LG G2 Kullanıcıları Kulübü

schWertfruh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.4.2 kitkat guncellemesi aldıktan sonra cihaz kendi kendine " intent:#Intent;S.K_1171477665=;end" komutunu kopyalıyor düzensiz aralıklarla, sebebini bilen çözümünü duyan var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
popcorn.gif

hadi lg ver şu kitkati artık :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ayarlar> wifi>Ağa bağlandıkdan sonra Gelişmiş>Statik kullan tik le. Dns 1 ve Dns 2 :D google dns kullan :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ağının bağlı olduğu ayarlardan olması lazım statik kısmından işaretleyip orda dnsler çıkıyoduda tam hatırlayamadım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar sağolun DNS değiştim. Bu arada ASPHALT 8 artık marketten kurulabiliyor mu? Yoksa DNS değiştiğim için mi geldi? :o

DNS değiştirmeyenler Asphalt 8'e marketten bakabilir mi?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar sağolun DNS değiştim. Bu arada ASPHALT 8 artık marketten kurulabiliyor mu? Yoksa DNS değiştiğim için mi geldi? :o

DNS değiştirmeyenler Asphalt 8'e marketten bakabilir mi?

Su an ben kuruyorum dediğiniz gibi daha önce baktım kuramadim kitkat güncelleme aldı diye açıldı diyeceğimde bilemedim şimdi ücretli degil miydi bu oyun? Bide dns degismeyenler deneyebilirmi ben hem yurt dışı hem dns değişikti

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O zaman Asphalt sorunu giderilmiş demekki. 4.4.2 otomatik DNS ile de yüklenmiyordu bende. az önce açıldı.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ben kurdum oynadım bile :D her.neyse de pc im hata verip duruyor. Onla uğraşıyorum arada diğer bilesenlere.konu açtım müsait.olan bakabilirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şuna açıklık getireyim güncelleme gelmedi diyenler iyi okusun bunu;
Güncelleme gelen telefonlar Türkiye romunu almıyor paralel ithalat olduğu için güncelleme verilen ülkeden sipariş ile getirtilmiş olduğu için güncelleme aldı şuan benim gibi 4.4.2 bekleyen G2 kullanıcılarının aldıkları cihazlar Türkiye'ye firma yoluyla getirilen telefonlar paralel ithalat değil doğrudan getirilenler yani. İşin özü ne zaman Türkiye'ye güncelleme verilirse o zaman kavuşacaz. Facebook sayfasında nisan ayında gelecek yazıyor ama kesin bir tarih hala bulunmuyor üzülmeyin yakındır kitkat a geçmemiz geç olsun güç olmasın stabil olması her şeyden önemli sakın custom rom yükleme bilgisi olmayanlar internetden gördükleri yöntemlerle yükleme yapmasın telefonunuz garanti kapsamı dışına çıkar bize sadece LG PC Suite programından takip etmek düşüyor.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dns i değiştirince internetim kopuyor. Yani önce bağlanıyor ama internete giremiyorum. Bi süre sonra internet erişimi yok bağlantı kesilecek tarzı uyarı veriyor.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende de hiç sıkıntı olmadı dns adresi.modem ip.sini kontrol et arkadaşım dns lerde aynı şekilde. Google.yada.open dns kullanabilirsiniz.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkürler. Bu arada tivirira girebilen var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Net bir açıklama yapıldı mı bu konuda?

Twitter'da bazı içeriklerin kaldırılması için uyarı yapılmış. Twitter da bizi tınlamamış, içerikleri kaldırmamış. Sen misin tınlamayan biz de yasaklarız komple demiş. Yani yasak aslında bize değil resmi olarak twitter'a geldi. Biz gayriresmi yollardan yine girebiliyoruz.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Twitter'da bazı içeriklerin kaldırılması için uyarı yapılmış. Twitter da bizi tınlamamış, içerikleri kaldırmamış. Sen misin tınlamayan biz de yasaklarız komple demiş. Yani yasak aslında bize değil resmi olarak twitter'a geldi. Biz gayriresmi yollardan yine girebiliyoruz.

Nereye kada boyle. Bakalim..

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Amaan dns degistirip giriyorum sorun yok. Siyaside konusmayalim. Farkli goruslu olanlarimiz vardir klube zarar gelmesin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadşlar G2 telde kapağı arkaya geçince telde kapanıyo neden böyle oluyo acaba bilen var mı....