A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2

NFC acikken genel ayarlarda tikla ve ode secenegi aktif oluyor bunu deneyen veya bilen varmi

![]()
NFC acikken genel ayarlarda tikla ve ode secenegi aktif oluyor bunu deneyen veya bilen varmi![]()
O, nfc'nin türkçe karşılığı galiba.![]()
NFC acikken genel ayarlarda tikla ve ode secenegi aktif oluyor bunu deneyen veya bilen varmi![]()
Kredi kartımda da aynı simge var telefona dokundurdum Etiket desteklenmiyor dedi sanırım kart uyumlu değil
Şu gps konum bulma sorunu ne hikmetse düzeldi. Sabah bi deneyeyim dedim. 3 saniyede buldu yerimi. Demekki sorun yokmuş.
Vazgeçtim hala sorunlu. Şak diye bulması için illa açık alanda ve sabit olmanız lazım. Binanın altında, içinde ya da arabada falan olunca ister durun, ister hareket halinde olun bulamıyor. Sabah açık alanda sabitken denedim o yüzden hemen buldu. Şimdi binanın altında oturuyorum, sokakları gezip duruyor, bulunduğum yer dışında her yeri gösterdi. Bi bulunduğum yeri gösteremedi. Neyse artık 4.4.3 ile düzelir umarım. Yoksa ben bu telefonu satarım. Benim için gps en önemli özelliklerdendir telefonda.
Satarsan haber etucuza
![]()
Binanın içinde gps e bağlanması zaten imkansız telefonun. Gps sinyalleri yeryüzüne dikeydir
O, nfc'nin türkçe karşılığı galiba.yeni bir şey değil yani.
Kredi kartını telefona dokundurmuyorsun, telefonu kredi kartı gibi kullanıyorsun.![]()
Bende? Yazılımsal hata?Yazimsal bir hata olabilirmi? Bodrum kattayim ben suan ve gps de sorun yok. Direk buluyor yani
Ben yeni gordum bununasil kullanicaz ki.
Bende? Yazılımsal hata?Ama sen V20D kullanıyorsun ben V20B. bunu da göz önüne alalım. demekki ben de tez zamanda V20D yüklüyorum.
![]()
Onu ben de bilmiyorum. :mrgreen: Telefona kredi kartını mı tanımlıyorsun yoksa telefon faturasına mı yansıyor bilmiyorum ama telefonu bununla kredi kartı gibi kullanıyorsun. Belki bankadan yapılıyordur bu işlem bilemiyorum. Hiç kullanmadım ve denemedim.![]()
Gec 20d ye. Hersey sapasaglam
Pazartesi geçiyorum 20D'ye nasipse. bir de hard reset atarım sonra sizin şu dediğiniz launcher'ı kurarım![]()
Ahauaha pisman olmazsin bu launcher iledavetiyen coktan hazir zaten mustafa yollayacak
tamam pişman olursam G2'ne ateşler salarım. :mrgreen:
Auahaha benimkine birsey yapamazsin. 20D ile cok daha guclu oldu![]()
Senden her zaman 2 adım öndeyim biliyorsun. V20D ile yine 2 adım öne geçeceğim yani.![]()
Ahauajaha gecen sen ol yapatates kizarttim yumurta hasladim cay da demlendi gel
![]()
Sen izmirde tek başına yaşıyordun dimi. :mrgreen:
[MENTION=355330]mu86[/MENTION] istersen bir hard reset at.
O zaman İzmir'e geliyorum kısa zamanda.![]()
![]()
Yandex navi
![]()
Simdi temizlik zamani gel hadi![]()
kısa dediysem yine bi 2 ayı var:devil:
yandex'i kullandım ama beğenmedim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
müsait olunca bunların hepsini öğreneceğim)