Yeni tarih 20 nisan
Arkadaşlar bimeksteki G2ler paralel ithalat mı yoksa lg türkiye garantili mi,paralel ise taksitle telefon satan başka yer biliyormusunuz? Vatan bilgisayarda da kredi olayı varmis sanirsam.
ayın sonu dediğin 4 ü olsa gerekArkadas ayin.sonu.geldi.nerdeyse bi guncelleme gelmedi.yaa nolcak bu is))
En yakın zamanda gelBen sizin aranıza ne zamn gircem yav![]()
ayın sonu dediğin 4 ü olsa gerek![]()
Aç içini kopan kablo varmı kontrol etLgnin orjinal kulakligi az once durduk yere pcde oyun oynarken kullanirken sag tarafindan ses azaldi.. telefonada taktim ayni... napmam gerekir hic sonses dahhi acmadim bugune kadar
Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak : mobil veri ile sıkıntı yasayanınız var mı ? Telefonla birlikte aveadan internet paketli br tarife aldım. Telefonun üstünde H simgesi görünmesine rağmen bazen internete giremiyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Aç içini kopan kablo varmı kontrol etyapacak bişi yok kardeşim yeni kulaklık alcan
![]()
Lgnin orjinal kulakligi az once durduk yere pcde oyun oynarken kullanirken sag tarafindan ses azaldi.. telefonada taktim ayni... napmam gerekir hic sonses dahhi acmadim bugune kadar
eğer etkiliyosa ilk beni etkilerdi, bizim evde yavas okulda cok hızlanıyo, yani bulundugun konumla ilgili olabiliyorçekim gücüne pek dikkat etmedim fakat sorunum internetin yavaslıgı ile ilgili değil internete girdiği zaman 10 numara geziniyorum hiç bir sıkıntı yok. fakat bazı durumlarda internete hiç giremiyorum bunu araştırdım ve yorumların geneli sim kırdırmadan kaynaklı olduğunu aveadan direk mikro-sim alınması gerektiği şeklinde. böyle bir durum var mıdır? simin kırdırılmıs olması inteneti etkiler mi?
çekim gücüne pek dikkat etmedim fakat sorunum internetin yavaslıgı ile ilgili değil internete girdiği zaman 10 numara geziniyorum hiç bir sıkıntı yok. fakat bazı durumlarda internete hiç giremiyorum bunu araştırdım ve yorumların geneli sim kırdırmadan kaynaklı olduğunu aveadan direk mikro-sim alınması gerektiği şeklinde. böyle bir durum var mıdır? simin kırdırılmıs olması inteneti etkiler mi?
8 tlBenim de ilk önce kırıktı ancak bir sorunum yoktu sonra nolur nolmaz dedim mikro sim aldım. Yine de bir fark göremedim aynen devam ediyor. Ama bu sorunu olup da mikro sim alanlar sorunun düzeldiğini de söylediler. Çok değil 8-10 tl bir şey veriyorsun. 1 saat içinde aktif oluyor.
8 tlbenimki kesik ama okulda hızlı evde yavaş oldugu için aldırmıyorum
)
Bazı yerler 10 lira alıyor. 2 lira için uğraşmadım ben de![]()
arkadaşlar peki operatör olarak hangisini önerirsiniz? avea sanırım 3g çekim gücü açısından pek iyi değil.
arkdaşlar g2 nin wifi çekmi nasıl acaba bilgi verebilirmisiniz ?
arkadaşlar peki operatör olarak hangisini önerirsiniz? avea sanırım 3g çekim gücü açısından pek iyi değil.
Wifi çekim gücü en iyi cihazlardan biridir.
Operatör olarak sürekli bulunduğunuz yerde en çok hangisi çekiyorsa onu kullanın. Sürekli bulunduğunuz yer diyorum çünkü ayda yılda bir gideceğiniz yerlerde çeksin diye operatör değiştirmenize gerek yok.![]()
evde kablosuz modemde telefonu vifiye açtığımda heralde 75 mbsi geçmiyor kapasitesi o kadar heralde çünkü vifi çekim gücü diğer odadayken 75 mbs aynı modemin yanına kadar geliyorum yine 75 mbs aynı ama note3te aynı durum bazen 93 sinyal gücü 93 mbs yazıyor performansa bakarsak ikiside aynı hızda nete giriyor note3 93 mbs diye uçmuyor g2 75 mbs nasıl performans ise note3 93 mbs yazsada durum aynı değişen bi şey yok