A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Mm denemek lazim ya o romu
lg g2 de nasıl ekran görüntüsü alınır?
öğrendiğim iyi oldu sağolasınSes kisma tusuyla guc tusuna uzunca bas ayni anda
öğrendiğim iyi oldu sağolasın
Ilk defa duydum. Bu yasak neden olabilir ki
Benimde nokia E72 telefonumda aynı sorun vardı camera sesi kapanmıyo deli ediyodu beni ha diyeceksiniz hayırdır gizli bi şeymi yapıyosun yok ama takııntı olmuştu belki çok sessiz bi yerdeyim ses çıkmamasını istiyorum veya hırsızlık yapan birini çekecem yanında ses çıkmaması lazım neyseki şuan için sıkıntı yok kapanıp açılıyo ama güncellemeden sonrar ne olur bilmiyorum inşallah kaldırmazlar bu ayarı
bu kesin bilgi mi ? bende de aynı durum var...Simge farklılığı. Biz de aynı hızla hatta belki daha hızlı bağlanıyoruz. =)
bu kesin bilgi mi ? bende de aynı durum var...
Ekrana çift tıklatınca bazen algılamama sorunu oluyor ben mi beceremiyorum yoksa sizde de var mı ?
Ekrana çift tıklatınca bazen algılamama sorunu oluyor ben mi beceremiyorum yoksa sizde de var mı ?
Hocam sağol bende teknik bir arıza sanmıştım.Edit: LG forumundan çift tıklama sorunu çözümü isimli konuya bakın, orada anlattım.
Quick windowla cok yakisikli oluyor tavsiye ederim.
Quick windowun orjinalini almadım arada kılıfı kapatmasam bile saat çıkıyor ekranda,kılıf takılı haldeyken saat gözükmemesini tuş kilidi yapmadan sağlaya bilirmiyiz acaba
Bende şu anda LG G2 var tam 12 saat önce geldi yani dün akşam 7de geldi ve %85 şarj'ı vardı taktım %100 oldu çıkarttım şu anda saat sabah 07:07
Tam %40'ta yaklaşık 20 dakikadır telefonu hiç kurcalamadım fakat bu 12saatlik süre zarfında CSR Racing ve Fruit ninja oynadım yaklaşık fruit ninjayı 1.5 saat CSR Racing'i 1saat oynadım ve full müzik indirdim uygulama indirdim Duvar kağıdı aradım telefonu kişiselleştirdim ayar yaptı ve %40ta şu anda ve telefonun şarj sorunu hiç yok aksine bence en uzun dayanan şarj olmuş. Okadar çok net bir ekranı var ki telefonun sanki sanarsın 4000x4000 hd gibi telefonda piksel göremiyorsun sanki 3d gibi dokunup tutucaksın gibi ve parlaklık %100 olmasına rağmen telefonun şarj'ı gayet süper gidiyor. Eğer bir yolculuğa çıksam cok rahat 12 saat gidiyor hatta 24 saat bile gidebilir sadece müzik dinlesem. Ve eklemeyi unuttum bende yaklaşık 150 TL lik bir kulaklık var, telefonun verdiği QuadBeat 2 benim kulaklığım ile alakasız yani Ses sonda dinleyemiyorum okadar cok net güzel ve cok acayip ses veriyor size samimi ve ciddi söylüyorum daha son seste hiç bir müzik dinleyemedim cok bağırıyor canavar canavarrr
150TL Lik kulaklık PC için aldım telefona uymuyor fakat pcmin ses kartıda cok iyi buna rağmen LG nin kulaklığı benim kulaklığımı ezdi