LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
bugün lg canlı destekile yazsıştım öğlen keşke konuşmanın resimlerini çekseydim türkiye kit kati sordum resmi güncellemeyi ne zaman verceksiniz diye karşımdaki testlerin türkiye için büyük bir bölümü bitti dedi tam bir tarih vermem doğru olmaz ama çok yakında türkiye resmi güncelleme alıcak dedi test ne oluyoki onu anlamadım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bugün lg canlı destekile yazsıştım öğlen keşke konuşmanın resimlerini çekseydim türkiye kit kati sordum resmi güncellemeyi ne zaman verceksiniz diye karşımdaki testlerin türkiye için büyük bir bölümü bitti dedi tam bir tarih vermem doğru olmaz ama çok yakında türkiye resmi güncelleme alıcak dedi test ne oluyoki onu anlamadım

Gelir dostum su siralar tum ulkeler aldi neredeyse

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Aslinda her ülkeye ayrı ayrı çıkaracaklarına global olarak 1 kez dosyası çıkarmalar daha iyi olurdu. Bütün dünya aynı anda alsaydı guncelleme tek dosya olsaydı keske

Hem fikiriz en azindan rezillik cekmeyiz. Belkide ulkeye gore ayri bi guncelleme yada yazilim atmak istedikleri icin olabilir diye dusunuyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
doğru evet haklısınız.bloother bey yaw bloother bey de ne garip oluyor :)))
isminizi bahşedermisinz

Abdüssamet ismim. Kısaca Abdüs diyebilirsiniz. :)

Aslinda her ülkeye ayrı ayrı çıkaracaklarına global olarak 1 kez dosyası çıkarmalar daha iyi olurdu. Bütün dünya aynı anda alsaydı guncelleme tek dosya olsaydı keske

Maalesef öyle bir şey mümkün değil. Zaten bu her markada aynıdır.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8

son-dakika.jpg

Firma içerisinden elde edildiği iddia edilen bilgilere göre LG G3 modelinin 2560x1440 piksel çözünürlük taşıyacağı kesinleşti. Ekran boyutu ise 5.5 inç olarak belirlendi. Böylece piksel yoğunluğu 534ppi seviyesine yükseldi.

Geçen ay ilk kozlarını piyasaya süren Samsung ve Sony firmalarının amiral gemi modellerinde 2K çözünürlüğe yer vermiyor oluşu LG G3'ün elini biraz daha güçlendiriyor. Yeni HTC One modelinde de 2K çözünürlük beklenmediği için LG bu alanda Vivo ve Oppo firmaları ile yalnız kalıyor. Çinli firmaların global satış kanalları çok zayıf olduğu için LG G3 global olarak piyasaya çıkan ilk 2K ekranlı akıllı telefon olabilir.

Diğer bir bilgi ise LG G3 modelinin kişiselleştirmeye daha fazla önem verecek olması. Cihazdaki yazılım sürekli olarak kullanıcının alışkanlıklarını öğrenecek ve bunları benimseyecek. Böylece kullanıcıya daha kişiselleştirilmiş bilgi ve teklifler sunulacak. Bu aslında LG G2 modelinin sloganıydı ancak beklentileri karşılayan bir yazılım paketi karşımıza çıkmadı.

Kişiselleştirme konusunda ön planda arayüz tutulacak. Cihaz ana ekranı kullanıcının alışkanlıklarına göre değişecek. Cihaz ayrıca kullanıcıya duruma göre faydalı fikirler sunabilecek.

Bunun dışında cihaz ile ilgili bir donanım bilgisi verilmemiş. Ancak 3GB RAM, Snapdragon 801/8 çekirdekli Odin yongaseti, suya ve toza dayanıklılık, daha gelişmiş bir arka kamera, Android 4.4 işletim sistemi, 4K video kaydı ve daha güçlü bir batarya beklenen özellikler arasında.

Cihaz ile ilgili son bilgi ise lansman tarihi hakkında. LG'nin bu kez yaz dönemini beklemeden Mayıs ayında bir lansman yapacağı ve sonrasında cihazı piyasaya süreceği belirtiliyor

LG İLGİLİ BULDUĞUM HABERLERİ PAYLAŞAYIM

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abdüssamet ismim. Kısaca Abdüs diyebilirsiniz. :)

Maalesef öyle bir şey mümkün değil. Zaten bu her markada aynıdır.
Neden yapılmasınki. Yani niye her ülkeye ayrı çıkarıyorlar. Amaç ne?
Hafif farklılıklar olabilir ama onuda küçük bi dosya atarlar isteyen yükler uygulama guncelleme ayarindan

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anu8y2ub.jpg

Telefonum rahat demi.cok üzmüyorum bu resmde anlayabilirmiyiz

tamam teşekkür ederim deneyim hemen

vynaqy4a.jpg

Benden daha az üzdüğünüz kesin fakat sırf telefonu yormamak için bişeyler yüklemiyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz. Çünkü bir şeyler yükleseniz bile bu telefonu yormanız üzmeniz imkansız :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

son-dakika.jpg

Firma içerisinden elde edildiği iddia edilen bilgilere göre LG G3 modelinin 2560x1440 piksel çözünürlük taşıyacağı kesinleşti. Ekran boyutu ise 5.5 inç olarak belirlendi. Böylece piksel yoğunluğu 534ppi seviyesine yükseldi.

Geçen ay ilk kozlarını piyasaya süren Samsung ve Sony firmalarının amiral gemi modellerinde 2K çözünürlüğe yer vermiyor oluşu LG G3'ün elini biraz daha güçlendiriyor. Yeni HTC One modelinde de 2K çözünürlük beklenmediği için LG bu alanda Vivo ve Oppo firmaları ile yalnız kalıyor. Çinli firmaların global satış kanalları çok zayıf olduğu için LG G3 global olarak piyasaya çıkan ilk 2K ekranlı akıllı telefon olabilir.

Diğer bir bilgi ise LG G3 modelinin kişiselleştirmeye daha fazla önem verecek olması. Cihazdaki yazılım sürekli olarak kullanıcının alışkanlıklarını öğrenecek ve bunları benimseyecek. Böylece kullanıcıya daha kişiselleştirilmiş bilgi ve teklifler sunulacak. Bu aslında LG G2 modelinin sloganıydı ancak beklentileri karşılayan bir yazılım paketi karşımıza çıkmadı.

Kişiselleştirme konusunda ön planda arayüz tutulacak. Cihaz ana ekranı kullanıcının alışkanlıklarına göre değişecek. Cihaz ayrıca kullanıcıya duruma göre faydalı fikirler sunabilecek.

Bunun dışında cihaz ile ilgili bir donanım bilgisi verilmemiş. Ancak 3GB RAM, Snapdragon 801/8 çekirdekli Odin yongaseti, suya ve toza dayanıklılık, daha gelişmiş bir arka kamera, Android 4.4 işletim sistemi, 4K video kaydı ve daha güçlü bir batarya beklenen özellikler arasında.

Cihaz ile ilgili son bilgi ise lansman tarihi hakkında. LG'nin bu kez yaz dönemini beklemeden Mayıs ayında bir lansman yapacağı ve sonrasında cihazı piyasaya süreceği belirtiliyor

LG İLGİLİ BULDUĞUM HABERLERİ PAYLAŞAYIM

LG den bir açıklama gelmeden veya telefon tanıtılmadan inanmayın böyle haberlere.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
vynaqy4a.jpg

Benden daha az üzdüğünüz kesin fakat sırf telefonu yormamak için bişeyler yüklemiyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz. Çünkü bir şeyler yükleseniz bile bu telefonu yormanız üzmeniz imkansız :D

Ya oocinn arkadasim.hep 16 gb tlfnlarin skintilarndan bahsedildigini okuyorumda ondan sişircem hafizayida tlfn kaslcak die aklim cikiyo :))))

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya oocinn arkadasim.hep 16 gb tlfnlarin skintilarndan bahsedildigini okuyorumda ondan sişircem hafizayida tlfn kaslcak die aklim cikiyo :))))

16 GB bencede sıkıntılı ama hafızayı doldurduğunuz zaman telefon yavaşladığı için değil , hafızanın yetmemesi yüzünden sıkıntılı :) siz elinizdeki alanı 1gb kalana kadar tepe tepe kullanın çekinmeyin :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Hmmm ozaman iyimis ya oyun moyun indirmem zaten.sosyal agım olsun yeter :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a g2 kullanıcısıyım. 3-4 gun once telefonu 4.4 guncelledim. on-screen dıye bir özellik dikkatimi çekti. pc den telefonu kontrol falan edebiliormuşuz. fakat on-screen uygulamasını bilgisayara nasıl indireceğiz lg sitesinde bulamadım. bir bilgisi olan varmı arkadaşlar?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=392905]oocinn_[/MENTION] hocam bu haber zaten bi iddia bi dedikodu mutlaka içerden sızdırılıyor ve hemen hemende yüzde 70 doğru çıkıyor örneğin samsug s5 de 4k video çekecek denildiğinde daha s4 yeni çıkmıştı o zamanlar ve tvıterda s5 4k video çekim modu ile gelebilir denildiğinde herkes hadi canım falan demişti ha ne oldu s5 4k video çekiyor dedikodu doğru çıkmış oldu mutlaka içerden sızdırılıyor gizli gizli bu haberler bunu firmalar özellikle yapıyorki kullanıcların beklentisi ne yönde yorumları nasıl olur diye sonrada adına işte iddia dedikodu söylenti oluyor bence bunu firmalar bilerek yapıyor nabız yoklamak için

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
[MENTION=392905]oocinn_[/MENTION] hocam bu haber zaten bi iddia bi dedikodu mutlaka içerden sızdırılıyor ve hemen hemende yüzde 70 doğru çıkıyor örneğin samsug s5 de 4k video çekecek denildiğinde daha s4 yeni çıkmıştı o zamanlar ve tvıterda s5 4k video çekim modu ile gelebilir denildiğinde herkes hadi canım falan demişti ha ne oldu s5 4k video çekiyor dedikodu doğru çıkmış oldu mutlaka içerden sızdırılıyor gizli gizli bu haberler bunu firmalar özellikle yapıyorki kullanıcların beklentisi ne yönde yorumları nasıl olur diye sonrada adına işte iddia dedikodu söylenti oluyor bence bunu firmalar bilerek yapıyor nabız yoklamak için

Vallahada cok mantıklı geldi bana şimdi okuyunca

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

S5 için 2k ekran olacak diye de çok haber çıktı ama hiç su geçirmez olacak haberi görmedim ben. Şimdi samsung yaptı diye lg g3 le ilgili su geçirmez Haberleri çıkıyor. Ayrıca tanıtılmasına bir kaç ay kalmış bir telefon için müşterinin tepkisine göre 2k mı Full HD mi daha güzel tepkiler alıyor diye bakmaz firma.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Vallahada cok mantıklı geldi bana şimdi okuyunca

samsung s6 da 8 çekirdek işlemcili ile gelirsede şaşırmam g3ün bu özelliklerle gelmesi mümkün

bir iki özellik eksik olması olabilir bu telefonlar ilk çıktıkları dönemlerde hemen hemen her teknoloji portalında editörler neden inceliyor firmalar ürünlerini neden inceletmeye yolluyorlar sanıyosunuz ve gelen onca yorumlar hiçmi dikkate alınmıyor firmalar kullanıcı yorumlarına çok önem verirler yüzdelere bakarlar özellikle markalar bugün sony samsung veya lg bi pazarında örneğin telefon pazarında başarısız olursa bu firmaya asla koymaz çünkü ürün segmenti daha çoktur tvsi var ses sistemi var konsolu var telefondan zarar etse diğer ürün gamına yönelir bunuda yapmak istemezler başarılı olabilmek için varını yoğunu ortaya koyarlar her ürün segmentinde başarılı olmak isterler sadece işi telefon üretmek olan firmalar düşünsün hadi bakalım onlar kafa tutsun devlere tutamazlar çünkü bi yerde krallar varsa onlar ancak veziri kalır çünkü başkada şansı yoktur yani şunu diyemezler (işte biz telefonda başarısız olduk napsak tabletmi denesek) :) ama kralların yani büyük firmaların böyle dertleri yok çünkü onların tvleri var ses sistemleri var konsolları var yani kazanabilmek için varda var diğer firma napsın bi telefon üretiyo ve ürün gamında başka seçeneğide yoksa tarihin tozlu raflarında kendine bir yer edinir başarısız olursa

S5 için 2k ekran olacak diye de çok haber çıktı ama hiç su geçirmez olacak haberi görmedim ben. Şimdi samsung yaptı diye lg g3 le ilgili su geçirmez Haberleri çıkıyor. Ayrıca tanıtılmasına bir kaç ay kalmış bir telefon için müşterinin tepkisine göre 2k mı Full HD mi daha güzel tepkiler alıyor diye bakmaz firma.

valla 2k konusunda lgnin eli daha güçlü avantajlı durumda şuan sony ve samsung s5 4k video çekiyolar ona odaklandı firmalar lg daha çıkarmadı yeni yılın amiral gemisini yani g3ü şimdi lg g3 hem 4 k video çeksin hem 2k ekarn çözünürlüğünde hemde suya toza dayanıklı olsun sony ile samsung kafaya veirp ağlaşsınlar baboo biz naptık lg vardı bak bunu hiç düşünemedik lgde selan verir :) 2k ekran çözünürlüğü 4k video çekimi ama sony yine çakallık yapıyor şimdi z2 alan 2014ün ikinci yarısında 2.nci bi amiral gemimiz olacak diye açıklama yaptı sony z2 alan nasıl küfür etmesin sonye :) şimdi son model diye al 6 ay sonra yani 1 yıl bile geçmeden bi üst modeli çıksın olcak işmi sırf lgye kafa tutmak için çünkü samsung ve sony hem2k ekran çözünürlüğünü kaybettiler g3 bunu yapacak yine devlere sizin yapamadığınızı ben yaptım diycek 2k ekran çözünürlüğünüde koyacak 4k videoda çekecek inşallah böyle umut ediyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Avrupa V20B kullananlar 3G hızında sıkıntı çekiyor musunuz yoksa bu avea benimle dalga mı geçiyor?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
20b de sarj sanki daha hizli tukeniyor gibi geldi bana

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Vodafone kullaniyordum türkiye deyken on numara cidden.

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam millet yahu bende aldim g2 ve araniza katildim da bu tlfndan video izleyemiyecez mi yani