221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
O is ne oldu 

Arkadaslar yarın eve bir G2 daha geliyor kısmetse,telefonun serisi onemlimi yeni cıkan serilerde uretim kalitesi olarak falan bir fark var mi?
Telefon serisi sadece guvenlikte fark gosteriyor. 310k ve oncesi icin daha kolay root atiliyor. 311 ve sonrasi root cok zor atiliyortek farki budur.
Annem alıyor zaten root falan anlamaz oses boguklugu falan cikmasin yeter basimin etini yer sen aldirdin diye gerisi onemli degil
![]()
311k benimkisi. Ses boguklugu yasamadim. Olu piksele dikkat edin yeterli![]()
Hacılarhard resetmis, fastboot muş, download mod muş custom recovery miş bunların hepsini bir yerde birleştirdim
tek yapmanız gereken bir klasöre çıkarıp Bilgiler ve Tamir.bat dosyasini çalıştırmak
güle güle kullanınız
) ilk 4 ü root sonrası ota yapanlar için, sonraki 2 si yani 5 ve 6 ise brick olanlar için
http://yadi.sk/d/hGWlVPD0Lknb3
Edit: @A.canal abi nası olmuş bi denesene) Bloother abiye de söyle bi de o baksin bi
yanlışım varsa düzeltirsiniz
)
Bu napıyor ki şimdi?![]()
Ne çekimi? Kim çekiyor?
Uyuyoruz suan. Yarin deneme cekimi olacak aksam. Sende katilacaksin itiraz yok degilmi [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]
Rahat birakta uyuyayim. Yasliyim ben. 7 de kalkicam. Yarin operasyon yapicaz telefona.
Yaşlıymış. Sanki benden büyüksün. -_- Hastayım zaten..
Ne çekimi? Kim çekiyor?
Yaşlıymış. Sanki benden büyüksün. -_- Hastayım zaten..
Ah kiyamam neyin var. Bundan sonraki yazdiklarina yarin cevap verecegim![]()
Geçmiş olsun![]()
Arkadaşlar kitkat 4.4 de pil ve sinyal ikonları maviden beyaza döndü mavi daha iyiydi ayarı var mıdır.