OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
knock code nin keyfini çıkarıyorum ben ;P
Quick Remote'deki Cihaz Listesi Çıkmıyor Bende Arkadaşlar Varmı bir Çözümü ?
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] recorvery modda gezerken storge devicedenmi ne telefonun romunu yanlışlıkla sildim madem dedim silmişken g2pro2 romu kurayım ama onun içinde Philz Touch Recovery bunu kurmak gerekiyormunasıl yüklüycez bunu saygıdeğer arkadaşlarım
bu telefonun 310k mı 311k mıdır nedir hangi seri olduğu neresinde yazıyor :confused1:
hyr twrp yeterlidir, hatta daha iyiir twrp, degierlerini denemedim ama telefonumu garantiye gitmekten twrp kurtardi![]()
arkadaşlar şuan cihazımın şarjı %15 ve şarj'a takmam gerekiyor. Ama LG Şarj aletim yanımda değil ve 4 5 saat o şarj aletine ulaşamayacağım. Şuan elimin altında samsung şarjı var , Samsung şarj'ı ile şarj edersem cihazda bir problem olurmu? Birkaç yerde, daha sonradan sorun çıkardıgını duymuştum. LG Şarj aletimi , samsung kullanan arkadaslarım kullandıgında bir problem çıkarmıyor. G2 de samsung şarj aleti bozarmı cihazı ?
Aksine bende s4 varken arkadaş g2 sini benim şarj aletiyle şarj ediyordu 1,5 saatte.Kendi şarj aleti ile 4 satte edebiliyordu.Şimdiyede kadar da bir sorunla karşılaşmadı .....
Arkadaşınıza söyleyin orjinal şarj aleti 4 saatte şarj ediyorsa bozuk demektir. Orjinal şarj aletiyle G2, 90dk'da %15'ten %100'e çıkar.
arkadaşlar bizdeuygun internet sitesinden dan lg g2 alıcam.. hem bu site için hemde paralel ithalat ürünleri için düşünceleriniz nedir?? acil
knock code nin keyfini çıkarıyorum ben ;P
Gpro2 port rom kullanıyorum, onceki mesajlardan birinde link vermiştimHangi rom kullanıyorsun Knock Code gelmiş ?
Gpro2 port rom kullanıyorum, onceki mesajlardan birinde link vermiştim
Hayır ya sular kesilmişBizim bi güncelleme vardır ne yaptı rötarmı yaptı bizim uçak..
Fil girmiş olsa bile bu kadar gecikmezdiG2 güncelleme merkezine kedi girmiş arkadaşlar. Güncelleme biraz gecikecek.![]()
Arkadas ayin.sonu.geldi.nerdeyse bi guncelleme gelmedi.yaa nolcak bu is))