LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Herkese günaydın sabahinizi hayırlı olsun. 4 saat çalışmaya 4 saat uyku yetmiyormuş ama hayat deneme yanılma yoluyla öğrenilir . :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benimde çok hüküm var. Çalışmaktan sıkıldım ya. Neyse ki yarin tatil :D

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Rootlu telefon mekanik bi arıza cikardiginda, yani caminda, çerçevesinde bi problem meydana geldiginde servise gonderince yinede garanti dışı oluyormu?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sanmiyorum sonucta mekanik diye dusunuyorum ama yinede bilinmez servisten servise degisir yinede sansini dene derim

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sanmiyorum sonucta mekanik diye dusunuyorum ama yinede bilinmez servisten servise degisir yinede sansini dene derim

Servisi arayıp sorayımen iyisi. Sıkıntı olacaksa eski haline döndürür oyle denerim. Dün farkettim telefonun camı sağ alttan çerçevesinden çıkıyor. Yani cercevenin içinde olmasi gereken cam üste çıkıyor. Bastirinca tekrar iceri giriyor ama bi sure sonra kendiligindn yine çıkıyor. Camın altina nerdeyse tirnagim girecek. Dikkat etmedikçe göze batmıyor. Ben arkası plastik olan bi kılıf kullanıyordum. Ondan olduğunu düşünüyorum. O yüzden g2 si olan herkes buna dikkat etmeli. Sağ alt kosede cama elle bastığım zaman çerçeve sabitken cam içeri giriyor. Çok sinir bozucu. Umarım sadece bende olan biseydir. Kronik bi problemse eğer felaket habercisi olmak istemem.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar sınırları zorlu yorum. :)
Telefon bu.

http://hizliresim.com/YPk0P6
Arkadaşlar Buff ekran koruyucu takdirin Telefon ekranına hiç bişey olmaz birde sağlam kılıf tamamdır. 3 kat katmanlı koruyucu Çizilme kırılma yok ekrana deodorantla vurdum test işlemi pozitif. Ücreti 25 tl.

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullanım güncellemesi android 4.4.2 ile sizlerinde görelim :)
a8uneta6.jpg

Oha wifi falan acmiyonmu surekli beklemede mi nasil oyuyo yaa bende istiyom :)

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben ES task mesenger indirdim. Surekli ram sifirlasam zarari olur mu

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pil kullanimini artiriyor diye biliyorum

Siz kullandığınız programdan çıkınca kapanıyor zaten. Menü tuşuna basılı tutup ordanda kapatabiliyosunuz. Rami sıfırladığınızda telefonun sistem uygulamalarını kapatmış oluyorsunuz. Bu uygulamalarda saniyeler içinde tekrar açılıyor zaten. Bu durumu bi dönem bende çok takmıştım :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Servisi arayıp sorayımen iyisi. Sıkıntı olacaksa eski haline döndürür oyle denerim. Dün farkettim telefonun camı sağ alttan çerçevesinden çıkıyor. Yani cercevenin içinde olmasi gereken cam üste çıkıyor. Bastirinca tekrar iceri giriyor ama bi sure sonra kendiligindn yine çıkıyor. Camın altina nerdeyse tirnagim girecek. Dikkat etmedikçe göze batmıyor. Ben arkası plastik olan bi kılıf kullanıyordum. Ondan olduğunu düşünüyorum. O yüzden g2 si olan herkes buna dikkat etmeli. Sağ alt kosede cama elle bastığım zaman çerçeve sabitken cam içeri giriyor. Çok sinir bozucu. Umarım sadece bende olan biseydir. Kronik bi problemse eğer felaket habercisi olmak istemem.

Bende oyle bi.sikinti yok bakalim okadarda dusurdum teli dediginiz gibi en iyisi servisi arayip sormak

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sürekli RAM temizlemek zararlı diye biliyorum öyle duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. O günden beri RAM temizlemiyorum. Herhangi bir kasma da olmuyor telefonda. Android sistemi mutlaka kendine RAM ayırıyor zaten.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Oha wifi falan acmiyonmu surekli beklemede mi nasil oyuyo yaa bende istiyom :)

Kullanmaz olurmuyor :D Kullanıyorum işim bitince kapatıyorum :D

Arkadaslar ben ES task mesenger indirdim. Surekli ram sifirlasam zarari olur mu

Kimi rivayete göre var. Bana görede var.

Pil kullanimini artiriyor diye biliyorum

Sürekli arka planda çalışan uygulamaları oto kapatması pil tüketimini arttırır. Onun yerine "Pil kullanımı" kısmından 3. parti çalışan uygulamaları kapata bilirsin. Clean master yükleyerek arada tarata bilirsin. Yalnız gelişmiş tarama yapmak bilmiyen birisi için zarar olacaktır.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sürekli RAM temizlemek zararlı diye biliyorum öyle duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. O günden beri RAM temizlemiyorum. Herhangi bir kasma da olmuyor telefonda. Android sistemi mutlaka kendine RAM ayırıyor zaten.

Ben telefonu şarj etmeden önce her zaman RAM temizlerim. Daha hızlı dolar diye düşünüyorum çünkü RAM temizleyince çalışan uygulamalar sonlanıyor. Kötü mü ediyorum acaba?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben telefonu şarj etmeden önce her zaman RAM temizlerim. Daha hızlı dolar diye düşünüyorum çünkü RAM temizleyince çalışan uygulamalar sonlanıyor. Kötü mü ediyorum acaba?

Uçak modunda daha hızlı dolar. Arka planda çalışmadan bekleyen uygulamalar sarzi harcamaz fazla

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Arada yap. Tamam. Ama tekrar çalışacağı için tekrardan şarj tüketecek. Buna mani olamazsın :)

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Suanki durumum :) sabah 6da sarzdan aldim internet surekli acik ve ara ara telefon gorusmesi.. ekran %100 parlaklik

4.4.2 kitkat ile
y3u6aseh.jpg