LG G2 Kullanıcıları Kulübü

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar kit kat ile ne geldi G2 mize anlayan var mı?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar yarın eve bir G2 daha geliyor kısmetse,telefonun serisi onemlimi yeni cıkan serilerde uretim kalitesi olarak falan bir fark var mi?

dadassinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bizim oralarda bir yerlerde kit katımız vardı noldu ona acaba daha gelmedi de trafik falan mı var acaba :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a arkadaşlar peşin fiyatına 3 taksitle LG G2 alacağım yağrın 32 gb lık toplam 1700 tl ye sorum olacak sizlere ben bu telefonu NİL diye bi magazadan alacagım bu magaza cep telefonları tv beyaz eşya vs gibi şeyler satıyor evkur gibi biyer. kafama takılan şey şu bu alacagım g2 nin garantisi LG TÜRKİYE GARANTİSİYMİŞ öyle söylediler fakat ben bunu nasıl anlarım ya paralel ithaalatsa bunu faturada görme şansım varmı detaylı açıklarsanız sevinirim teşekkür ederim...

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar yarın eve bir G2 daha geliyor kısmetse,telefonun serisi onemlimi yeni cıkan serilerde uretim kalitesi olarak falan bir fark var mi?

Telefon serisi sadece guvenlikte fark gosteriyor. 310k ve oncesi icin daha kolay root atiliyor. 311 ve sonrasi root cok zor atiliyor :) tek farki budur.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Telefon serisi sadece guvenlikte fark gosteriyor. 310k ve oncesi icin daha kolay root atiliyor. 311 ve sonrasi root cok zor atiliyor :) tek farki budur.

Annem alıyor zaten root falan anlamaz o:D ses boguklugu falan cikmasin yeter basimin etini yer sen aldirdin diye gerisi onemli degil:D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hacılar :D hard resetmis, fastboot muş, download mod muş custom rom miş bunların hepsini bir yerde birleştirdim :D tek yapmanız gereken bir klasöre çıkarıp Bilgiler ve Tamir.bat dosyasini çalıştırmak :D güle güle kullanınız :)) ilk 4 ü root sonrası ota yapanlar için, sonraki 2 si yani 5 ve 6 ise brick olanlar için :D http://yadi.sk/d/hGWlVPD0Lknb3

Edit: @A.canal abi nası olmuş bi denesene :)) Bloother abiye de söyle bi de o baksin bi :) yanlışım varsa düzeltirsiniz :))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hacılar :D hard resetmis, fastboot muş, download mod muş custom recovery miş bunların hepsini bir yerde birleştirdim :D tek yapmanız gereken bir klasöre çıkarıp Bilgiler ve Tamir.bat dosyasini çalıştırmak :D güle güle kullanınız :)) ilk 4 ü root sonrası ota yapanlar için, sonraki 2 si yani 5 ve 6 ise brick olanlar için :D http://yadi.sk/d/hGWlVPD0Lknb3

Edit: @A.canal abi nası olmuş bi denesene :)) Bloother abiye de söyle bi de o baksin bi :) yanlışım varsa düzeltirsiniz :))

Bu napıyor ki şimdi? :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Quick Remote'deki Cihaz Listesi Çıkmıyor Bende Arkadaşlar Varmı bir Çözümü ?

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snap camera diye bi kamera uygulamasi buldum. uygulamada 1080p saniyede(yanlis anlamadiysam)100 kare cekim ayari, video ve ses formatini ayarlayabiliyoruz.

4.2.2 de gece video cekimi sirasinda forumdaki bi arkadasin dedigi gibi camurumsu gorunuyo , bulaniklik oluyo. Bu uygulama en yuksek ayarlarina alindiginda az da olsa bulanikligi duzeltiyo diye gozlemledim. daha guncellemeyi almayanlar bi deneyebilir mi cidden bulanikligi duzeltiyosa bu programi kullanicam.

1001Contact

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kitkat 4.4 de pil ve sinyal ikonları maviden beyaza döndü mavi daha iyiydi ayarı var mıdır.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] recorvery modda gezerken storge devicedenmi ne telefonun romunu yanlışlıkla sildim madem dedim silmişken g2pro2 romu kurayım ama onun içinde Philz Touch Recovery bunu kurmak gerekiyormunasıl yüklüycez bunu saygıdeğer arkadaşlarım

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
bu telefonun 310k mı 311k mıdır nedir hangi seri olduğu neresinde yazıyor :confused1: