy2yv.jpg

y7ubenyr.jpg

Bu değerlere göre oyun falanda oynamışsınızıdır? cünkü cok fazla gitmiş sanki.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Pekii turkiyeye gelirse nereden yukliyecez ??
Birde nereye email atalim :)
Lg bi email sende at hadi durma Konu 49 Mb ve 4.4.3 güncelleme ve Kamera iyileştirme https://www.lg.com/tr/destek/musteri-destek-mesaj

Tr Romu 20C daha malesef gelmedi Pc Suitden kontrol etmek gerekiyor 1 ay sonra verir. Tr romu Almanya Romu Gibi olsun FM de istiyok. :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O, nfc'nin türkçe karşılığı galiba. :D yeni bir şey değil yani.

Kredi kartını telefona dokundurmuyorsun, telefonu kredi kartı gibi kullanıyorsun. :)

Biliyorum da kartı nasıl tanıtıyoruz ben tanıtmak için dokundurmustum 😃

kabaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 Emilatörü yükledim ama tanıtım videosunu açarken ağ bağlantı sorunu yaşandı diyor:(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

ynumy2yv.jpg

y7ubenyr.jpg

Kaldır şunu böyle performans mı olur telefonu kötületeceksin. :D

kabaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 Emilatörü yükledim ama tanıtım videosunu açarken ağ bağlantı sorunu yaşandı diyor:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar telefonumda türkiye romu vardı bende almaya 20b romu yükledim şimdide güncelleme geldi 20d sorum ve rooted yazıyazor sorum simdi telefonu ota ile güncellersem sıkıntı olurmu

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3

ynumy2yv.jpg

y7ubenyr.jpg
Demiştim ben sana bu arada bende 4 saat 30 dakika civarı ekran süresi almıstım.Yoğun kullanımda gayet iyi bence :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] sizin launcherı aradım ama bulamadım google playde apksını veya linkini verebilirmisin merak ettim:)

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon cidden acayip şarj harcıyor yaf bakınız ekran sadece 45 dk açık kalmış hiç oyun oynamadım ve sadece 5 dk internet kullanılmış 8 saat sonra kalan şarzım %36 telefon hep kendi halindeydi bugün zaten en çok ekranla telefon boşta harcamış öyle yazıyor pil durumunda sizcede fazla hızlı gitmiyor mu yoksa bana mı öyle geldi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefon cidden acayip şarj harcıyor yaf bakınız ekran sadece 45 dk açık kalmış hiç oyun oynamadım ve sadece 5 dk internet kullanılmış 8 saat sonra kalan şarzım %36 telefon hep kendi halindeydi bugün zaten en çok ekranla telefon boşta harcamış öyle yazıyor pil durumunda sizcede fazla hızlı gitmiyor mu yoksa bana mı öyle geldi?

Bende ilk yüklediğimde çok aşırı şarz gidiyordu sonra yavaş yavaş toparlamaya başladı telefonum. Şu anda 4.2 ye benzer oranda gidiyor şarzım. Bluetooth açık olmasına rağmen arka planda.

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Suana kadar bir sorunum yok ama gel görki eski telefonum Galaxy Wonder deki 5mp camerayı tutmuyor sanki kapalı alanda video/resim eyvahlar olsun :D bu böyle gidermi yoksa güncelleme vs ile düzelirmi ki

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
20D yüklemek için hard reset atmıştım daha önce,arama geç gelme sorunu vardı ne hikmetse ortadan kalktı şak diye geliyo artık,demekki temiz kurulum şartmış:) (20D yüklemedim hala 20Bde)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
20D yüklemek için hard reset atmıştım daha önce,arama geç gelme sorunu vardı ne hikmetse ortadan kalktı şak diye geliyo artık,demekki temiz kurulum şartmış:) (20D yüklemedim hala 20Bde)

Her zaman söylerim Rom veya yeni gelen bir güncellemeyi yüklemede önce hard reset atın yükledikten sonrada yine hard reset atın.