Kıt katı bu kadar çok istiyorsan rom yükle![]()
Kamera ve Şarj performansı dışında umrumda bile değil aslında ama her ülkeye geliyo ya sıra sıra, haberlerini alıyoruz. Bize de her an gelecekmiş gibi heyecan yaptırıyo

Kıt katı bu kadar çok istiyorsan rom yükle![]()
Birisi beni arayınca sessize almak için ses azaltma tuşuna bastığımda aramaya cevap veriyor güç tuşuna bastığımdada çağrıyı sonlandırıyor. Ayarlardan güç tuşu çağrıyı sonlandırır tikini kapattım gine aynı sorun nedir?
![]()
Bu ayar ne işe yarıyor?
![]()
Bu ayar ne işe yarıyor?
Telefonda Whatsaap bildirimi, faacebook, twitter yani bu tür uygulamaların bildirimleri için ayrı ayrı bildirim sesi nasıl seçiyoruz?
Malesef onu ayarlayamazsın. Baş harfine göre otomatik sıralanıyor oArkadaslar bir dosyayı resim veya video olabilir açtığımda paylaşa basınca gelen programların yukardan asagıya olan sırasını nasıl degıstırıyoruz cunku hep whatsapp la gondermek ıstıyorum o da son sırada cıkıyor. aradım ama bulamadım.
[MENTION=394155]frost2121[/MENTION] evet bende denedim telefon çalınca ters çevirip sesize geçiyor ama yine çalıyor duyulmuyor sadece
banada bildirimler facebook olsun whtaspp olsun skype olsun sesli bildirim ile uyarı gelmiyor titriyor telefon sadece sesli bildirim nerden ayarlanıyor ve her gelen bildirimin rengide aynı mavi
Şimdi değmez çünkü TR için gelmesine çok az kaldı.Yani tavsiye ediyor musun? Uğraşmaya değer mi?
Arkadaşım biz 4 aydır bekliyoruz bu kadar sinirlenmedik.Ne kitkatmış bi gelmedi gitti yahu!
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam 20a romu sarzi cok yiyor
yok beyler olmadı [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] sen biliyomusun neden yapar ?
hayır taiwan 20a kuruluBakmak lazım telefona neden yapıyor acaba. 20B mi kurulu?
hayır taiwan 20a kurulu![]()
evet almanya 20b yi yüklesem mi ?Ota ile mi geldi o?
suan note3 u guncelliyorum bi gun bunu g2 icinde yapariz insallah![]()
![]()
evet almanya 20b yi yüklesem mi ?
Yok. Pc suite'e bağla yükseltme hatalarını geri yükleye bas.
Note 3 Türkiye mi?