LG G2 Kullanıcıları Kulübü

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yanlış dosyayı indirip yüklemişim o zaman benim dosya kdz değildiki xda sayfasından D802 stock KK zip dosyasını indirdim hocam o kdz dosyasını rica etsem verirmisin dediğin şekilde çok kolayı varken ben en zor yöntemi yapmışım dosyayı verirseniz flastool ile dediğiniz gibi yapayım [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim açtığım konudan indirin almanya romunu. Xda'dakileri bırakın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben size söylemiştim o konuda bilgim olmadığını. Umarım .kdz dosyasıyla sorunsuz yüklersiniz
Bu arada önce full wipe yapın. Sonra download mod'a alın.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] benim aklım rom yüklemeye gitti xda sayfasına bakmaya alışmışız sizin açtığınız konuyu hiç görmemişim bile başta sizin konudan haberim olsaydı hiç bu kadar zorlanmaya gerek kalmazdı v20a germany kdz uzantıyı indiriyorum şimdi versiyon farketmiyodu sanırım bendeki 32 gb konuda bunu belirtmemişiniz çünkü fırmware sayfasında 16 g yazıyor burda biraz kafa karıştı bi üstündekinde ise yazmıyor 32lik olan versiyonlar için omu yoksa farketmiyormu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
16GB da olsa 32GB da olsa sonunda _16G YAZMAYAN romları kurabilirsiniz. O yüzden konuda sadece, 32GB cihazlar için paylaşılan romları paylaştım. Firmware sayfasına bakmanıza gerek yok. Ben o linki D802 dışında model kullananlar için koydum.

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanılışınız var tüm slim portları destekliyor. Html dahil. Kimi cihazlarda yazılımsal olarak açma ihtiyacı var. 309k ların hepsinde açılıyor birde bazı 3130klarda

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tamam hocam konudaki 20a almanya vodafone dosyasını indiriyorum inşallah sorunsuz şekilde yüklerim adımları tek tek dikkatli okuyup uyguluycam sonucu yazarım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
tamam hocam konudaki 20a almanya vodafone dosyasını indiriyorum inşallah sorunsuz şekilde yüklerim adımları tek tek dikkatli okuyup uyguluycam sonucu yazarım

UYARI: Yazılım yükleme işlemi düzgün bir şekilde yapılmadığı takdirde cihazınız bozulabilir. Yapılan işlemler sonucunda cihazınız garanti dışı kalabilir. Tüm sorumluluk size aittir!

32GB ve 16GB LG G2 D802 kullanıcıları için güncel 4.4.2 KitKat sürümleri:

ALMANYA VODAFONE (20A): http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=9378

FLASHTOOL: https://www.mediafire.com/?i2rae19eswoz49s

LG MOBİLE SUPPORT TOOL: https://www.mediafire.com/?bbbiitbc2ywqejm

LG PC SUİTE: http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=PW01720120110

Gerekli yazılımların tamamını bilgisayarınıza indirin.

Kurulum:

- Öncelikle LG PC Suite, LG Mobile Support Tool yazılımlarını bilgisayarınıza kurun.

- Cihazınız rootlu ve Recovery yüklü olduğundan öncelikle Recovery mod'a girip full wipe yapın. Telefonu kapatın ses arttırma tuşuna basılı tutarak usb kablosunu pc'ye takın. Telefonda "Download Mode" yazısı çıkana kadar elinisi ses arttırma tuşundan çekmeyin, telefonu download moda bu şekilde almış oluyoruz.

- Flashtool dosyasını bilgisayara indirdikten sonra bir klasöre çıkartın. İçindeki UpTestEX.exe dosyasını çalıştırın. R&D Test Tool ekranı çıkacak. İlk etapta biraz bekleyeceksiniz ve karşınıza kayıt penceresi çıkacak, bunu Cancel diyerek kapatın ve UpTestEX.exe dosyasını tekrar çalıştırın.

- Sol üstteki select type perde menüsünden 3GQCT'yi seçin.

- Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG'yi seçin.

- Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğiniz .kdz uzantılı romu seçin.

- Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.

- Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language"a tıklayın.
republic of corea 'yı ve Türkçe dilini seçin, start upgrade 'e tıklayıp bekleyin.

Telefon açılınca biraz bekleyin. LG Mobile Support Tool, işlemin tamamlandığını size bildirecektir.

Siz bu şekilde yapın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kurulumda 2. Maddede değişiklik yaptım adımlara dikkat edin.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz sakin olun 1 gün bırakıyorum 7 sayfa geçiyo nasıl bi şevk var sizde evet telefon güzel ne olmuş :D hep daim olsun bu yardımlaşma birde şebekede bir iyileştirme olmuşmu acaba 3g açınca yine çekim gücü düşüyomu acep tek isteğim bunun düzelmesi çünkü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar biraz sakin olun 1 gün bırakıyorum 7 sayfa geçiyo nasıl bi şevk var sizde evet telefon güzel ne olmuş :D hep daim olsun bu yardımlaşma birde şebekede bir iyileştirme olmuşmu acaba 3g açınca yine çekim gücü düşüyomu acep tek isteğim bunun düzelmesi çünkü

3gde bir dusus yasamadim. Suan izmir yagisli ve avea biraz sarsildi :(

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefon sonunda elime geldi bugün itibari ile :) Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.Pili de zamanla anlayacağız.Yalnız ölü piksel testi yaparken ekranın bir yerinde toplu iğne ucu kadar bir siyah nokta gördüm.Yalnız bu nokta siyah ekran gözükmüyor.Ölü piksel olsa siyah ekranda da gözükür değil mi?Toz gibi geldi bana.Ne şansız adamın yaw :)Ayrıca telefonda örneğin uygulama menüsünde ufak tefek takılmalar oluyor anlık sizde de var mıdır? Orjinal Türkiye romu hala 10c.Teşekürler

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar telefon sonunda elime geldi bugün itibari ile :) Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.Pili de zamanla anlayacağız.Yalnız ölü piksel testi yaparken ekranın bir yerinde toplu iğne ucu kadar bir siyah nokta gördüm.Yalnız bu nokta siyah ekran gözükmüyor.Ölü piksel olsa siyah ekranda da gözükür değil mi?Toz gibi geldi bana.Ne şansız adamın yaw :)Ayrıca telefonda örneğin uygulama menüsünde ufak tefek takılmalar oluyor anlık sizde de var mıdır? Orjinal Türkiye romu hala 10c.Teşekürler

nolmaldir bu takilmalar, cynogen modda takilmiyo o ayri bi mesele

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam bu dowload modda yükleme yaparken flash toolda altta kırmızıyla ROOTED yazsı ne anlama geliyor ? rootlumu değilmi onu anlamadım o ne demek

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam bu dowload modda yükleme yaparken flash toolda altta kırmızıyla ROOTED yazsı ne anlama geliyor ? rootlumu değilmi onu anlamadım o ne demek

rootlandigini belirtir ve servis buraya bakarak garantisinin olup olmadigina bakar

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
rootlandigini belirtir ve servis buraya bakarak garantisinin olup olmadigina bakar

o yazıyı kaldırmanın bi yolu vardır elbet diye düşünüyorum nasıl yapçaz bi bilginiz varmı bu konuda [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ada soralım

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam dediklerinizi harfiyen yaptım ve mutlu son vi dünya uygulama güncellemelerim bitince resim paylaşıcam allah razı olsun sağol varol dokunmatik işte şimdi oldu ama telefon gıcık olduğum vodafone simgesiyle açılıyor onu değişmenin bi yolu yok heralde :( neyse neyse telefon açılırken ekrana bakmam gerçi hiç kapattığım yoktu en son kapattığımda açık kalma süresi 233 saat yazıyordu 4.4.2 yi bi saatte zar zor kurdum eline emeğine sağlık allah seni başımızdan eksik etmesin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

310k mi yoksa ondan sonrasi mi? S/N

310k

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother hocam bu dowload modda yükleme yaparken flash toolda altta kırmızıyla ROOTED yazsı ne anlama geliyor ? rootlumu değilmi onu anlamadım o ne demek

Daha önce cihazı yanlış yolu izleyip rootladığın için oldu bu sorun. Bunu düzeltmek için ya TR 10C romunu kurup eski sürüme dönmek gerek ya da TR KitKat sürümünü beklemen gerek. Tabi bunlarla da o yazı kesin gider mi bir şey diyemem. TR Kitkat gelsin de deneyeceğim. Ondan sonra size haber veririm.

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar.birazda.oyun uygulama.onerisi.konusalim varmi onerisi olan strateji olsa iyi olur

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam dediklerinizi harfiyen yaptım ve mutlu son vi dünya uygulama güncellemelerim bitince resim paylaşıcam allah razı olsun sağol varol dokunmatik işte şimdi oldu ama telefon gıcık olduğum vodafone simgesiyle açılıyor onu değişmenin bi yolu yok heralde :( neyse neyse telefon açılırken ekrana bakmam gerçi hiç kapattığım yoktu en son kapattığımda açık kalma süresi 233 saat yazıyordu 4.4.2 yi bi saatte zar zor kurdum eline emeğine sağlık allah seni başımızdan eksik etmesin

310k

root ve recovery cikarsa boot flashlayarak halledebilirsin onu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother hocam dediklerinizi harfiyen yaptım ve mutlu son vi dünya uygulama güncellemelerim bitince resim paylaşıcam allah razı olsun sağol varol dokunmatik işte şimdi oldu ama telefon gıcık olduğum vodafone simgesiyle açılıyor onu değişmenin bi yolu yok heralde :( neyse neyse telefon açılırken ekrana bakmam gerçi hiç kapattığım yoktu en son kapattığımda açık kalma süresi 233 saat yazıyordu 4.4.2 yi bi saatte zar zor kurdum eline emeğine sağlık allah seni başımızdan eksik etmesin

310k

Sorununu çözmene sevindim. Dualarınız benim için yeterli. Allah da sizden razı olsun. :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
o yazıyı kaldırmanın bi yolu vardır elbet diye düşünüyorum nasıl yapçaz bi bilginiz varmı bu konuda [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ada soralım

310k ise orjinal rom flashlayarak sorunsuz bi şekilde kaldirabilirsin