LG G2 Kullanıcıları Kulübü

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir şey soracağım knock on düzgün çalışıyor mu? Bazı yerlerde yok ekranın ortasına falan dokunun diyorlar. Teknosa'da falan da pek deneyemedim ekranı kapatır kapatmaz tanıtım introsu geliyor.

Knock on özelligine bayılacaksın özellikle alıstıktan sonra ilk bi kac gun ritimde sorun olabilir sonra kusursuz hatta eline aldigin tum telefonların ekranına tıklayacaksın 😊

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir şey soracağım knock on düzgün çalışıyor mu? Bazı yerlerde yok ekranın ortasına falan dokunun diyorlar. Teknosa'da falan da pek deneyemedim ekranı kapatır kapatmaz tanıtım introsu geliyor.
sana şöyle söyleyeyim cok hızlı ve cok güzel 4.4.2 de cok süper

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
L5ZdNAA.jpg
nasil :-)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Knock on özelligine bayılacaksın özellikle alıstıktan sonra ilk bi kac gun ritimde sorun olabilir sonra kusursuz hatta eline aldigin tum telefonların ekranına tıklayacaksın 
Yorumunuz için sağolun. Lumia'larda da varmış bu özellik. Az önce arkadaşımın G2'sinde deneme fırsatım oldu cidden güzel.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyun tavsiyem: " DEUS EX:THE FALL " suan sanirim indirimde. 2.00 TL sadece. Kacirmayin

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler 4.4.2 rom kurdun ben Hangouts kullanıyorum smsde msj geldiğinde bildirim ışığı yanmıyor sebebini yada nasıl düzelteceğimi bilen varmı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Knock on özelligine bayılacaksın özellikle alıstıktan sonra ilk bi kac gun ritimde sorun olabilir sonra kusursuz hatta eline aldigin tum telefonların ekranına tıklayacaksın 😊

Aynen bi süre sonra eline aldığın tüm telefonların ekranına basıyosun amansızca fitursuzca düşüncesizce,, sonra bi bakıyosun lg deel ve sonuç hüsran. Yani kısaca knock çoog iyi bişey :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yorumunuz için sağolun. Lumia'larda da varmış bu özellik. Az önce arkadaşımın G2'sinde deneme fırsatım oldu cidden güzel.

Güç tuşu yanda olan telefonlar için çok gereksiz bir özellik. Sony de koydu sanırım bunu.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler 4.4.2 rom kurdun ben Hangouts kullanıyorum smsde msj geldiğinde bildirim ışığı yanmıyor sebebini yada nasıl düzelteceğimi bilen varmı

Hangouts bildirim ışınığını desteklemiyor sanırım. Ayarlar kısmında LED ile ilgili birşey göremedim.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Donanımhaberde bir konu okurken bir üye " İleriye dönük yazilim güncellemesi ve destegi önemli ise zaten g2 yi elemen lazim.. " şeklinde bir yorum yaptı. O kadar güzel uygulamaları g2 nin, kullanışlı arayüzü var. Ayrıca 4.4 de aldı.
Neden böyle demiş olabilir ki ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Donanımhaberde bir konu okurken bir üye " İleriye dönük yazilim güncellemesi ve destegi önemli ise zaten g2 yi elemen lazim.. " şeklinde bir yorum yaptı. O kadar güzel uygulamaları g2 nin, kullanışlı arayüzü var. Ayrıca 4.4 de aldı.
Neden böyle demiş olabilir ki ?

Lg'nin sabıkalı geçmişine bakarak biraz haklı, biraz da ön yargıyla söylenen şeyler. Lg bu sabıkasını silmek için çok sağlam çalışması lazım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Uygulamalarda mı bir problem var acaba? Facebook, whatsapp bildirimlerinde de mi yanmıyor?

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar net paketi sorum olacaktı size 2 gb paket yetmedi. Hesaplı ve kullandıgıniz paketler hangileri

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bildirimler ekran kapalıyken yanar bu arada. Ekran açıkken yanmaz. Ekran kapalıyken de yanmıyorsa sıkıntı var demektir.

Özellikle ekranı kapatıp msj atyorum ama yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

twitter gmail birde kendi sms uygulamasını var sayılan olarak kullanıyormusun yoksa hangouts üzerindenmi alıyorsun smsleri

Hangouts üzerinden alıyorum