LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] eğer yükseltme hatalarını düzel yapıncada düzelmezse ne önerirsin kuruyum mu 20b yi ?
bu arada download moddaki ROOTED yazısı orjinal roma dönüp download moda tekrar sokunca gidiyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] eğer yükseltme hatalarını düzel yapıncada düzelmezse ne önerirsin kuruyum mu 20b yi ?
bu arada download moddaki ROOTED yazısı orjinal roma dönüp download moda tekrar sokunca gidiyor

Bakayım bende sorun yoksa yükle derim. Tam olarak sorununu tekrar yazsana.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bakayım bende sorun yoksa yükle derim. Tam olarak sorununu tekrar yazsana.

birisi beni aradığında ses kısma tuşuna bastığımda çağrıya cevap veriyor sessize alması gerekirken. ve güç tuşuna bastığımda çağrıyı sonlandırıyor ayardan yaptığım halde

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
birisi beni aradığında ses kısma tuşuna bastığımda çağrıya cevap veriyor sessize alması gerekirken. ve güç tuşuna bastığımda çağrıyı sonlandırıyor ayardan yaptığım halde

Denedim şimdi 20B'de öyle bi sorun yok. Ses tuşu, sessize alıyor. Güç tuşu sadece ekranı kapatıyor. Güç tuşu ile çağrı sonlandırma ayarı'nın onunla alakası yok. O ayar, cevap verip konuşmaya başladıktan sonra geçerli.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Denedim şimdi 20B'de öyle bi sorun yok. Ses tuşu, sessize alıyor. Güç tuşu sadece ekranı kapatıyor. Güç tuşu ile çağrı sonlandırma ayarı'nın onunla alakası yok. O ayar, cevap verip konuşmaya başladıktan sonra geçerli.

Kurdum 20Byi teşekkürler

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende gözükmüyor. Samsungun bu parça parça güncelleme verme işi çok sinir edici birşey.

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bazı video uzantularını desteklemediği oluyor. onlar için de mxplayer ve kodeğini indir google playden. mesela flv uzantusını telefonun orjınal oynatıcısı açmıyor..

Teskkr oldu sonunda ama anlamadigim bu root nasil yukleyrcez ve faydalimi yukkesek degisikkik 9lur mu sarz konusu gercekten hic hosuma gitmedi birde ram 2gb ram var 1gb dan fazlasini hep kullaniyor nasil is bu ya 😁

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teskkr oldu sonunda ama anlamadigim bu root nasil yukleyrcez ve faydalimi yukkesek degisikkik 9lur mu sarz konusu gercekten hic hosuma gitmedi birde ram 2gb ram var 1gb dan fazlasini hep kullaniyor nasil is bu ya 😁
Root ile şarjın birbiri ile alakası yoktur

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ram konusunu kafana takma ram sıkıntısı yasamazsın. Hatta ram kullanması iyidir telefon her an uygulamaları açmaya hazır bekliyor. Ramin şarj kullanması da önemsenecek kadar değildir. Ayrıca ben 4-5 tane büyük oyunu aynı anda açtım fakat ramdan dolayı sikinti yaşamadım.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam yoktur da bu root kursak mi iyi birseymi yani ben pek anlamiyom ama

Root yüklemenin amacı sistem dosyalarına erişmektir. Bunlar ne işimize yarar? Bazı hile programları bazı yedekleme programları bazı reklam kaldırma programları vs vs. Ben telefonu aldığım gün root yaptım. Benim için olmazsa olmaz programlar var onun için. Ama yüklemek sana kalmış. Sana yükle yada yükleme diyemem. Ama çok anlamıyorsan bulaşma derim.

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ram konusunu kafana takma ram sıkıntısı yasamazsın. Hatta ram kullanması iyidir telefon her an uygulamaları açmaya hazır bekliyor. Ramin şarj kullanması da önemsenecek kadar değildir. Ayrıca ben 4-5 tane büyük oyunu aynı anda açtım fakat ramdan dolayı sikinti yaşamadım.

Eyvallah bu iyi geldi onun haricinde tlfn guzel su root isinide bi nasil yuklecez bilgi verirsen bu arada senin ismin gokhan falan olmasin 😁

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Root yüklemenin amacı sistem dosyalarına erişmektir. Bunlar ne işimize yarar? Bazı hile programları bazı yedekleme programları bazı reklam kaldırma programları vs vs. Ben telefonu aldığım gün root yaptım. Benim için olmazsa olmaz programlar var onun için. Ama yüklemek sana kalmış. Sana yükle yada yükleme diyemem. Ama çok anlamıyorsan bulaşma derim.

Anladim pek gerek yok o zaman bana simdilik senin tel kac gb 16 benimki

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah bu iyi geldi onun haricinde tlfn guzel su root isinide bi nasil yuklecez bilgi verirsen bu arada senin ismin gokhan falan olmasin 😁

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Anladim pek gerek yok o zaman bana simdilik senin tel kac gb 16 benimki

Adım yusuf. Bende 32 gb versiyonu var. Bu arada şunu da söyleyeyim arada bir görev yöneticisini açıp açık uygulamaları kapatırsanız iyi olur. Ben öyle yapıyorum 2-3 saatte bir. Şarj sıkıntısı yaşamıyorum. Sabah 7de telefonu şarjdan aldım şu anda saat gece 1 oldu şarjım yüzde 16. Bugün telefonla yarım saat konuştum wi-fi ile uygulamaların bazılarını güncelledim ve akşam saat 7den beridir mobil ag açık telefon nerdeyse elimden düşmedi 1 saatte oyun oynadım. Yani şarj muhteşem ötesi. Root yükleyecek isen [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] arkadaşın sabit konularda anlatımı var onu incelemenin öneririm.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
telefonun gece 12den sabah 8e kadar şarzda durması problem olurmu ?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8

yani ne mesela patlarmı ısıdan dolayı yada bataryamı ölür ama ben yatmadan önce koyarım şarza hep yüzde5 falan şarzda gecede uykumdan kalkıp sarzın dolduğunu bilememki o yüzden sabah uyanırken alıyorum şarzdan bi haftadır böyle yapıyorum

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
yani ne mesela patlarmı ısıdan dolayı yada bataryamı ölür ama ben yatmadan önce koyarım şarza hep yüzde5 falan şarzda gecede uykumdan kalkıp sarzın dolduğunu bilememki o yüzden sabah uyanırken alıyorum şarzdan bi haftadır böyle yapıyorum

Bende böyle yapardm.sanirm bataryanin ömrunü kisaltiyor

savasyasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce bahsi geçen mesaja istinaden:

Evet videoda gösterilen sorun için telefonum 6 Mart'tan bugüne teknik serviste. Sorun kaynağı olarak ön kapak tespiti yapılmış ve cihaz halen yedek parça bekliyor. Lg teknik servislerin işlem süreleri ile ilgili olarak sikayetvar.com'da bir kayıt oluşturdum. Ancak LG müşteri hizmetleri herhangi bir şekilde dönüş yapmadı. Daha LG web sitesinin destek kısmından müşteri hizmetlerine ulaştım. Müşteri hizmetleri, teknik servisin videoda görünen sorun için LG Yedek Parça Müdürlüğünden parça talep ettiğini, talep ettikleri parçanın önümüzdeki hafta içinde teknik servise ulaştırılacağı ve yedek parça temin süresi ile ilgili şikayetimi yedek parça müdürlüğüne ilettikleri şeklinde bana dönüş yaptı. Eğer dedikleri doğru çıkarsa, önümüzdeki hafta telefonu teslim etseler, telefon 3 hafta teknik serviste beklemiş olacak. Ayrıca kapak değişimi kesin çözüm olacak mı emin değilim. Telefon açılacak, kapak değiştirilecek, otomasyonla üretilen cihazda insan müdahalesi 1 aylık cihazın orijinalliğini bozacak.

Özetle:
-- Diğer markaları bilmiyorum ama LG satış sonrası sınıfta kalmak üzere, bundan sonra LG'ye eskisi kadar sıcak bakmam zor
-- Bu zamanda otomobillerde bile uzun zamanlı servis olacağı zaman ikame araç verilirken, akıllı telefonlara bu derece bağımlılık olan bir zamanda 2-4 hafta onarım süresi çok yetersiz.
-- LG müşteri hizmetlerini başarısız buldum. Özür dileyip olacakları söylemek bir şey ifade etmiyor. Teknik servis ağımızı geliştireceğiz, daha kısa sürelerde işlem yapmak için gerekenleri yapacağız, yedek parça stoğunu geliştireceğiz vb söylemiyorlar. LG Türkiye çok pasif ve yetkisiz. LG şu durumda yeterince teknik desteğini veremeyeceği bir pazara girmiş marka gibi.

Sonuç: teknik spesifikasyonların havalarda uçmasından ziyade görünmeyen tercih sebepleri olan satış sonrası hizmetler, marka ve modelle ilgili internette yer alan şikayetler ve bu şikayetlere firmanın yaklaşımını incelemeden alım kararı vermek böyle sıkıntılara sebep oluyor. 3 hafta telefonsuz bırakacak bir markayı almadan önce iki kez düşünün, hangisi olursa olsun. Özellikle LG'yi kastetmiyorum.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] halabsorun aynı bu neden kaynaklanıyor olabilir ?

repairman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hata düzeltmesi yapmış mıydın?

Bende 20A kurmuştum daha önce sonra Türkiye romuna dönmek istemiştim. Tamda support tool un versiyon değiştirdiği zamandı yani offline yöntemi bulunmamıştı. Hata düzeltmesi yaptım bende tabi cihazın Türkiye romuna döneceğini adım gibi biliyordum zira 10V kuruluyken de aynı şeyi yapmıştım ve yine 10C ye dönmüştü. Benim anlamadığım nokta şu cihazda hardware değişikliği mi var ki her hata düzeltmesi yaptığımda otomatik olarak Türkiye romuna dönüyor?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Cogu servis boyle. LG ye ozel birsey degil.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] halabsorun aynı bu neden kaynaklanıyor olabilir ?
O zaman cihazda mı sıkıntı var ki? Sen zaten önce orjinal kullanıyordun dimi seninki paralel ithalattı?

Bende 20A kurmuştum daha önce sonra Türkiye romuna dönmek istemiştim. Tamda support tool un versiyon değiştirdiği zamandı yani offline yöntemi bulunmamıştı. Hata düzeltmesi yaptım bende tabi cihazın Türkiye romuna döneceğini adım gibi biliyordum zira 10V kuruluyken de aynı şeyi yapmıştım ve yine 10C ye dönmüştü. Benim anlamadığım nokta şu cihazda hardware değişikliği mi var ki her hata düzeltmesi yaptığımda otomatik olarak Türkiye romuna dönüyor?
Lg nasıl bir sistem kurmuş bilmiyorum ama cihaz hangi ülkeye aitse o ülkenin en sonki resmi sürümünü kuruyor.

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba telefonuma bankadan mobil onay kodu gelmıyor servis hizmetinden yardım aldım fakat telefonun mesaj çerezlerini silmem gerektiğini söylediler ne yapabilirim bu bahsedilen ayar nerde?

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O zaman cihazda mı sıkıntı var ki? Sen zaten önce orjinal kullanıyordun dimi seninki paralel ithalattı?

Lg nasıl bir sistem kurmuş bilmiyorum ama cihaz hangi ülkeye aitse o ülkenin en sonki resmi sürümünü kuruyor.

Evet paralel ithalatcihazda sıkıntı oluştu bazen güç tuşu çalışmıyor ve arama gelince güç tuşuna bastıgında sessize alıyor ses arttırma veya azaltma tuşuna basıncada aramaya cevap veriyor. Arama esnasında ise güç tuşu çağrıyı sonlandırıyor

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba telefonuma bankadan mobil onay kodu gelmıyor servis hizmetinden yardım aldım fakat telefonun mesaj çerezlerini silmem gerektiğini söylediler ne yapabilirim bu bahsedilen ayar nerde?

telefonunda clean master var mı ?