LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Servis değiştirmez gibime geliyor ama

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki göndereyim o zaman

Sakın haa gönderme. Bu gıcırdamayı takmayın kafanıza. Emin ol benimkinden çok gıcırdamıyordur. Bunun önüne geçemezler. Kapak yekpare değil. Ne kadar açılmıyor gibi görünse de araya tırnak sokup zorlayarak açılabilen kasa. Esnek olduğu için gıcırdıyor. Bu doğal bir şey, sorun değil bu.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bi sıkınt&da yok aslında ama hani çıkarırmı diyorum iki gün sonra kapak mapak çıkar gelir ondan korkuyorum

Bencede öyle yapayım

Vitek elektronik dayanikli .... die bi servis lgnin ki ole imis istanbulda

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi sıkınt&da yok aslında ama hani çıkarırmı diyorum iki gün sonra kapak mapak çıkar gelir ondan korkuyorum

Bencede öyle yapayım

Kapalı kasa ve plastik olduğu için boşluklardan dolayı ses çıkması olağan birşey. Servis buna önem vermez, sonra sizin siniriniz bozulur gözünüzde büyür durum :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sanırım vermeyeceğim ya kap takınca gıcırdamıyor zaten

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefonu elimde bukmedim. Oyun oynarken gixirdamadi. Siz dediniz diye skip duruorm smdi ve gcirdama yapiyor. Nasil kullaniosunuz telefonu :P

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bendeki de gicirdiyor ama ben cok kafaya takmiyorum slikon kilif var ne gicirdi var nede baska bisey

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sakın haa gönderme. Bu gıcırdamayı takmayın kafanıza. Emin ol benimkinden çok gıcırdamıyordur. Bunun önüne geçemezler. Kapak yekpare değil. Ne kadar açılmıyor gibi görünse de araya tırnak sokup zorlayarak açılabilen kasa. Esnek olduğu için gıcırdıyor. Bu doğal bir şey, sorun değil bu.

Bloother hocam telefonum bir süredir kırık olduğu için yeşil sahalardan uzak kalmıştım. Ve gördüğüm kadarıyla şeb 4.4 e geçiş yapmışsın. Almanya romunu yükleyince güncelleme geliyor mu?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Telefon alicak arkadasa sesleniyorum 32 gb al kardeş

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Millet benim cihaz aşırı gıcırdamaya başladı ekranın k+şelerine basınca falan gıcırdıyor. Bi sorun teşkil eder mi ?

Takma kafana okadar arada benimkide gicirdiyir maske kullaniyorum bende simdi sikinti etmedim gicirdamayada

dadassinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben dün aldım lg g2 yi ama yazılım 4.4.2 güncellemesi gelmedi bu güncelleme daha türkiyeye gelmedimi ve telefonumun romunu hangi ülkeye ait olduğunu nasıl öğrenirim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ben dün aldım lg g2 yi ama yazılım 4.4.2 güncellemesi gelmedi bu güncelleme daha türkiyeye gelmedimi ve telefonumun romunu hangi ülkeye ait olduğunu nasıl öğrenirim

ayarlar>genel>telefon hakkinda> yazilim bilgileri> program versiyonu. Bu yolu izlersen gorebilirsin.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ayarlar telefon hakkında 6yazılım bilgisi program versiyonu kisminda TUR yazıyorsa türkiye versiyonudur. Ona daha guncelleme gelmedi.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97

Ayarlar genel telefon hakkinda.yazilim bilgileri.gerci arkadas yazmsta bende resmlemek istedim

basyvede.jpg

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar genel telefon hakkinda.yazilim bilgileri.gerci arkadas yazmsta bende resmlemek istedim

basyvede.jpg
Üstünü çizdiğin her yer anlaşılabiliyor :) neyse cok ta önemli yazılar değil zaten onlar. Türkiye romu kullanıyorsun. Guncelleme gelmedi daha ona

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Hehehehe güya cizik attim.tutturamamism.neden kapattigimida bilmiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bloother hocam telefonum bir süredir kırık olduğu için yeşil sahalardan uzak kalmıştım. Ve gördüğüm kadarıyla şeb 4.4 e geçiş yapmışsın. Almanya romunu yükleyince güncelleme geliyor mu?

Hayır gelmiyor. Zaten 4.4 yükleyince telefon rootlu görünüyor.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu kulüpten her bildirim aldığımda birinin "türkiye için 4.4.2 gelmiş" demiş olmasını umut ederek giriyorum :)