kullaniciismisi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ee nisan oldu, bir şey yok
yoksa 1 Nisan için önceden hazırladıkları bi şaka mıydı? Temmuzda falan görüşürüz diyorlarmış bir de 

Ee nisan oldu, bir şey yokyoksa 1 Nisan için önceden hazırladıkları bi şaka mıydı? Temmuzda falan görüşürüz diyorlarmış bir de
![]()
foruma yeni katıldım. Lg g2 için uygulama ve oyun tavsiyesinde buluna bilir misiniz. bilinmedik ve kullanışlı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
telefonumun şarjı bitti ve tekrar şarja takdım ve usb yı çıkarmayın bağlantı tamamlanana kadar diye bı yazı cıktı ve hala gıtmedı ekranda kaldı bataryası cıkmadıgı ıcın reset de atamıyorum reset düğme delıgıne ıgne batırıorm ama bı netıce yok aynı arıza ıle karsılasan bı arkdas varsa lütfen cevap yazsın ...
Kalıcı olara kastım istediğim temanın ve resmin tüm mesajlarda(daha önce gelen ve gelicek) aynı kalması
Kısacası istediğim resmi mesaj arkaplanı olarak uyguluyorum diğer gelen mesajlarada tekrar uygulamam gerekiyor.aynı şekilde yeni gelen mesajada tekrar uygulamam gerekiyor.Ben bir kere istediğim arka planı uygulayım birdaha önceki mesajlara veya yeni gelecek mesajlarla arka plan resmi için ugraşmayım istiyorum.
Tamam dostum şimdi oldu.sağolasın
asfsgdgs zevkler ve renkler tartisilmazama bari lg g2 klubunde demseydin keske
![]()
Touchwizde cok iyi değile,bunun arayüzü berbat bence touchwize göre.
Daha şimdiden biraz abarttım sanki
![]()
10 numara bir tweet atmışsin..
Tweetler numaralandırılmıyo diye biliyorum
Hadi ya ciddi olamazsın bilmiyordum..dalga mi geçiyorsun benimle salağamı yatıyorsun..