• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bir şey soracağım knock on düzgün çalışıyor mu? Bazı yerlerde yok ekranın ortasına falan dokunun diyorlar. Teknosa'da falan da pek deneyemedim ekranı kapatır kapatmaz tanıtım introsu geliyor.

Knock on özelligine bayılacaksın özellikle alıstıktan sonra ilk bi kac gun ritimde sorun olabilir sonra kusursuz hatta eline aldigin tum telefonların ekranına tıklayacaksın 😊

Bir şey soracağım knock on düzgün çalışıyor mu? Bazı yerlerde yok ekranın ortasına falan dokunun diyorlar. Teknosa'da falan da pek deneyemedim ekranı kapatır kapatmaz tanıtım introsu geliyor.
sana şöyle söyleyeyim cok hızlı ve cok güzel 4.4.2 de cok süper

L5ZdNAA.jpg
nasil :-)

Knock on özelligine bayılacaksın özellikle alıstıktan sonra ilk bi kac gun ritimde sorun olabilir sonra kusursuz hatta eline aldigin tum telefonların ekranına tıklayacaksın 
Yorumunuz için sağolun. Lumia'larda da varmış bu özellik. Az önce arkadaşımın G2'sinde deneme fırsatım oldu cidden güzel.

Oyun tavsiyem: " DEUS EX:THE FALL " suan sanirim indirimde. 2.00 TL sadece. Kacirmayin

Beyler 4.4.2 rom kurdun ben Hangouts kullanıyorum smsde msj geldiğinde bildirim ışığı yanmıyor sebebini yada nasıl düzelteceğimi bilen varmı

Knock on özelligine bayılacaksın özellikle alıstıktan sonra ilk bi kac gun ritimde sorun olabilir sonra kusursuz hatta eline aldigin tum telefonların ekranına tıklayacaksın 😊

Aynen bi süre sonra eline aldığın tüm telefonların ekranına basıyosun amansızca fitursuzca düşüncesizce,, sonra bi bakıyosun lg deel ve sonuç hüsran. Yani kısaca knock çoog iyi bişey :)

Beyler 4.4.2 rom kurdun ben Hangouts kullanıyorum smsde msj geldiğinde bildirim ışığı yanmıyor sebebini yada nasıl düzelteceğimi bilen varmı

Hangouts bildirim ışınığını desteklemiyor sanırım. Ayarlar kısmında LED ile ilgili birşey göremedim.

Donanımhaberde bir konu okurken bir üye " İleriye dönük yazilim güncellemesi ve destegi önemli ise zaten g2 yi elemen lazim.. " şeklinde bir yorum yaptı. O kadar güzel uygulamaları g2 nin, kullanışlı arayüzü var. Ayrıca 4.4 de aldı.
Neden böyle demiş olabilir ki ?

Donanımhaberde bir konu okurken bir üye " İleriye dönük yazilim güncellemesi ve destegi önemli ise zaten g2 yi elemen lazim.. " şeklinde bir yorum yaptı. O kadar güzel uygulamaları g2 nin, kullanışlı arayüzü var. Ayrıca 4.4 de aldı.
Neden böyle demiş olabilir ki ?

Lg'nin sabıkalı geçmişine bakarak biraz haklı, biraz da ön yargıyla söylenen şeyler. Lg bu sabıkasını silmek için çok sağlam çalışması lazım.

Uygulamalarda mı bir problem var acaba? Facebook, whatsapp bildirimlerinde de mi yanmıyor?

arkadaslar net paketi sorum olacaktı size 2 gb paket yetmedi. Hesaplı ve kullandıgıniz paketler hangileri