A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Günaydın ahali 

Sanmiyorum sonucta mekanik diye dusunuyorum ama yinede bilinmez servisten servise degisir yinede sansini dene derim
Kullanım güncellemesi android 4.4.2 ile sizlerinde görelim![]()
![]()
Arkadaslar ben ES task mesenger indirdim. Surekli ram sifirlasam zarari olur mu
Sürekli ram sıfırlamanın zararını bilmem ama yararı olmaz.
Pil kullanimini artiriyor diye biliyorum
Servisi arayıp sorayımen iyisi. Sıkıntı olacaksa eski haline döndürür oyle denerim. Dün farkettim telefonun camı sağ alttan çerçevesinden çıkıyor. Yani cercevenin içinde olmasi gereken cam üste çıkıyor. Bastirinca tekrar iceri giriyor ama bi sure sonra kendiligindn yine çıkıyor. Camın altina nerdeyse tirnagim girecek. Dikkat etmedikçe göze batmıyor. Ben arkası plastik olan bi kılıf kullanıyordum. Ondan olduğunu düşünüyorum. O yüzden g2 si olan herkes buna dikkat etmeli. Sağ alt kosede cama elle bastığım zaman çerçeve sabitken cam içeri giriyor. Çok sinir bozucu. Umarım sadece bende olan biseydir. Kronik bi problemse eğer felaket habercisi olmak istemem.
Oha wifi falan acmiyonmu surekli beklemede mi nasil oyuyo yaa bende istiyom![]()
Arkadaslar ben ES task mesenger indirdim. Surekli ram sifirlasam zarari olur mu
Pil kullanimini artiriyor diye biliyorum
Sürekli RAM temizlemek zararlı diye biliyorum öyle duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. O günden beri RAM temizlemiyorum. Herhangi bir kasma da olmuyor telefonda. Android sistemi mutlaka kendine RAM ayırıyor zaten.
Ben telefonu şarj etmeden önce her zaman RAM temizlerim. Daha hızlı dolar diye düşünüyorum çünkü RAM temizleyince çalışan uygulamalar sonlanıyor. Kötü mü ediyorum acaba?
Ben telefonu şarj etmeden önce her zaman RAM temizlerim. Daha hızlı dolar diye düşünüyorum çünkü RAM temizleyince çalışan uygulamalar sonlanıyor. Kötü mü ediyorum acaba?
Arada yap. Tamam. Ama tekrar çalışacağı için tekrardan şarj tüketecek. Buna mani olamazsın![]()
eğer çalışmasını istemiyorsan sil snra da kullanma telefonu
mecbur çalışacak
![]()
Bende oyle bi.sikinti yok bakalim okadarda dusurdum teli dediginiz gibi en iyisi servisi arayip sormak
20D çıkmış almanya için var mı deneyen?