LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] recorvery modda gezerken storge devicedenmi ne telefonun romunu yanlışlıkla sildim madem dedim silmişken g2pro2 romu kurayım ama onun içinde Philz Touch Recovery bunu kurmak gerekiyormunasıl yüklüycez bunu saygıdeğer arkadaşlarım

hyr twrp yeterlidir, hatta daha iyiir twrp, degierlerini denemedim ama telefonumu garantiye gitmekten twrp kurtardi ;)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
muqamepe.jpg
bu knock code a alismak zor valla kendi olusturdugum kilidi kilit ekraninda iken nereye nasil tikliycagimi tam olarak neresiydi 4 kare sablonu gozukmuyor cunku sadece 4 tane kose var knock code a alismak biraz zaman alucak arkadaslar

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yzage9y5.jpg
knock code olusturcaginiz kisim burasi buraya istediginiz sekilde 4 ila 8kez herhangi karelere dokunmak gerekiyor ve kilit ekraninda ise bu 4 kareli yerden kendi olusturdugunuz kilidi girerek telefonu acabiliyosunuz cok eglenceli cok zevkli

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] şarz performansı çok iyiymiş yarım saatte yüzde 3 düştü ben artık daha rom değişmem :)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şuan cihazımın şarjı %15 ve şarj'a takmam gerekiyor. Ama LG Şarj aletim yanımda değil ve 4 5 saat o şarj aletine ulaşamayacağım. Şuan elimin altında samsung şarjı var , Samsung şarj'ı ile şarj edersem cihazda bir problem olurmu? Birkaç yerde, daha sonradan sorun çıkardıgını duymuştum. LG Şarj aletimi , samsung kullanan arkadaslarım kullandıgında bir problem çıkarmıyor. G2 de samsung şarj aleti bozarmı cihazı ?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
arkadaşlar şuan cihazımın şarjı %15 ve şarj'a takmam gerekiyor. Ama LG Şarj aletim yanımda değil ve 4 5 saat o şarj aletine ulaşamayacağım. Şuan elimin altında samsung şarjı var , Samsung şarj'ı ile şarj edersem cihazda bir problem olurmu? Birkaç yerde, daha sonradan sorun çıkardıgını duymuştum. LG Şarj aletimi , samsung kullanan arkadaslarım kullandıgında bir problem çıkarmıyor. G2 de samsung şarj aleti bozarmı cihazı ?

Aksine bende s4 varken arkadaş g2 sini benim şarj aletiyle şarj ediyordu 1,5 saatte.Kendi şarj aleti ile 4 satte edebiliyordu.Şimdiyede kadar da bir sorunla karşılaşmadı .....

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aksine bende s4 varken arkadaş g2 sini benim şarj aletiyle şarj ediyordu 1,5 saatte.Kendi şarj aleti ile 4 satte edebiliyordu.Şimdiyede kadar da bir sorunla karşılaşmadı .....

Arkadaşınıza söyleyin orjinal şarj aleti 4 saatte şarj ediyorsa bozuk demektir. Orjinal şarj aletiyle G2, 90dk'da %15'ten %100'e çıkar.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşınıza söyleyin orjinal şarj aleti 4 saatte şarj ediyorsa bozuk demektir. Orjinal şarj aletiyle G2, 90dk'da %15'ten %100'e çıkar.

Kesinlikle bende evde Orj. Lg G2 şarj aleti ile şarj ettiğimde %20 de taktığımda yaklaşık 1 saat 10 dk - 20 dk arasında %100 oluyor. 4 saatte şarj ediyorsa o zaman çin işidir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bizdeuygun internet sitesinden dan lg g2 alıcam.. hem bu site için hemde paralel ithalat ürünleri için düşünceleriniz nedir?? acil

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bizdeuygun internet sitesinden dan lg g2 alıcam.. hem bu site için hemde paralel ithalat ürünleri için düşünceleriniz nedir?? acil

Paralel ithalat cihazlar TR LG garanti kapsamı dışında kalıyor. Yani allah göstermesin bir sıkıntı olduğunda firmanın gönderdiği garanti servislerinde geçerli oluyor.

Bence TR cihazı al kafan rahat olsun. İleride inş bi sıkıntı çıkmaz ama çıkar ise en yakın LG servisine gider verirsin. Rahat edersin.

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bizim bi güncelleme vardır ne yaptı rötarmı yaptı bizim uçak..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 güncelleme merkezine kedi girmiş arkadaşlar. Güncelleme biraz gecikecek. :P

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar bimeksteki G2ler paralel ithalat mı yoksa lg türkiye garantili mi,paralel ise taksitle telefon satan başka yer biliyormusunuz? Vatan bilgisayarda da kredi olayı varmis sanirsam.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadas ayin.sonu.geldi.nerdeyse bi guncelleme gelmedi.yaa nolcak bu is :)))