[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] eğer yükseltme hatalarını düzel yapıncada düzelmezse ne önerirsin kuruyum mu 20b yi ?
bu arada download moddaki ROOTED yazısı orjinal roma dönüp download moda tekrar sokunca gidiyor
Bakayım bende sorun yoksa yükle derim. Tam olarak sorununu tekrar yazsana.
birisi beni aradığında ses kısma tuşuna bastığımda çağrıya cevap veriyor sessize alması gerekirken. ve güç tuşuna bastığımda çağrıyı sonlandırıyor ayardan yaptığım halde
Denedim şimdi 20B'de öyle bi sorun yok. Ses tuşu, sessize alıyor. Güç tuşu sadece ekranı kapatıyor. Güç tuşu ile çağrı sonlandırma ayarı'nın onunla alakası yok. O ayar, cevap verip konuşmaya başladıktan sonra geçerli.
lg g2 s4 den 100 gomlek buyuk bir telefon kiyaslama yaparsak s4 e ayip olur lg g2 nin yaninda 3310 kalirAslında görünüşte iyi ancak s4 de göre zayıf bir cihaz, tavsiye etmem.
Kurdum 20Byi teşekkürler
bazı video uzantularını desteklemediği oluyor. onlar için de mxplayer ve kodeğini indir google playden. mesela flv uzantusını telefonun orjınal oynatıcısı açmıyor..
Root ile şarjın birbiri ile alakası yokturTeskkr oldu sonunda ama anlamadigim bu root nasil yukleyrcez ve faydalimi yukkesek degisikkik 9lur mu sarz konusu gercekten hic hosuma gitmedi birde ram 2gb ram var 1gb dan fazlasini hep kullaniyor nasil is bu ya 😁
Root ile şarjın birbiri ile alakası yoktur
Teskkr oldu sonunda ama anlamadigim bu root nasil yukleyrcez ve faydalimi yukkesek degisikkik 9lur mu sarz konusu gercekten hic hosuma gitmedi birde ram 2gb ram var 1gb dan fazlasini hep kullaniyor nasil is bu ya 😁
Tamam yoktur da bu root kursak mi iyi birseymi yani ben pek anlamiyom ama
Ram konusunu kafana takma ram sıkıntısı yasamazsın. Hatta ram kullanması iyidir telefon her an uygulamaları açmaya hazır bekliyor. Ramin şarj kullanması da önemsenecek kadar değildir. Ayrıca ben 4-5 tane büyük oyunu aynı anda açtım fakat ramdan dolayı sikinti yaşamadım.
Root yüklemenin amacı sistem dosyalarına erişmektir. Bunlar ne işimize yarar? Bazı hile programları bazı yedekleme programları bazı reklam kaldırma programları vs vs. Ben telefonu aldığım gün root yaptım. Benim için olmazsa olmaz programlar var onun için. Ama yüklemek sana kalmış. Sana yükle yada yükleme diyemem. Ama çok anlamıyorsan bulaşma derim.
Eyvallah bu iyi geldi onun haricinde tlfn guzel su root isinide bi nasil yuklecez bilgi verirsen bu arada senin ismin gokhan falan olmasin 😁
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Anladim pek gerek yok o zaman bana simdilik senin tel kac gb 16 benimki
Hata düzeltmesi yapmış mıydın?
telefonun gece 12den sabah 8e kadar şarzda durması problem olurmu ?
Oluyormus![]()
yani ne mesela patlarmı ısıdan dolayı yada bataryamı ölür ama ben yatmadan önce koyarım şarza hep yüzde5 falan şarzda gecede uykumdan kalkıp sarzın dolduğunu bilememki o yüzden sabah uyanırken alıyorum şarzdan bi haftadır böyle yapıyorum
Telefona flash destegi nasil saglariz Arkadaşlar?
Hata düzeltmesi yapmış mıydın?
O zaman cihazda mı sıkıntı var ki? Sen zaten önce orjinal kullanıyordun dimi seninki paralel ithalattı?[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] halabsorun aynı bu neden kaynaklanıyor olabilir ?
Lg nasıl bir sistem kurmuş bilmiyorum ama cihaz hangi ülkeye aitse o ülkenin en sonki resmi sürümünü kuruyor.Bende 20A kurmuştum daha önce sonra Türkiye romuna dönmek istemiştim. Tamda support tool un versiyon değiştirdiği zamandı yani offline yöntemi bulunmamıştı. Hata düzeltmesi yaptım bende tabi cihazın Türkiye romuna döneceğini adım gibi biliyordum zira 10V kuruluyken de aynı şeyi yapmıştım ve yine 10C ye dönmüştü. Benim anlamadığım nokta şu cihazda hardware değişikliği mi var ki her hata düzeltmesi yaptığımda otomatik olarak Türkiye romuna dönüyor?
O zaman cihazda mı sıkıntı var ki? Sen zaten önce orjinal kullanıyordun dimi seninki paralel ithalattı?
Lg nasıl bir sistem kurmuş bilmiyorum ama cihaz hangi ülkeye aitse o ülkenin en sonki resmi sürümünü kuruyor.
Arkadaşlar Merhaba telefonuma bankadan mobil onay kodu gelmıyor servis hizmetinden yardım aldım fakat telefonun mesaj çerezlerini silmem gerektiğini söylediler ne yapabilirim bu bahsedilen ayar nerde?