LG G2 Kullanıcıları Kulübü

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG Türkiye facebook sayfasında selfie fotoğraf li yarışma başlatmış pocket photo veriyo ama olay kitkat a sarmış. . Bizde ziyaret edelim baski yapalım güncelleme için

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ya skypeta on kamera isik olmasina ragmen cok az isik varmis gibo cekiyor parlaklik 70te sizde de oylemi yokmudir cozumu

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar büyük baldızım yazın büyük bir aksilik olmazsa Fransa dan G2 getirecek eşime(tabi ki ben elkoyacağım:) ) benim pasaportum yok.Ailemde de pasaportu olan yok.Cihazı kaçak yöntemler hariç kaydettirmenin başka bir yolu yokmu acaba?

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar ben 1 numara engellemek istiyorum.bunu bu tlfndan yapabilirmiyim.yapabilrsem nasl yaparim acaba

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunlarda tuş takimini kapatma gibi bi sansimiz var mi ?

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adım yusuf. Bende 32 gb versiyonu var. Bu arada şunu da söyleyeyim arada bir görev yöneticisini açıp açık uygulamaları kapatırsanız iyi olur. Ben öyle yapıyorum 2-3 saatte bir. Şarj sıkıntısı yaşamıyorum. Sabah 7de telefonu şarjdan aldım şu anda saat gece 1 oldu şarjım yüzde 16. Bugün telefonla yarım saat konuştum wi-fi ile uygulamaların bazılarını güncelledim ve akşam saat 7den beridir mobil ag açık telefon nerdeyse elimden düşmedi 1 saatte oyun oynadım. Yani şarj muhteşem ötesi. Root yükleyecek isen [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] arkadaşın sabit konularda anlatımı var onu incelemenin öneririm.

Anladim sagolasin kardesim de birde su sorun var bi kac oyun yukkedim mesela top eleven oyuna bir turlu girmiyor bsglanti yik diyor anlamadim yukkemem geren bi programmi var

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladim sagolasin kardesim de birde su sorun var bi kac oyun yukkedim mesela top eleven oyuna bir turlu girmiyor bsglanti yik diyor anlamadim yukkemem geren bi programmi var

O oyunu hiç oynamadım ama bazı oyunlar internetin olmadan açılmaz ondan dolayı o uyarıyı alıyorsunuz. Internet bağlantınız varken oynamayı deneyin birde.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=2]Troy[/MENTION] hakkı abi siz ayfoncu değilmisiniz sayfamızda ne işiniz var lütfen sizi burda görmeyelim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bre gafil 10 gün gidiyor daha ne olsun sadece alo dersen 13 günü gördüm iiii!!!!!!!

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
KqVEpq.png

iyi mi :P

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben 1 numara engellemek istiyorum.bunu bu tlfndan yapabilirmiyim.yapabilrsem nasl yaparim acaba

Çağrı geçmişinde numarayı bul numaraya basılı tut açılan menüden çağrı reddetti tıklayınız. . Çağrı engelleme listesine alır numarayı. . Listeden çıkarmak için aynı yolu yap

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün akşam İngiltere romunu yüklemeyi başardım. Ama keşke başarmaz olaydım 😃 bir dünya hata vermeye başladı. Öyle ki menüye dahi giremez oldum. Tekrar Türkiye romunu yüklemek zorunda kaldım.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Su yaşadığınız problemlerin hiç birini yaşamadım çok şükür

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ahaha iyiydi.

Ayrica android 5.0 cikacak deniyor haziran temmuz gibi. Nexux 8 serisinde kullanilacakmis. Acaba nasil olacak. Arayuzde degisiklik olacakmi ki?

4.4.2'nin hakkından geldik de 5.0 kaldı. :D sonunu düşünen kahraman olamaz. Dağdan kestim kereste. :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
5.0 geldiğinde ilk ben yükleyeceğim orası kesin de sizi bilemiyorum nihahuhaha :P

Sen askerde olursun be dostum :D orda da buralara bulasirsan komutani arar sikayet ederim seni :D

Birde dun bi problem yasadim. Youtube yi kapatmama ragmen %30 civarinda sarj harciyordu arka planda. Bundan dolayida sarj problemi cektim dun. Ama aksam ne hikmetse sarja taktigimda kendiliginden arka planda calismayi durdurdu. Ben surekli durdurmaya calismama ragmen calismaya devam etmisti.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen askerde olursun be dostum :D orda da buralara bulasirsan komutani arar sikayet ederim seni :D

Birde dun bi problem yasadim. Youtube yi kapatmama ragmen %30 civarinda sarj harciyordu arka planda. Bundan dolayida sarj problemi cektim dun. Ama aksam ne hikmetse sarja taktigimda kendiliginden arka planda calismayi durdurdu. Ben surekli durdurmaya calismama ragmen calismaya devam etmisti.

Asteğmen olursam yakanızdan düşmem. :D

Öyle durumlarda arka planı temizle, ram'i boşalt. Sonra durdur. Olmadı yeniden başlat.

O listede geçmişi gösteriyor. Yani son şarjdan sonra youtube'un ne kadar şarj yediğini gösteriyor. Anlık gösterge değil. O yüzden tekrar tam şarj yapmadan gitmez o. :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Asteğmen olursam yakanızdan düşmem. :D

Öyle durumlarda arka planı temizle, ram'i boşalt. Sonra durdur. Olmadı yeniden başlat.

O listede geçmişi gösteriyor. Yani son şarjdan sonra youtube'un ne kadar şarj yediğini gösteriyor. Anlık gösterge değil. O yüzden tekrar tam şarj yapmadan gitmez o. :D

Ahaha ins astegmen olursun o zaman :P

Bir sey daha ogrenmis oldum. Rami temizledim baya bi ama durduramadim calismasini. Varbi bi terslik dun ya.