LG G2 Kullanıcıları Kulübü

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu hatayı alan oluyo mu markette?
yme5equh.jpg

Denedim Şimdi Sorunsuz İndi .

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar Google Play Store üzerinden mobil ödeme ile işlem yapılmıyor. Önceki sayfalarda Turkcell T-Market i telefonumuza yüklememiz sonrada T-Market üzerinden uygulama satın alınca mevcut tl den düşüyormuş peki bu T-Marketten Google Play Store daki herşeye ulaşabilirmiyim? Mesela Google Play Store da Asphalt 7: Heat 0.99 TL onu T-Market üzerinden mevcut tl ödeyerek indirebilirmiyim?

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bloother. RBende de gitmiyor dostum gece boyu. Eğer açık uygulama bırakmazsan geve boyu gitmez. Benim cihaz 7 saat durduğu yerde %100'den aşağı düşmüyor. Wifi açık olduğu halde hem de.

Hadi ya alla alla bende giduyor %2-4 arasi uygulama falanda acik olmuyor pek neyse birde % 100 koldugunda deneyecegim %4 luk kayip birswy olmasada nedenini merak ettum kardesim

Valla nerde satılır bilmiyorum. Orjinal telefon kutularından çıkıyor genelde.[/QUOTE]

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar Google Play Store üzerinden mobil ödeme ile işlem yapılmıyor. Önceki sayfalarda Turkcell T-Market i telefonumuza yüklememiz sonrada T-Market üzerinden uygulama satın alınca mevcut tl den düşüyormuş peki bu T-Marketten Google Play Store daki herşeye ulaşabilirmiyim? Mesela Google Play Store da Asphalt 7: Heat 0.99 TL onu T-Market üzerinden mevcut tl ödeyerek indirebilirmiyim?

Hayır, kredi kartı ya da sanal kart gerekli dostum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende ıkı gun once lg g2 aldım ses pencerelerınden bı tanesı calısmıyo ve ınternetıı cok kasıyı bu nasıl bısey bı ton para verdık bıde yaaa sıner oldum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaslar bende ıkı gun once lg g2 aldım ses pencerelerınden bı tanesı calısmıyo ve ınternetıı cok kasıyı bu nasıl bısey bı ton para verdık bıde yaaa sıner oldum

Ses penceresi nedir?
[MENTION=211859]Evoc[/MENTION] , dostum telefonu %5'e indirip kapatarak 2 saat şarj et.

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihazın altındakileri kastediyorsan onlar ses penceresi değil. bri mikrofon ve sensör diyeri sağdaki yani Hapörlör. 24 bitlik.

İnternette senin servis sağlayıncınla alaykalı. Ben 30MB LA TORRENT İNDİROYOM VE İNTERNETTE GEZİNİYORUM. AKK Yİ DOLDURMUSSUNDUR SEN 3G YİDE AÇ

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
cihazın altındakileri kastediyorsan onlar ses penceresi değil. bri mikrofon ve sensör diyeri sağdaki yani Hapörlör. 24 bitlik.

İnternette senin servis sağlayıncınla alaykalı. Ben 30MB LA TORRENT İNDİROYOM VE İNTERNETTE GEZİNİYORUM. AKK Yİ DOLDURMUSSUNDUR SEN 3G YİDE AÇ

Ses penceresi dediği alttaki delikler miymiş? =)) millet ne garip arkadaş ya. =) sanki ona 2 tane hoparlör var diyen oldu. =)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben Teknosa'dan MHL kablo aldım ama sanırım cihaz desteklemiyor mu nedir? TV'ye görüntü aktaramadım. Bilgisi olan var mı?

hocam slimport olması lazımmış mhl desteği yok cihazda ben yurtdışından alıcam ebay yoluyla 15/20 dolar arası fiyatları gümrükte sıkıntı olmaz ptt yoluyla geliyor 75 doların üstünde ebaydan bi şey alınırsa sıkıntı oluyor gümrükten geçmiyor kdv falan ekleniyor buda bi bilgi olsun diğer arkadaşlara

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar, cihazımda kamerada pembeleşme, ekranında solukluk ve kasa açıklığı olduğu için servise yollayıp değişim talep edeceğim, muhtemelen onaylanacaktır. İnşallah. :) One'dan vazgeçip G2 alabilirim ya da Note 3 LTE alabilirim belki One Max bile alabilirim.

Ricam şu; G2 almam için -gerçekten can alıcı- neler sayabilirsiniz? Örneğin; çok hızlı falan kabul edilmiyor, oyun performansı çok iyi gibi şeyler kabul görür. :) Kağıttan ziyade direk kullanıcı yorumu almak istiyorum. En ince detayına göre değerlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
hocam slimport olması lazımmış mhl desteği yok cihazda ben yurtdışından alıcam ebay yoluyla 15/20 dolar arası fiyatları gümrükte sıkıntı olmaz ptt yoluyla geliyor 75 doların üstünde ebaydan bi şey alınırsa sıkıntı oluyor gümrükten geçmiyor kdv falan ekleniyor buda bi bilgi olsun diğer arkadaşlara

Hiçbi yerde bulamadım ben de.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, cihazımda kamerada pembeleşme, ekranında solukluk ve kasa açıklığı olduğu için servise yollayıp değişim talep edeceğim, muhtemelen onaylanacaktır. İnşallah. :) One'dan vazgeçip G2 alabilirim ya da Note 3 LTE alabilirim belki One Max bile alabilirim.

Ricam şu; G2 almam için -gerçekten can alıcı- neler sayabilirsiniz? Örneğin; çok hızlı falan kabul edilmiyor, oyun performansı çok iyi gibi şeyler kabul görür. :) Kağıttan ziyade direk kullanıcı yorumu almak istiyorum. En ince detayına göre değerlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Piyasadaki en kapsamli grafikleri en iyi bir oyunu sorunsuz kasmadan oynayabirsin. Eger oyun oynamayi seviyorasan 5.2 inch'in ve s800 un verdigi zevki son ana kadar hissedersin. Bir de telefonu kullandiktan sonra sabretmeyi beceremiyosunuz cunku G2 hiz konusunda olayi asmis durumda onu da soyleyeyim :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Piyasadaki en kapsamli grafikleri en iyi bir oyunu sorunsuz kasmadan oynayabirsin. Eger oyun oynamayi seviyorasan 5.2 inch'in ve s800 un verdigi zevki son ana kadar hissedersin. Bir de telefonu kullandiktan sonra sabretmeyi beceremiyosunuz cunku G2 hiz konusunda olayi asmis durumda onu da soyleyeyim :D

Hocam tam olarak istediğim bu değil yani ekranın ne kadar iyi olduğunu biliyorum. Donanım zaten Full HD için yeterli, 4 tane Krait 400 uçuyor. Bunları biliyorum mesela ses kalitesi nasıl, .çağrı kalitesi wi-fi çekim gücü bu tarz detay bilgiler lazım bana. :) Ve özellikle kamera performansı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Gerçekten can alıcı noktalarını G2'nin güzellikleri konusunda paylaştım. Bunun yanında sorunsuz oyun zevkini, güçlü bataryasıyla uzun süre yaşarsınız. Arayüzü son derece akıcı. Çok fazla uygulama kurarsanız arada laglar yaşayabilirsiniz. Ben cwm kurduğumdan ve rootladığımdan da yaşıyor olabilirim bu lagları tabi.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gerçekten can alıcı noktalarını G2'nin güzellikleri konusunda paylaştım. Bunun yanında sorunsuz oyun zevkini, güçlü bataryasıyla uzun süre yaşarsınız. Arayüzü son derece akıcı. Çok fazla uygulama kurarsanız arada laglar yaşayabilirsiniz. Ben cwm kurduğumdan ve rootladığımdan da yaşıyor olabilirim bu lagları tabi.

Hocam konu linkini verir misin sana zahmet aramaya üşendim. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Wifi çekim gücü konusunda daha iyisi yok desem başım ağrımaz.
Ses kalitesi yeterli. Kulaklık performansı da iyi. Kamerası çekene kadar sizi yorabilir. Çektikten sonra çok iyi sonuçlar verebiliyor. Biraz da sizin profesyonelliğinize bağlı. Kamera arayüzü oldukça donanımlı. Rakiplerinden eksiği yok. Ama kamerası belki sizi tatmin etmeyebilir kesin bir şey diyemem bu konuda.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Wifi çekim gücü konusunda daha iyisi yok desem başım ağrımaz.
Ses kalitesi yeterli. Kulaklık performansı da iyi. Kamerası çekene kadar sizi yorabilir. Çektikten sonra çok iyi sonuçlar verebiliyor. Biraz da sizin profesyonelliğinize bağlı. Kamera arayüzü oldukça donanımlı. Rakiplerinden eksiği yok. Ama kamerası belki sizi tatmin etmeyebilir kesin bir şey diyemem bu konuda.

Ben kamera örneklerine bakıyorum, sürekli inceliyorum. Her ne kadar HİÇ ELİNE ALMAMIŞ kullanıcılar One'ın kamera performansını yerse de 4 mpx için acayip detaylı kareler yakaladığım oluyor ve kameranın tonlaması inanılmaz güzel. G2'nin video performansı çok iyi diye biliyorum. G2'nin beni düşündüren tek kısmı kamerası. Bir de benim cihazım şu anda laptopumdan iyi müzik çalıyor ve laptopda dinleyesim gelmiyor çoğu zaman.

Neyse nitekim araştırıp beklemek lazım, belki Nexus 5 falan alırım o da güzel makine ya da yeni HTC. Bilgiler için teşekkür ederim. Standartı belirli bir yere çekince altında olan şeyler tatmin etmiyor. O yüzden BoomSound'dan ve UltraPixel'den vazgeçemem sanırım. :) İyi akşamlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eğer ses ve kameraya bakarak cihaz seçiyorsanız, htc'ye devam edin.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Eğer ses ve kameraya bakarak cihaz seçiyorsanız, htc'ye devam edin.

QuickMemo gibi özellikler taa Optimus G'den beri çok çekici geliyor bana, daha önce demiştim bir aralar o cihazı almayı düşünüyordum da Türkiye'ye geç geldi. Her şeyi en iyi şekilde kombin eden cihazı bulmam lazım, konuyu inceleyeceğim. Teşekkürler. :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam ekran görüntüsünü arka tuşlar ile kolayca alabiliyomusunuz ben beceremiyorum bi kere yapsam bi kere iki kere yapamıyorum gerçi Quick memo var ama arkayıda öğrenmek istiyorum

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
xA08Mz.jpg

telefon oyunla dolmaya başladı hadi hayırlısı :)

dungen hunterda iniyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother hocam ekran görüntüsünü arka tuşlar ile kolayca alabiliyomusunuz ben beceremiyorum bi kere yapsam bi kere iki kere yapamıyorum gerçi Quick memo var ama arkayıda öğrenmek istiyorum

Evet ben çok kolay alıyorum. Alıştım artık. Sağ işaret parmağınızı (solaksanız sol işaret parmağınızı) güç ve ses kısma tuşlarının tam ortasına koyup dengeli şekilde ikisine aynı anda basın. sürekli çekimler yapıp parmağınızı alıştırın.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet ben çok kolay alıyorum. Alıştım artık. Sağ işaret parmağınızı (solaksanız sol işaret parmağınızı) güç ve ses kısma tuşlarının tam ortasına koyup dengeli şekilde ikisine aynı anda basın. sürekli çekimler yapıp parmağınızı alıştırın.

hocam flashtool ile hollanda 10f romunu yüklüycem ama programda hangi ülkenin romunu yükleycekseniz onu seçin diyor ama netherlands göremiyorum yoksa germany var ama 10f daha güzel diyolar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
hocam flashtool ile hollanda 10f romunu yüklüycem ama programda hangi ülkenin romunu yükleycekseniz onu seçin diyor ama netherlands göremiyorum yoksa germany var ama 10f daha güzel diyolar

Hollanda 10F romunu indirdiniz mi bilgisayara?

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kamera örneklerine bakıyorum, sürekli inceliyorum. Her ne kadar HİÇ ELİNE ALMAMIŞ kullanıcılar One'ın kamera performansını yerse de 4 mpx için acayip detaylı kareler yakaladığım oluyor ve kameranın tonlaması inanılmaz güzel. G2'nin video performansı çok iyi diye biliyorum. G2'nin beni düşündüren tek kısmı kamerası. Bir de benim cihazım şu anda laptopumdan iyi müzik çalıyor ve laptopda dinleyesim gelmiyor çoğu zaman.

Neyse nitekim araştırıp beklemek lazım, belki Nexus 5 falan alırım o da güzel makine ya da yeni HTC. Bilgiler için teşekkür ederim. Standartı belirli bir yere çekince altında olan şeyler tatmin etmiyor. O yüzden BoomSound'dan ve UltraPixel'den vazgeçemem sanırım. :) İyi akşamlar.

Kamera konusunda söyleyebileceğim şey; kesinlikle makro çekimlerde rakibi yok. İPhone 5s ve de lumia 1020 de dahil olmak üzere hepsinden daha iyi çekiyor. Bunu en güzel kağıt paradaki yıldızı makro çekim yaparak kıyaslarsanız görebilirsiniz. Buyrun buna bir bakın. (tabi önce fotoğrafı indirmeniz gerek :) https://www.dropbox.com/s/yeuwux9zukbawy6/CAM00329.jpg

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bloother dostum teşekkürler şarj konusundaki uyarın için evet denedim ve yaklasık 10 saat % 100 de kaldı. arada bende kasılmalar oluyorda acaba normalmi anlamadım rehber kısmında daha cok yasıyorum bunu kasılma derke tabi rehber arama kaydı falan menuler arasında geçişte hafif lag oluyor gibi kasılıyor gibime geliyor normal heralde

- - - Mesaj Güncellendi - - -

djvietnam
xA08Mz.jpg

telefon oyunla dolmaya başladı hadi hayırlısı :)

dungen hunterda iniyor

arkadasım bu kadar oyunu oynabiliyormusun kasmıyormu