LG G2 Kullanıcıları Kulübü

duahan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
%80 parlaklik. 3g surekli acik. Wifi bulursam bagliyorum. Surekli fotograf cekiyorum. Sosyal agida aktif olarak kullaniyorum. Oyun oynayacak vakit bulursam oynuyorum :)
o halde benim telefonun bataryasın da bir sıkıntı var yada kalibrasyona mı ihtiyacı var. benim sabah 7 de jarjdan alsam ki deniyeceğim en fazla senin kullanımlarındAN anladığım telefon elinden hiç düşmüyor ve ekran sürekli açık sanırım benim telefon öğlen 3 te pes eder gibime geliyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
o halde benim telefonun bataryasın da bir sıkıntı var yada kalibrasyona mı ihtiyacı var. benim sabah 7 de jarjdan alsam ki deniyeceğim en fazla senin kullanımlarındAN anladığım telefon elinden hiç düşmüyor ve ekran sürekli açık sanırım benim telefon öğlen 3 te pes eder gibime geliyor.

Şarj tam dolu uyarası alınca,pil simgesi içindeki priz işareti kaybolana kadar bekleyin 30dk kadar,sonra alın,dah fazla gider şarjınız.

duahan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg ürün kaydı yaptırmalımıyız ? sizler yaptırdınız mı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Kafaya takmayın zamanla iyi olur. Uzun süre şarjda bekletmeyin. Max. 150dk şarj edin. Şarj ederken kullanmayın ve wifi, 3G, bluetooth, gps antenlerini kapalı tutun mümkün olduğunca.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yok gelmemis ya. Kontrol etti arkadas simdi. Herhangi bir degisiklik yok.

asamet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayın 15inde geldi benim telefona. kurdum ilk başlarda bayağı bi kastı sistemi sonradan bi stabilleşti. ben öyle üstün körü bi gezdim pek de anlamıyorum gerçi pek değişiklik yok. iphonedaki orta tuş uygulaması gibi universal touch eklentisi geldi. hoş bişe gibi duruyo ama bana pek gereksiz geldi. yazdırılıyor diye bi bölüm geldi var mıydı önceden hatırlamıyorum ama zaten nedense içi boş bir türlü kullanamadım. do you know diye bir şey geldi aşırı gereksiz bi sayfa eklendi telefonun özelliklerini anlatıyo. antutuda performans ölçtüm 4.4.2 ile güncelleme öncesi 35204 olan puan güncelleme sonrası 28123 e dştü belkide içindeki uygulamalardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. az çok fark ettiklerim bunlar.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yine paralelcilerin işidir güncelleme geldi haberi:)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG Türkiye Resmi Facebook Sayfasından Bugun Açıklama Yapıldı. Kesin bir tarih vermemekle birlikte şu açıklamayı yaptılar;

x90abO.png

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu indirdigim uygulamalar benden izinsiz guncellenmesin istiyorum

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kitkatlı Almanya romunu yüklerken %49 da kalıyor benim hayvan. Bazı arkadaşlarda da aynı sorun varmış galiba. Yok mu bu işin bir çaresi? Gerçi ben dün akşam 4.2 İngiltere romunu hatalı çalışsa da yüklemiştim. Ne yapmak lazım? İlla root mu atalım?

asamet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2hcow1w.png

lan paralelciler bana mı bir tek yolladı dinleniyormuyum yoksa :D yada lg türkiye yanlışlıkla bana erkendenmi yolladı güncellemeyi :D

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Yarını bekleyelim bakalım.
Usta güncelleme dedikoduları gerçek mi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Program versiyonu önemli bizim için. Oradaki bilgileri boşuna karalıyorsunuz
Galiba doğru çünkü şarj göstergeleri falan beyaz olmuş

Galiba doğru şarj göstergesi beyaz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar kitkatlı Almanya romunu yüklerken %49 da kalıyor benim hayvan. Bazı arkadaşlarda da aynı sorun varmış galiba. Yok mu bu işin bir çaresi? Gerçi ben dün akşam 4.2 İngiltere romunu hatalı çalışsa da yüklemiştim. Ne yapmak lazım? İlla root mu atalım?
ben A.canal ile beraber yapmıştık, aynılarını sende de deneriz

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yeni bir mod ile LG G2 4K video kaydına kavuşuyor

lg-g2-review-4-578-80.jpg

Genelde cihazların işletim sistemlerini modifiye ederek özelleştirilmiş ROM şeklinde kullanıma sunan bağımsız geliştiriciler, artık donanım özelliklerini değiştirebilecek hale geldi. Geçen yılın amiral gemi modeli G2, yeni bir mod ile 4K çekim yeteneklerine kavuşuyor.

Dünyanın ilk OIS destekli 13MP kamerasına sahip akıllı telefon olarak tanıtılan LG G2, Snapdragon 800 yongaseti taşımasına rağmen, fabrika çıkışı 4K video kaydını desteklemiyordu. Ancak yongasetinin temelde buna destek vermesi nedeniyle bazı optimizasyonlara da açık olduğu düşünülüyordu.

Xda geliştiricilerinden xdabbeb, geliştirdiği bir mod ile LG G2 modeline hem 4K video kayıt özelliği hem de 120 kare/saniye hızında 720p video kaydı özelliği kazandırmayı başardı.

Yeni mod şimdilik sadece stok ROM'larla çalışıyor. AOSP veya CyanogenMod tabanlı ROM'larda işe yaramıyor. Ayrıca sarsıntı giderme, HDR video modu, 1600 ISO değeri gibi özellikler de moda eklenmiş.

Kullanıcıların modu yüklemeleri için önce cihazlarını root etmeleri ve custom recovery yüklemeleri gerekiyor. Sonrasında ise mod port ediliyor ve ön bellek silindikten sonra cihaz yeniden başlatılıyor. Ancak bunun cihazı garanti dışı bıraktığını hatırlatalım.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Usta güncelleme dedikoduları gerçek mi ?

Galiba doğru çünkü şarj göstergeleri falan beyaz olmuş

Galiba doğru şarj göstergesi beyaz.
Farklı ülkeninki olabilir ama

Yeni bir mod ile LG G2 4K video kaydına kavuşuyor

lg-g2-review-4-578-80.jpg

Genelde cihazların işletim sistemlerini modifiye ederek özelleştirilmiş ROM şeklinde kullanıma sunan bağımsız geliştiriciler, artık donanım özelliklerini değiştirebilecek hale geldi. Geçen yılın amiral gemi modeli G2, yeni bir mod ile 4K çekim yeteneklerine kavuşuyor.

Dünyanın ilk OIS destekli 13MP kamerasına sahip akıllı telefon olarak tanıtılan LG G2, Snapdragon 800 yongaseti taşımasına rağmen, fabrika çıkışı 4K video kaydını desteklemiyordu. Ancak yongasetinin temelde buna destek vermesi nedeniyle bazı optimizasyonlara da açık olduğu düşünülüyordu.

Xda geliştiricilerinden xdabbeb, geliştirdiği bir mod ile LG G2 modeline hem 4K video kayıt özelliği hem de 120 kare/saniye hızında 720p video kaydı özelliği kazandırmayı başardı.

Yeni mod şimdilik sadece stok ROM'larla çalışıyor. AOSP veya CyanogenMod tabanlı ROM'larda işe yaramıyor. Ayrıca sarsıntı giderme, HDR video modu, 1600 ISO değeri gibi özellikler de moda eklenmiş.

Kullanıcıların modu yüklemeleri için önce cihazlarını root etmeleri ve custom recovery yüklemeleri gerekiyor. Sonrasında ise mod port ediliyor ve ön bellek silindikten sonra cihaz yeniden başlatılıyor. Ancak bunun cihazı garanti dışı bıraktığını hatırlatalım.
deneme fırsatım olmadı hiç

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayır arkadaşlar Türkiye'ye şimdilik güncelleme görünmüyor.

asamet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

286qno3.png

buda karalanmamışı. hepsi buradadan almıştım kasım ayında. ayın 15inde geldi güncelleme. ama bende şimdi bende şüpheye düştüm haa :D

Onlar kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler.. Aman dikkat et :)
Allaha şükür onlar bana asla yaklaşamaz pişman olurlar :D

Sürüm belli değil. Telefonunuzda daha önce Türkiye yazılımı mı vardı?
valla hepsiburadadan aldım lg türkiye garantili diyodu heralde yazılımı Türkiyedir :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
286qno3.png

buda karalanmamışı. hepsi buradadan almıştım kasım ayında. ayın 15inde geldi güncelleme. ama bende şimdi bende şüpheye düştüm haa :D

Allaha şükür onlar bana asla yaklaşamaz pişman olurlar :D

valla hepsiburadadan aldım lg türkiye garantili diyodu heralde yazılımı Türkiyedir :D

Cihaz paralel ithalat taiwandan,lg rürkiye gatantili değil.