LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ee nisan oldu, bir şey yok o.O yoksa 1 Nisan için önceden hazırladıkları bi şaka mıydı? Temmuzda falan görüşürüz diyorlarmış bir de :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gece video cekimi icin ince ayarlari belirtirmisiniz arkadaslar daha oncede yazdim arada kaynadi

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha şimdiden biraz abarttım sanki :D

mupa4e5e.jpg

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Güncelleme knock kodu ile birlikte verin bu gecikmeyi affedelim ;)

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme geldiiiiiiiii mi? :D Boşa beklemeyelim. Nisan 30 gün. Elbet bir gün gelir.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
telefonumun şarjı bitti ve tekrar şarja takdım ve usb yı çıkarmayın bağlantı tamamlanana kadar diye bı yazı cıktı ve hala gıtmedı ekranda kaldı bataryası cıkmadıgı ıcın reset de atamıyorum reset düğme delıgıne ıgne batırıorm ama bı netıce yok aynı arıza ıle karsılasan bı arkdas varsa lütfen cevap yazsın ...

reset deligi yok lg g2 de, sanirim download moda girmissin, guc tusuna basili tut yaklasik 10 sn

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kimse Bugün 4.4 Espirisi Yapmasın , Sopayla Kovalayacak Güncelleme Delileri Var :))

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Vallahi gelsede kurtulsankz ya safak sayiyorsunuz artik :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kalıcı olara kastım istediğim temanın ve resmin tüm mesajlarda(daha önce gelen ve gelicek) aynı kalması
Kısacası istediğim resmi mesaj arkaplanı olarak uyguluyorum diğer gelen mesajlarada tekrar uygulamam gerekiyor.aynı şekilde yeni gelen mesajada tekrar uygulamam gerekiyor.Ben bir kere istediğim arka planı uygulayım birdaha önceki mesajlara veya yeni gelecek mesajlarla arka plan resmi için ugraşmayım istiyorum.

a5yqyret.jpg

dy2equ8y.jpg

yzyruba3.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benin telefona güncelleme geldi ama bakmaya vaktim olmadı ne gibi yenilikler var bilmiyorum fakat sanki biraz daha hızlandı gibi.

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Her şey iyi güzel fakat şu güncelleme verme konusunu çok uzattılar, LG nin bu ilgisizliği satışlarınıda paralel olarak düşürüyor. Böyle büyük bir firma, kullanıcılarına güncellemeyi anında vermesede bu kadarda süründürmemeli.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar LG G2'yi önerir misiniz? Yani hiç ''Keşke S4 alsaydım'' dediğiniz oldu mu?

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Fark ettim..
S4 alsaydım dediğim hiç olmadı hala iyiki lg g2 diyorum..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
O sanal tuş olması ve arkada ses açma veya kilit tuşunun bulunması bence kötü olmuş. Ama kişiden kişiye değişir. Bir de LG G2 de oyun oynarken sanal tuşlar kayboluyor mu? Eğer kaybolmuyorsa biraz saçma olmuş, çünkü ekranı küçültür. Ve yanlışlıkla basarsak oyun kapanabilir yani. Oyun oynarken sanal tuşlar kayboluyor mu?

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Suan için kaybolmuyor ancak 4.4 kitkat güncellemesinden sonra kayboluyor bazı oyunlarda ancak yavaş yavaş diğer oyunlarıda dahil eder..

dadassinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi lg güncellemeyi bugün verecek sonra tam indirirken 1 nisan diyip durduruyormuş ahahaah :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bence en iyi tasarım Samsung'un. Keşke LG'de fiziksel tuş koysaymış. Aslında tasarımdan dolayı S4'ü tercih ederdim ama LG G2'nin bataryası 3000 mha ve iyi dayanıyormuş araştırmalarıma göre. Bu da beni LG G2'ye doğru itiyor ama keşke tasarımı daha güzel olsaydı. Oyun oynarken zorlanmıyor musun sanal tuşların olmasından dolayı?