LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Video.izleniyor arkasim merak etme.ama sen nasil izleyemiyorsun anlayamadim telefonu karistir iyi tani

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam millet yahu bende aldim g2 ve araniza katildim da bu tlfndan video izleyemiyecez mi yani

bazı video uzantularını desteklemediği oluyor. onlar için de mxplayer ve kodeğini indir google playden. mesela flv uzantusını telefonun orjınal oynatıcısı açmıyor..

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün test ettim, 4.4'te inanılmaz derecede performans artışı tespit ettim. Zaten canavar olan lg g2, bu güncelleme ile dünya şartlarının dışında bir telefon oldu. Umarım en kısa sürede türkiye sürümü çıkar, ve siz değerli arkadaşlarımızla bilgi paylaşımı yaparız. 4.4 Kitkat ile Real Racing 3'de ciddi derecede fps artışı yaşadım.

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
almanya 20a romunu yüklemiştim fazla şarj yiyor gibi geldi bana... ayrıca klavye açıkken home tuşuna basarsanız direk ana ekrana dönüyor, bazı uyumsuzluklar var herhalde. Hoşuma giden tek yanı knock-on özelliğinin çok hızlı olması oldu.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
almanya 20a romunu yüklemiştim fazla şarj yiyor gibi geldi bana... ayrıca klavye açıkken home tuşuna basarsanız direk ana ekrana dönüyor, bazı uyumsuzluklar var herhalde. Hoşuma giden tek yanı knock-on özelliğinin çok hızlı olması oldu.

20b daha stabil. 20b orjinal almanya romu. Birde home tusuna basarsaniz zaten ana ekrana doner.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hiç kimse KitKat'ın Jellybean'den daha çok şarj yediğini söylemesin. Muhtemelen telefonu daha çok kullanıyorsunuzdur. Çünkü kitkat arayüz, bataryanın dumanıyla çalışıyor adeta.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lütfen acil cevap..
1) istanbul bilişimden G2 yi alıcam.. doğrumu yapıyorum sizce?
2) 20a yada 20b ne demek? hangisi daha iyi?

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar tlfonumu sarji kacta iken takmaliyim acaba.yani suan%30da.kaca inince takayim

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Millet benim cihaz aşırı gıcırdamaya başladı ekranın k+şelerine basınca falan gıcırdıyor. Bi sorun teşkil eder mi ?

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Hmmmm. Peki ozaman.bisey daha sorabilirmiyim.bazen sarjdayken eger 15dakikaligna oda degsceksem cikariyorum sarjan 15 dakika sonra bidaha takiyorum.takmamaliyim,yoksa doldugu kadarini bitirene kadar kullanipta öylemi takmaliyim

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lütfen acil cevap..
1) istanbul bilişimden G2 yi alıcam.. doğrumu yapıyorum sizce?
2) 20a yada 20b ne demek? hangisi daha iyi?

1- ıstanbul bilişim distribütör garantisi verir. Bu yüzden mağazadan almak daha iyi bence
2- 20a ve 20b telefondaki işletim sisteminin surumudur. Rakam ve ya harf büyüdükçe daha üst sürüm demektir

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kasa gicirdamasi var dersin

Adam o zaman düşük fiyatta almaz mı ? Yani şimdi telefoncuya gidip abi bu telefon sıkıntılı gıcırdıyo elimde kalacak diyip değiştirmekmi istiyorum diyecek adam 900 lira bile saymaz o zaman cihazı

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeniden aranızdayım. Telefonumun camı kırılmıştı. Allah'tan kaskosu vardı ve bugün sağ salim elime geçti çok şükür.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Adam o zaman düşük fiyatta almaz mı ? Yani şimdi telefoncuya gidip abi bu telefon sıkıntılı gıcırdıyo elimde kalacak diyip değiştirmekmi istiyorum diyecek adam 900 lira bile saymaz o zaman cihazı

Ben servise gonder diom

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
He yanlış anlaşılma olmuş
Serviste değiştirirler mi ?