PrestigeMan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
Video.izleniyor arkasim merak etme.ama sen nasil izleyemiyorsun anlayamadim telefonu karistir iyi tani
Selam millet yahu bende aldim g2 ve araniza katildim da bu tlfndan video izleyemiyecez mi yani
almanya 20a romunu yüklemiştim fazla şarj yiyor gibi geldi bana... ayrıca klavye açıkken home tuşuna basarsanız direk ana ekrana dönüyor, bazı uyumsuzluklar var herhalde. Hoşuma giden tek yanı knock-on özelliğinin çok hızlı olması oldu.
Arkadaslar tlfonumu sarji kacta iken takmaliyim acaba.yani suan%30da.kaca inince takayim
Millet benim cihaz aşırı gıcırdamaya başladı ekranın k+şelerine basınca falan gıcırdıyor. Bi sorun teşkil eder mi ?
Ne zamndan beri
Anladm.%10a inmedenmi tak diyorsun yani.
Valla ne zamandan berisine dikkat etmedim cihazı bugün kabın çıkarınca dikkat ettimde baya yani değiştirmeyi d^sünüyorum
Bencede degis usta
Arkadaslar tlfonumu sarji kacta iken takmaliyim acaba.yani suan%30da.kaca inince takayim
Ne diye değişilirkigidip g2 verip g2 alsak adam supheye düşer hay&rdır ne oldu falan der yani
![]()
lütfen acil cevap..
1) istanbul bilişimden G2 yi alıcam.. doğrumu yapıyorum sizce?
2) 20a yada 20b ne demek? hangisi daha iyi?
Kasa gicirdamasi var dersin
Adam o zaman düşük fiyatta almaz mı ? Yani şimdi telefoncuya gidip abi bu telefon sıkıntılı gıcırdıyo elimde kalacak diyip değiştirmekmi istiyorum diyecek adam 900 lira bile saymaz o zaman cihazı
He yanlış anlaşılma olmuş
Serviste değiştirirler mi ?
Ben servise gonder diom
He yanlış anlaşılma olmuş
Serviste değiştirirler mi ?
Servis değiştirmez gibime geliyor ama
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Peki göndereyim o zaman
Bence büyütmeyin bi sıkıntı olmadıkça
Servis numarasi varsa ara anlat onlar gerekeni derler sana