LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birisi beni arayınca sessize almak için ses azaltma tuşuna bastığımda aramaya cevap veriyor güç tuşuna bastığımdada çağrıyı sonlandırıyor. Ayarlardan güç tuşu çağrıyı sonlandırır tikini kapattım gine aynı sorun nedir?

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birisi beni arayınca sessize almak için ses azaltma tuşuna bastığımda aramaya cevap veriyor güç tuşuna bastığımdada çağrıyı sonlandırıyor. Ayarlardan güç tuşu çağrıyı sonlandırır tikini kapattım gine aynı sorun nedir?

Ayarlar-genel-hareketler-gelen aramayı sessize alma butonunu işaretle bi dene senin sıkıntın bundan kaynaklaniyordur

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
u6ezy3a8.jpg

Bu ayar ne işe yarıyor?

ynsaydmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda Whatsaap bildirimi, faacebook, twitter yani bu tür uygulamaların bildirimleri için ayrı ayrı bildirim sesi nasıl seçiyoruz?

CoolHandLuke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bir dosyayı resim veya video olabilir açtığımda paylaşa basınca gelen programların yukardan asagıya olan sırasını nasıl degıstırıyoruz cunku hep whatsapp la gondermek ıstıyorum o da son sırada cıkıyor. aradım ama bulamadım.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=394155]frost2121[/MENTION] evet bende denedim telefon çalınca ters çevirip sesize geçiyor ama yine çalıyor duyulmuyor sadece

ynsaydmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@frost2121 Whatsaapa henüz bakamadım hattım açılmadığı için ama twitterda ses ayarı kısmı yok mesela

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bir dosyayı resim veya video olabilir açtığımda paylaşa basınca gelen programların yukardan asagıya olan sırasını nasıl degıstırıyoruz cunku hep whatsapp la gondermek ıstıyorum o da son sırada cıkıyor. aradım ama bulamadım.
Malesef onu ayarlayamazsın. Baş harfine göre otomatik sıralanıyor o

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
banada bildirimler facebook olsun whtaspp olsun skype olsun sesli bildirim ile uyarı gelmiyor titriyor telefon sadece sesli bildirim nerden ayarlanıyor ve her gelen bildirimin rengide aynı mavi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
banada bildirimler facebook olsun whtaspp olsun skype olsun sesli bildirim ile uyarı gelmiyor titriyor telefon sadece sesli bildirim nerden ayarlanıyor ve her gelen bildirimin rengide aynı mavi

Uygulamadan ayaliyorsunuz. Her uygulamanin kndi bildirim ayari var

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
evu6u7ab.jpg
sadece bunlar var istedimiz sesi veya bildirim ledi ayarlama yokki ozellistirme yok

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok beyler olmadı [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] sen biliyomusun neden yapar ?