NikeSteeL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 131
Bu hatayı alan oluyo mu markette?
![]()
Denedim Şimdi Sorunsuz İndi .
Bu hatayı alan oluyo mu markette?
![]()
Denedim Şimdi Sorunsuz İndi .
Arkadaşlar Google Play Store üzerinden mobil ödeme ile işlem yapılmıyor. Önceki sayfalarda Turkcell T-Market i telefonumuza yüklememiz sonrada T-Market üzerinden uygulama satın alınca mevcut tl den düşüyormuş peki bu T-Marketten Google Play Store daki herşeye ulaşabilirmiyim? Mesela Google Play Store da Asphalt 7: Heat 0.99 TL onu T-Market üzerinden mevcut tl ödeyerek indirebilirmiyim?
arkadaslar bende ıkı gun once lg g2 aldım ses pencerelerınden bı tanesı calısmıyo ve ınternetıı cok kasıyı bu nasıl bısey bı ton para verdık bıde yaaa sıner oldum
Hayır, kredi kartı ya da sanal kart gerekli dostum.
cihazın altındakileri kastediyorsan onlar ses penceresi değil. bri mikrofon ve sensör diyeri sağdaki yani Hapörlör. 24 bitlik.
İnternette senin servis sağlayıncınla alaykalı. Ben 30MB LA TORRENT İNDİROYOM VE İNTERNETTE GEZİNİYORUM. AKK Yİ DOLDURMUSSUNDUR SEN 3G YİDE AÇ
Ben Teknosa'dan MHL kablo aldım ama sanırım cihaz desteklemiyor mu nedir? TV'ye görüntü aktaramadım. Bilgisi olan var mı?
hocam slimport olması lazımmış mhl desteği yok cihazda ben yurtdışından alıcam ebay yoluyla 15/20 dolar arası fiyatları gümrükte sıkıntı olmaz ptt yoluyla geliyor 75 doların üstünde ebaydan bi şey alınırsa sıkıntı oluyor gümrükten geçmiyor kdv falan ekleniyor buda bi bilgi olsun diğer arkadaşlara
Arkadaşlar, cihazımda kamerada pembeleşme, ekranında solukluk ve kasa açıklığı olduğu için servise yollayıp değişim talep edeceğim, muhtemelen onaylanacaktır. İnşallah.One'dan vazgeçip G2 alabilirim ya da Note 3 LTE alabilirim belki One Max bile alabilirim.
Ricam şu; G2 almam için -gerçekten can alıcı- neler sayabilirsiniz? Örneğin; çok hızlı falan kabul edilmiyor, oyun performansı çok iyi gibi şeyler kabul görür.Kağıttan ziyade direk kullanıcı yorumu almak istiyorum. En ince detayına göre değerlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Piyasadaki en kapsamli grafikleri en iyi bir oyunu sorunsuz kasmadan oynayabirsin. Eger oyun oynamayi seviyorasan 5.2 inch'in ve s800 un verdigi zevki son ana kadar hissedersin. Bir de telefonu kullandiktan sonra sabretmeyi beceremiyosunuz cunku G2 hiz konusunda olayi asmis durumda onu da soyleyeyim![]()
Arkadaşlar, cihazımda kamerada pembeleşme, ekranında solukluk ve kasa açıklığı olduğu için servise yollayıp değişim talep edeceğim, muhtemelen onaylanacaktır. İnşallah.One'dan vazgeçip G2 alabilirim ya da Note 3 LTE alabilirim belki One Max bile alabilirim.
Ricam şu; G2 almam için -gerçekten can alıcı- neler sayabilirsiniz? Örneğin; çok hızlı falan kabul edilmiyor, oyun performansı çok iyi gibi şeyler kabul görür.Kağıttan ziyade direk kullanıcı yorumu almak istiyorum. En ince detayına göre değerlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Gerçekten can alıcı noktalarını G2'nin güzellikleri konusunda paylaştım. Bunun yanında sorunsuz oyun zevkini, güçlü bataryasıyla uzun süre yaşarsınız. Arayüzü son derece akıcı. Çok fazla uygulama kurarsanız arada laglar yaşayabilirsiniz. Ben cwm kurduğumdan ve rootladığımdan da yaşıyor olabilirim bu lagları tabi.
Wifi çekim gücü konusunda daha iyisi yok desem başım ağrımaz.
Ses kalitesi yeterli. Kulaklık performansı da iyi. Kamerası çekene kadar sizi yorabilir. Çektikten sonra çok iyi sonuçlar verebiliyor. Biraz da sizin profesyonelliğinize bağlı. Kamera arayüzü oldukça donanımlı. Rakiplerinden eksiği yok. Ama kamerası belki sizi tatmin etmeyebilir kesin bir şey diyemem bu konuda.
Eğer ses ve kameraya bakarak cihaz seçiyorsanız, htc'ye devam edin.
@Bloother hocam ekran görüntüsünü arka tuşlar ile kolayca alabiliyomusunuz ben beceremiyorum bi kere yapsam bi kere iki kere yapamıyorum gerçi Quick memo var ama arkayıda öğrenmek istiyorum
Evet ben çok kolay alıyorum. Alıştım artık. Sağ işaret parmağınızı (solaksanız sol işaret parmağınızı) güç ve ses kısma tuşlarının tam ortasına koyup dengeli şekilde ikisine aynı anda basın. sürekli çekimler yapıp parmağınızı alıştırın.
hocam flashtool ile hollanda 10f romunu yüklüycem ama programda hangi ülkenin romunu yükleycekseniz onu seçin diyor ama netherlands göremiyorum yoksa germany var ama 10f daha güzel diyolar
go launcher'in üzerine bunu yüklemen gerekiyor
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.golauncherex.notification&hl=tr
Ben kamera örneklerine bakıyorum, sürekli inceliyorum. Her ne kadar HİÇ ELİNE ALMAMIŞ kullanıcılar One'ın kamera performansını yerse de 4 mpx için acayip detaylı kareler yakaladığım oluyor ve kameranın tonlaması inanılmaz güzel. G2'nin video performansı çok iyi diye biliyorum. G2'nin beni düşündüren tek kısmı kamerası. Bir de benim cihazım şu anda laptopumdan iyi müzik çalıyor ve laptopda dinleyesim gelmiyor çoğu zaman.
Neyse nitekim araştırıp beklemek lazım, belki Nexus 5 falan alırım o da güzel makine ya da yeni HTC. Bilgiler için teşekkür ederim. Standartı belirli bir yere çekince altında olan şeyler tatmin etmiyor. O yüzden BoomSound'dan ve UltraPixel'den vazgeçemem sanırım.İyi akşamlar.