LG G2 Kullanıcıları Kulübü

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
4 nisan şakası yapıyorlar bu seferde, millet 1 nisan i kaçırdı tren gitti binmeye çalışıyorlar..:)

dadassinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bimeksteki G2ler paralel ithalat mı yoksa lg türkiye garantili mi,paralel ise taksitle telefon satan başka yer biliyormusunuz? Vatan bilgisayarda da kredi olayı varmis sanirsam.

vatan bilgisayarda kredi kartına taksit yapıo ama aldığın telefonun %10 peşin ödüyosun yani kredi kartıylada olur geri kalanını 5 taksit yapıyor ben lg g2yi öle aldım.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lgnin orjinal kulakligi az once durduk yere pcde oyun oynarken kullanirken sag tarafindan ses azaldi.. telefonada taktim ayni... napmam gerekir hic sonses dahhi acmadim bugune kadar

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Lgnin orjinal kulakligi az once durduk yere pcde oyun oynarken kullanirken sag tarafindan ses azaldi.. telefonada taktim ayni... napmam gerekir hic sonses dahhi acmadim bugune kadar
Aç içini kopan kablo varmı kontrol et :P yapacak bişi yok kardeşim yeni kulaklık alcan :)

rockwilder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak : mobil veri ile sıkıntı yasayanınız var mı ? Telefonla birlikte aveadan internet paketli br tarife aldım. Telefonun üstünde H simgesi görünmesine rağmen bazen internete giremiyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak : mobil veri ile sıkıntı yasayanınız var mı ? Telefonla birlikte aveadan internet paketli br tarife aldım. Telefonun üstünde H simgesi görünmesine rağmen bazen internete giremiyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim hakkında bilgi sahibi olan var mı?

H yazıyor da çekim gücü nasıl?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Garantiye gönderin, elbette girer.

rockwilder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çekim gücüne pek dikkat etmedim fakat sorunum internetin yavaslıgı ile ilgili değil internete girdiği zaman 10 numara geziniyorum hiç bir sıkıntı yok. fakat bazı durumlarda internete hiç giremiyorum bunu araştırdım ve yorumların geneli sim kırdırmadan kaynaklı olduğunu aveadan direk mikro-sim alınması gerektiği şeklinde. böyle bir durum var mıdır? simin kırdırılmıs olması inteneti etkiler mi?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
çekim gücüne pek dikkat etmedim fakat sorunum internetin yavaslıgı ile ilgili değil internete girdiği zaman 10 numara geziniyorum hiç bir sıkıntı yok. fakat bazı durumlarda internete hiç giremiyorum bunu araştırdım ve yorumların geneli sim kırdırmadan kaynaklı olduğunu aveadan direk mikro-sim alınması gerektiği şeklinde. böyle bir durum var mıdır? simin kırdırılmıs olması inteneti etkiler mi?
eğer etkiliyosa ilk beni etkilerdi, bizim evde yavas okulda cok hızlanıyo, yani bulundugun konumla ilgili olabiliyor

Edit : [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] evet profesörüm sizin de fikrinizi alalım :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Benim de ilk önce kırıktı ancak bir sorunum yoktu sonra nolur nolmaz dedim mikro sim aldım. Yine de bir fark göremedim aynen devam ediyor. Ama bu sorunu olup da mikro sim alanlar sorunun düzeldiğini de söylediler. Çok değil 8-10 tl bir şey veriyorsun. 1 saat içinde aktif oluyor.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benim de ilk önce kırıktı ancak bir sorunum yoktu sonra nolur nolmaz dedim mikro sim aldım. Yine de bir fark göremedim aynen devam ediyor. Ama bu sorunu olup da mikro sim alanlar sorunun düzeldiğini de söylediler. Çok değil 8-10 tl bir şey veriyorsun. 1 saat içinde aktif oluyor.
8 tl :D benimki kesik ama okulda hızlı evde yavaş oldugu için aldırmıyorum :))

persler23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar g2 nin wifi çekmi nasıl acaba bilgi verebilirmisiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocalar merhaba android sürümüm 4.2.2 normail mi bu ? Tel LG garantili

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tamam ya sorun avea'da şimdi fark ettim 1 diş bile çekmiyor bulundugum yerde. şimdi sorum şu: en iyi internet hangi şebekededir?

rockwilder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar peki operatör olarak hangisini önerirsiniz? avea sanırım 3g çekim gücü açısından pek iyi değil.

rockwilder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an konyanın biraz dışında bi yükseköğrenim yurdunda kalıyorum 2.katta oturuyorum :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yurtta Avea kullananlarla görüşün efendim :) yani konyayla ilgili bilgim yok :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkdaşlar g2 nin wifi çekmi nasıl acaba bilgi verebilirmisiniz ?

arkadaşlar peki operatör olarak hangisini önerirsiniz? avea sanırım 3g çekim gücü açısından pek iyi değil.

Wifi çekim gücü en iyi cihazlardan biridir.

Operatör olarak sürekli bulunduğunuz yerde en çok hangisi çekiyorsa onu kullanın. Sürekli bulunduğunuz yer diyorum çünkü ayda yılda bir gideceğiniz yerlerde çeksin diye operatör değiştirmenize gerek yok. :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Wifi çekim gücü en iyi cihazlardan biridir.

Operatör olarak sürekli bulunduğunuz yerde en çok hangisi çekiyorsa onu kullanın. Sürekli bulunduğunuz yer diyorum çünkü ayda yılda bir gideceğiniz yerlerde çeksin diye operatör değiştirmenize gerek yok. :)

evde kablosuz modemde telefonu vifiye açtığımda heralde 75 mbsi geçmiyor kapasitesi o kadar heralde çünkü vifi çekim gücü diğer odadayken 75 mbs aynı modemin yanına kadar geliyorum yine 75 mbs aynı ama note3te aynı durum bazen 93 sinyal gücü 93 mbs yazıyor performansa bakarsak ikiside aynı hızda nete giriyor note3 93 mbs diye uçmuyor g2 75 mbs nasıl performans ise note3 93 mbs yazsada durum aynı değişen bi şey yok

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
evde kablosuz modemde telefonu vifiye açtığımda heralde 75 mbsi geçmiyor kapasitesi o kadar heralde çünkü vifi çekim gücü diğer odadayken 75 mbs aynı modemin yanına kadar geliyorum yine 75 mbs aynı ama note3te aynı durum bazen 93 sinyal gücü 93 mbs yazıyor performansa bakarsak ikiside aynı hızda nete giriyor note3 93 mbs diye uçmuyor g2 75 mbs nasıl performans ise note3 93 mbs yazsada durum aynı değişen bi şey yok

Evet değişmez. %35 sinyal gücüyle bile tam performans alıyorum G2 ile. Modemden uzaklaşsam da hız düşmüyor. Modeme yakınken de zaten 2 cihaz da en az 21mbps'e kadar desteklediği için wifi hızının tamamını alıyorlar.