LG G2 Kullanıcıları Kulübü

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar.birazda.oyun uygulama.onerisi.konusalim varmi onerisi olan strateji olsa iyi olur

valla ben gece gündüz HAYDAY real racing most wanted oynarım ama HAYDA yı şiddetle tavsiye ederim müthiş bir oyun (çiftlik oyunu) level 20deyim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
310k ise orjinal rom flashlayarak sorunsuz bi şekilde kaldirabilirsin

Maalesef KitKat'ta root yazısı unroot'a dönmüyor nedense. Bende hala root görünüyor.

Bu arada yeni farkettim.

<--- solda üyelik bilgilerinin altında Rapor etme butonu yanında Bonus butonu da bulunuyormuş. Bonuslarınızı bekliyorum :P

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uygulama olarak dizi,film ve müzik indirmek için neleri tavsiye edersiniz ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Uygulama olarak Tubemate programını tavsiye ederim. Youtube'dan videoları istediğiniz çözünürlükte, müzikleri de mp3 formatında indirebilirsin.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] resmi türkiye güncellmesi geldiğinde direk pc suit ile sürüm yükseltmesi yapabilirmiyiz yoksa yine flaşlamakmı gerekecek orjinal resmi kit kat güncellemesi geldiğinde acaba? onu bilmiyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@OxyGEN resmi türkiye güncellmesi geldiğinde direk pc suit ile sürüm yükseltmesi yapabilirmiyiz yoksa yine flaşlamakmı gerekecek orjinal resmi kit kat güncellemesi geldiğinde acaba? onu bilmiyorum

Yine flashtool kullanacaksın. Çünkü şuan sende Almanya Vodafone kurulu. Sadece Almanya vodafone'a gelen güncellemeleri alabilirsin.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yine flashtool kullanacaksın. Çünkü şuan sende Almanya Vodafone kurulu. Sadece Almanya vodafone'a gelen güncellemeleri alabilirsin.

hani şu açıdan dedim direk pcsuitten yükleme yaparsak acaba konumdan dolayı türkiye görüp resmi türkiye kitkat sürümü yüklenirmi diye düşündüm

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Maalesef KitKat'ta root yazısı unroot'a dönmüyor nedense. Bende hala root görünüyor.

Bu arada yeni farkettim.

<--- solda üyelik bilgilerinin altında Rapor etme butonu yanında Bonus butonu da bulunuyormuş. Bonuslarınızı bekliyorum :P

ben 4.2.2 den bahsediyodum abi :) neyse ogrenmis olduk, turkiyeye nisanda geliomus mayista da root ciksa :))

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Bu arada yeni farkettim.

tapatalkta mi

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
e7JWVv.png

xYy8jz.png

Kq0QR5.png

10cye göre oyunlar artık tam ekran ısınma sorunu en aza indirgenmiş bataryayı tam anlamıyla test edemedim bunun için tam anlamıyla bir güne ihtiyacım var 10cde bana yüzde yüz batarya sabahtan akşam 4e kadar yetiyordu 4.4.2 sürümde bakıcaz artık kamera daha hızlı olmuş odaklama sorunu ortadan kalkmış daha net ve daha keskin resimler aldım şuan beğendim 4.4.2 sürümü inceledikçe bakıcam
Kq0Q4D.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardımlarından dolayı [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocama teşekkürlerimi sunarım olmayacak bi şey değil korkmaya gerek yok anlatılanları tek tek iyice anlamadığınız yerleri benim gibi 2 defa okuyup yaptığınızda sizde yapabilirsiniz korkacak bi şey yok

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulama olarak Tubemate programını tavsiye ederim. Youtube'dan videoları istediğiniz çözünürlükte, müzikleri de mp3 formatında indirebilirsin.

En son baktığımda tubemate google play de yoktu ama google tubemate yazarak indirilebilir

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni lg g2 alacaklara bir bilgi vereyim telefonun kırmızı kasalısı çıkmış, gittim baktım çok iyi duruyor. (daha önce söylendimi bilmiyorum)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
müzik uygulaması ve indirmek için TİNYTUNES uygulamasını tavsiye ederim çok kolay ve türkçedir

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akıllı telefonlara o kadar para verip avea gibi operatörlerin 3g sini çekiyoruz güleriz ağlanacak halimize

Ben türkcellin 3g sini kullanıyorumda ne oluyoki avea dan bir tık farklıdır hepsi aynı ülkede teknoloji altyapısı yokki hala ttnete küfreden bir ülkedeyiz çok şey beklememek lazım

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
e7JWVv.png

xYy8jz.png

Kq0QR5.png

10cye göre oyunlar artık tam ekran ısınma sorunu en aza indirgenmiş bataryayı tam anlamıyla test edemedim bunun için tam anlamıyla bir güne ihtiyacım var 10cde bana yüzde yüz batarya sabahtan akşam 4e kadar yetiyordu 4.4.2 sürümde bakıcaz artık kamera daha hızlı olmuş odaklama sorunu ortadan kalkmış daha net ve daha keskin resimler aldım şuan beğendim 4.4.2 sürümü inceledikçe bakıcam
Kq0Q4D.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardımlarından dolayı @Bloother hocama teşekkürlerimi sunarım olmayacak bi şey değil korkmaya gerek yok anlatılanları tek tek iyice anlamadığınız yerleri benim gibi 2 defa okuyup yaptığınızda sizde yapabilirsiniz korkacak bi şey yok
batarya yı ben test ettim tabi şöyle bişey var oynarsan iner batarya ve 3g acıksa da iner hemde 3g de daha cok iniyor yani akıl almaz derecede dk de yüzde 1 iniyor ama oynamassan hat üzerinde mesajlasıp arada sırda 3g den girersen 2 gün rahat gider

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
batarya yı ben test ettim tabi şöyle bişey var oynarsan iner batarya ve 3g acıksa da iner hemde 3g de daha cok iniyor yani akıl almaz derecede dk de yüzde 1 iniyor ama oynamassan hat üzerinde mesajlasıp arada sırda 3g den girersen 2 gün rahat gider

Yanlisiniz var. 12 sattir aktif olarak netteyim hem wifi hem 3g. Hala %25 sarj var.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama şöyle bişey var oyun oynuyorum ben ara sıra ve yüksek kalite oyun oynarken bitiyo normal bişey oyun oynarsan

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yani o yüzden oyle dedim normalde inmez tabi süper telefon

goldentouch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben türkcellin 3g sini kullanıyorumda ne oluyoki avea dan bir tık farklıdır hepsi aynı ülkede teknoloji altyapısı yokki hala ttnete küfreden bir ülkedeyiz çok şey beklememek lazım

Teknolojinin gelişimine ne yazık ki ülkemizdeki şirketler aynı hızla cevap veremiyor ne zaman ayak uyduracaklar o da belli değil

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Her knock on dan sonra tekrar mutlu ediyor bu alet beni &#62986;
Bir şey soracağım knock on düzgün çalışıyor mu? Bazı yerlerde yok ekranın ortasına falan dokunun diyorlar. Teknosa'da falan da pek deneyemedim ekranı kapatır kapatmaz tanıtım introsu geliyor.