LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aze3ehub.jpg

NFC acikken genel ayarlarda tikla ve ode secenegi aktif oluyor bunu deneyen veya bilen varmi :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
aze3ehub.jpg

NFC acikken genel ayarlarda tikla ve ode secenegi aktif oluyor bunu deneyen veya bilen varmi :)
O, nfc'nin türkçe karşılığı galiba. :D yeni bir şey değil yani.
Kredi kartımda da aynı simge var telefona dokundurdum Etiket desteklenmiyor dedi sanırım kart uyumlu değil

Kredi kartını telefona dokundurmuyorsun, telefonu kredi kartı gibi kullanıyorsun. :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Dün akşam 20b 'nin üzerine dir ek 20d kurdum voice mate durduruldu hatasi aliyorum temiz kurulum olmadigindan heralde baska sorun yaşayan var mı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu gps konum bulma sorunu ne hikmetse düzeldi. Sabah bi deneyeyim dedim. 3 saniyede buldu yerimi. Demekki sorun yokmuş.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu gps konum bulma sorunu ne hikmetse düzeldi. Sabah bi deneyeyim dedim. 3 saniyede buldu yerimi. Demekki sorun yokmuş.

Vazgeçtim hala sorunlu. Şak diye bulması için illa açık alanda ve sabit olmanız lazım. Binanın altında, içinde ya da arabada falan olunca ister durun, ister hareket halinde olun bulamıyor. Sabah açık alanda sabitken denedim o yüzden hemen buldu. Şimdi binanın altında oturuyorum, sokakları gezip duruyor, bulunduğum yer dışında her yeri gösterdi. Bi bulunduğum yeri gösteremedi. Neyse artık 4.4.3 ile düzelir umarım. Yoksa ben bu telefonu satarım. Benim için gps en önemli özelliklerdendir telefonda.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vazgeçtim hala sorunlu. Şak diye bulması için illa açık alanda ve sabit olmanız lazım. Binanın altında, içinde ya da arabada falan olunca ister durun, ister hareket halinde olun bulamıyor. Sabah açık alanda sabitken denedim o yüzden hemen buldu. Şimdi binanın altında oturuyorum, sokakları gezip duruyor, bulunduğum yer dışında her yeri gösterdi. Bi bulunduğum yeri gösteremedi. Neyse artık 4.4.3 ile düzelir umarım. Yoksa ben bu telefonu satarım. Benim için gps en önemli özelliklerdendir telefonda.

Satarsan haber et :D ucuza :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Binanın içinde gps e bağlanması zaten imkansız telefonun. Gps sinyalleri yeryüzüne dikeydir

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yazimsal bir hata olabilirmi? Bodrum kattayim ben suan ve gps de sorun yok. Direk buluyor yani

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
20d nin uzerine hard reset atip tekrar 20 d kurabilirmiyim bazi bug lar var uzerine kurulum yaptığım için

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yazimsal bir hata olabilirmi? Bodrum kattayim ben suan ve gps de sorun yok. Direk buluyor yani
Bende? Yazılımsal hata? :P Ama sen V20D kullanıyorsun ben V20B. bunu da göz önüne alalım. demekki ben de tez zamanda V20D yüklüyorum. :D
Ben yeni gordum bunu :) nasil kullanicaz ki.

Onu ben de bilmiyorum. :mrgreen: Telefona kredi kartını mı tanımlıyorsun yoksa telefon faturasına mı yansıyor bilmiyorum ama telefonu bununla kredi kartı gibi kullanıyorsun. Belki bankadan yapılıyordur bu işlem bilemiyorum. Hiç kullanmadım ve denemedim. :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende? Yazılımsal hata? :P Ama sen V20D kullanıyorsun ben V20B. bunu da göz önüne alalım. demekki ben de tez zamanda V20D yüklüyorum. :D

Onu ben de bilmiyorum. :mrgreen: Telefona kredi kartını mı tanımlıyorsun yoksa telefon faturasına mı yansıyor bilmiyorum ama telefonu bununla kredi kartı gibi kullanıyorsun. Belki bankadan yapılıyordur bu işlem bilemiyorum. Hiç kullanmadım ve denemedim. :)

Tam yabanci isi ha :D ben bi bankayla goruseyim :D

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arama ekranında gec gelme sorunu cozulmemis 20 d de yoksa sadece bende mi